2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Seni merak etmiştim zeynepçim, o yüzden girdim .İyi canım çok sevindim bebişin iyi olmasına.Ama sanırım benden önce sen alacaksın prensesini kucağına:roflol:
Yarın git bir dr.una.Sonra bize haber ver.

gidicem tabi ezracım artık sterse girmek istemiyorum canım
sedacım sorma sırtımdan yük kalktı sanki
yok yok waterfulcullcum senden erken doğurmak istemiyorum canım ya senin oğlan paşa boy onda endam onda benim kız fındık kurdu kadar öinicik bu da yetmezmiş gibi bide senin oğlandan önce doğarsa bunun yaşıda büyük kendi de küçük diye almazsın kızımı ne me lazım vaktinde doğsun demi

Yok kıs alırım ben senin kızını, üzülme.Eskilerin bi lafı vardır, kadının yaşı erkekten büyük olursa, zengin olurlarmış:))))))))
:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: değişik bi bakış açısı ilk kez duydum valla
bu aralar yaşadığım stres bana yeter canım bide sen vazgeçmeyesin bu işten hepten kayarım valla :roflol:sen bu saate pek kalmazdın watercim sağol ya çok incesin benim için girdiğini biliyorum yat dinlen sen bakma bana moralim yerine geldi rahatladım baya
hayırlı dünürüm benim:roflol:

sağol balım zaten 2 haftaya yakındır adet sancısına benzer sancılarım vardı bu günde aynı sancıydı işte kramp değildi sordu sancın var mı diye adet sancısına benzer sancı dedim tamam dedi

zeynep sevindim sorun olmamasına.
benim bebekte hareket ettikce karnım taş gibi oluyo.acaba kasılma dedikleri şey nasıl bişey?bi anlayabilsem kasılmamı değilmi?

sedacım kançiçeğimin internetinde sorun var sürekli bağlantı kuramıyor
yine kopupluk yaşıyodur onadan sanırım inşallah bi sorunu yokturdur

iyi geceler kızlar ,herkes iyi gibi okuduğum kadarıyla..

zeynep geçmiş olsun canım umarım kızın zamanını beklerde gelir :)

nazlıcım sana da geçmiş olsun,yavrucunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

inaysa tebrikler canım gününüz belli olmuş,ben yarın doğurmazsam 3 kişi 25 aralıkta doğuracağız :))

yarın sabah hastaneye gidiyorum nst te sancı çıkarsa doğuma alacak doktor,hayırlısı artık..eşim de ben de heycanlıyız uyuyamıyoruz :)

puan bi kişinin fikrini beğenirsen veya senin hislerine tercüman oluyorsa ya da bilmediğin bi konuda seni bilgilendiren bi yazı yazmışsa onua puan veriyorsun canım
yani puanı sana arkadaşların yada fikrini benimseyen herhangi bi kk'lı üye veriyor sedacım

selam nazlıcım geçmiş olsun şurup kullanmıyormusun? sende de heycan dorukta anlaşılan :) izne ayrıldın mı sen?

ezra ikimizin de puanı 14 ,demek kimse bizi beğenmemiş :))

ya bence bu başka bişeyle alakalı,neyse gece gece buna taktım bende,başka derdımız kalmamış gibi,verenınde vermeyenınde canı saolsun:çok üzgünüm:

şimdi sen yarın doğuma mı gırceksın bir ihtımal anlamadım,

nazlıcan hoşgeldin ,

ya site acayıp yavaş mı şimdi yoksa bende mı bı problem war:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…