2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

annemde tutturmus evlendiğim gece yatakta sarılı dantel takımını ser diye ayyyyyyyy...yıkayıp ütülemesi bir dert birde bende eşimde dantel sevmiyoruz 1 gece kullanıp hemen kaldırmıstım sabah uyandıgımda eşimle cok gülmüstük yastıktaki dantel örnegi yüzümüze cıkmıstı...acık mavili bir nevresim takımım var onu sererim yatamam öyle dantellerde..
esra utanma kız salonun ortasına ser yatagını:)))))))

ya bende hergün birşey koyuyorum cantaya...

normaldoğum yapan arkadaşım illa hasta bezi koy dedi. şimdi kafama şu takıldı bu hasta bezleriyle benim hiçbir iç çamaşırım olmaz ki :))) o kadar büyükki bezler. onunla nasıl rahat edicez.

ben sordum canım hastaneye,hasta bezı almana gerek yok,o zaten ilg gun için ,zaten çamaşır gıyılmıomuş,orkıd gece al kendıne dedı,bende tek kullanımlık çamaşırlar warmış ondanmı alsam dedım,bence belı yuksek o babanne çamasırlarından al daha rahat ederısn dedı

yok bantı falan baktımda benim aldığımın. birde kilot şeklinde olanlar varmış. pakette resmi vardı ama benim aldığım yerde yoktu ondan

evet bencede bebek bezi mantıklı hasta bezi aldık biz bir açtık kocaman ...

esracım o tek kullanımlık iç çamaşırları çok rahatmış arkadaşım ondan kullanmış ama ben ondan da bulamadım maglesef

bende bebek bezını fazladan koydum belkı banada lazım olur dıe,şöle bı baktım ufak geldı gözume ama nolur nolmaz dedım,primanın yenı doğan 3-6 kg sundan

merhaba kızlar doktordan geldim..kuzucum çok iyiymiş maşallah...4 haftada 800 gr almış şok oldum.zayıf olacak derken şişko olacak galiba tam haftasına uygundu kilosu.2100 olmuş oğluşum boyumuzda 46 santim...

merhaba kızlar doktordan geldim..kuzucum çok iyiymiş maşallah...4 haftada 800 gr almış şok oldum.zayıf olacak derken şişko olacak galiba tam haftasına uygundu kilosu.2100 olmuş oğluşum boyumuzda 46 santim...

canım senin adına çok sevindim bebeişinde iyiymiş gözün aydın Şeniz

maşallah oğluna canım ne güzel büyümüş sağlıklı olsunlarda :teselli:gözünaydın

maşallah oğluna aşıkcım.o da uzun boylu olcak benim oğlan gibi.

ocak anneleri nereye kayboldunuz.msn adreslerinizide aldınız koyu bir muhabbet başladı sanırımCADIARZU kk ya takılmazsınız artık. banada atın msn adreslerinizi

ay evet yaa bu msn işi hiç ii olmadı valla artıkım buralara uğramazsınız valla.
bari doğurduktan sonra olsaydı şu msn işleri:roflol:
neyse ii sohbetler kızlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…