Seni merak etmiştim zeynepçim, o yüzden girdim .İyi canım çok sevindim bebişin iyi olmasına.Ama sanırım benden önce sen alacaksın prensesini kucağına:roflol:canım arkadaşlarım merak etmişsiniz yeni geldim bebeğim nst'de de oynamadı ama kalp atışları çok iyi dedi ebe hemşire o yüzden oynaması 2.plandaymış
bide sık sık sancın var dedi yarın dr'a gidicem bebeğin oynamaması da bebek artık doğum kanalına tamamen girmiş oynamayabilir dedi
yarın bi görüşeyim dr'la da inşallah doğum tarihimizi etkilemez bu sonuç bebek doğum kanalına girmiş sancın da sık diyince korktum doğrusu
ama inanılmaz rahatladı içim öyle güzel atıyordu ki meleğimin kalbi rabbime binlerce şükürler olsun ona bişey olsaydı ölürdüm vicdan azabından
ama eğer kalkıp gittiysen kesinlikle sizin sayenizde kalk git diye baskı yapmasaydınız gitmez evde kendi kendi yerdim iyi ki varsınız
gidicem tabi ezracım artık sterse girmek istemiyorum canım
sedacım sorma sırtımdan yük kalktı sanki
yok yok waterfulcullcum senden erken doğurmak istemiyorum canım ya senin oğlan paşa boy onda endam onda benim kız fındık kurdu kadar öinicik bu da yetmezmiş gibi bide senin oğlandan önce doğarsa bunun yaşıda büyük kendi de küçük diye almazsın kızımı ne me lazım vaktinde doğsun demi
zeynep ,bişey merak ettım ya,
bu 478 puanı nasıl kazandın sen:uhm:
:roflol:
niye kız beğenemedin mi beni:roflol::roflol:
ezra ikimizin de puanı 14 ,demek kimse bizi beğenmemiş :))