2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

yaw beğendım beğenmesınede,nasıl aldın merak ettım,bana nie wermıolarki:roflol::roflol:
500 puan olunca hediye warmışta:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: hediyeyi ilk kez senden duyuyorum canım ya
ezracım bak sen toplamda üye olduğundan beri 990 msj yazmışssın ve ben eminim ki sen bu 990 msj'ın yarısından fazlasını ocak 2009 annelerinde yazmışsındır ee ocak 2009 anneleri pek puan vermiyorlar galiba
ben ise yazdığım yazıların çoğunu başla konularda yazıyorum 2009 ocak annelerine faal olarak 2 aydır falan yazmaya başladım anlayacağın canım biraz başka yerlere de takıl ta bi bu puan almak için olmamalı demekki yazılarımdan hoşlanan birileri var ki sağolsun puan vermişler bana puan verip vermemeleride önemli değil ben burada bişey paylaşıyorsam bana yeter cidden kk ya üye olduğumdan beri acaip rahatladım
ben mesela ocak annelerinden gülsüye itibar puanı vermiştim bi soruma çok samimi cvp yazmıştı ve ben çok rahatlamıştım ve puan verdim

evet esracım büyük bir olasılıkla gireceğim..pazartesi günü nst de sancı çıkmıştı,daha önce sezaryen olduğum için sancı çekmemem gerekmiş..yarın ki sancı durumuna göre belirlenecek herşey..

selam nazlıcım geçmiş olsun şurup kullanmıyormusun? sende de heycan dorukta anlaşılan :) izne ayrıldın mı sen?

ay canım 2 kaşık içtim bu gecede şu lokumlar yaktı beni gelip gidip atıyorum ağzıma cokacimcoook
izne bugün itibari ile ayrıldımda bir hafta bile kullanmıcam anlaşılan neyse bebişim sağolsun :ecrin_bebek:

zeynep dsen bu repten anlıyon canım ben niye esrayla linaya rep atamıyom şimdi.diyoki başka kullanıcaların da maesajlarını değerlendirin
o ne demekki

yok canım ya anlamakla alakası yok çok kolay bende yeni öğrendim baktım puanım yükseliyo ben kimseye pek puan veremedim diye üzüldüm fikrini beğendiklerime puan vermeyi ihmal etmek istemiyorum puan vermek istediğin üyenin yazısının üstünde bi terazi butonu var onu tıklıyosun bi onay kutusu çıkıyor bu kullanıcının yazısını onaylıyorum ya da onaylamıyorum diye sen onayşlıyorumu tıklıyosun ve oradaki kutuyada istersen memnuniyetini bildiren bişeyler yazıyosun

slm arkadaslar nasilsiniz sanirim herkes iyi zeynepcim okdugum kadariyla biraz paniklemissin bugün kizinin iyi olmaisna cok sevindim canimya kendinize iyi bakin.
arkadaslar ben artik yürüyemiyorum resmen karnimin alti yere düsecekmis gibi oluyor,acayip agriyorya sizdede böylemi.tuvelet konusuna gelince artik hic dayanamiyorum resmen klozetten kalktigim an yine agrilairm baslaiyoryaaaaaaa.

sedacım bu siteden daha ucuz diye aldım.e bebekte özellikleri daha ayrıntılı yazıyor.sırtı 5 kademeli ve tam yatıyor.ordaki kullanıcı yorumlarında da beğenmeyen yok.6 aylık olana kadar bile yatırmışlar gamyoncuiremsu

zeynep allah cezanı werecek kız,:1shok:nerden puan verılıo ben hiç bilmiodum,kımseyede puan vermedım şimdiye kadar,klava:
ehhh ocak annelerı bız boşa mı yazıoz burda haydı eller puana:dance:

şaka bı yana saol gerçekten haberım yoktu puanlamadan,ben laf olsun dıe sordum nerden aldın puanları dıe,ama iyi oldu öğrendık,kımse bılmıomuş demekki:enbuyukkk:

nazlican 2gün önce doktorun dedgine göre 2kilo 800grdi 36+4günlük oglusum.cok acayip oynuyor bide heryerden vuruyir resmen kafasini asagida carptigini hissetiyom karnim icinde kendini ordan oraya atiyor.ya bide biliyormu ne reesmen idrar torbami sikistiriyorya hissediyorum yanii sizinkilerde böylemii

esracım veremiyom sana en az 20 değişik kişiye verip öle vericem canım sen merak etme yarına 20 kişiyi tamamlarım
ya benim dondolinoya baktınızmı bi seda mı baktı

maşallah canım çok iyi kilosu yanlız sen yandın bu doğunca kim bilir nasıl hareketli olur annesi.benimde idrar olayı aynı bugün hastanede ayaktayken bi ara öle bi salladı ki tekmeyi altıma kaçırıcam sandım

esracım veremiyom sana en az 20 değişik kişiye verip öle vericem canım sen merak etme yarına 20 kişiyi tamamlarım
ya benim dondolinoya baktınızmı bi seda mı baktı

nazlıcancım benim puanım 471 olmasına rağmen benim birine verebildiğim puan 3 oluyor ancak senin puanın henüz 50 olduğu için puan veremiyor olabilirmisin
ben sadece mantık yürüttüm canım emin değilim ama 471 le ben 3 puan verebiliyosam belki sen ondan vermiyorsundur neyse ben yazıları beğendikçe veririm puan ama zannımca onun da bi sınırı var sürekli rep veremiyorsun galiba
aynı kişilere

birak ayakta dururuken otururken bile böyle oluyor.bu arada su puan isinden ben bisey anlamdim.ay cok alemsiniz 9ay bitmek üzere nerdeyse dogurcaz puan olayini yeni kesfettikkkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amam kesfettik zafer bizim dimi:hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…