yaw beğendım beğenmesınede,nasıl aldın merak ettım,bana nie wermıolarki:roflol::roflol:
500 puan olunca hediye warmışta:roflol::roflol:
selam nazlıcım geçmiş olsun şurup kullanmıyormusun? sende de heycan dorukta anlaşılan :) izne ayrıldın mı sen?
canım çok güzeel ama uyku için çok elverişli görünmüyo sanki,arkası yatıyosa sorun yok ama inceleseydin iice yatmıyosa uyku için oturur vaziyet bebk için rahatsız olur canım.
ama oyalanması için kısa kestirmeler için mama ve oyun sandalyesi olarak çok kullanışlı ve güzel.hayırlı olsun canım güle güle kullanın.
nazlican 2gün önce doktorun dedgine göre 2kilo 800grdi 36+4günlük oglusum.cok acayip oynuyor bide heryerden vuruyir resmen kafasini asagida carptigini hissetiyom karnim icinde kendini ordan oraya atiyor.ya bide biliyormu ne reesmen idrar torbami sikistiriyorya hissediyorum yanii sizinkilerde böylemii
esracım veremiyom sana en az 20 değişik kişiye verip öle vericem canım sen merak etme yarına 20 kişiyi tamamlarım
ya benim dondolinoya baktınızmı bi seda mı baktı
maşallah canım çok iyi kilosu yanlız sen yandın bu doğunca kim bilir nasıl hareketli olur annesi.benimde idrar olayı aynı bugün hastanede ayaktayken bi ara öle bi salladı ki tekmeyi altıma kaçırıcam sandım
ezracım bak puanın 14 den 17 ye yükselmiş kimin gönlünü fethettin acaba:roflol::roflol:
:asigim: