Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay balım ne çekemez insanlar var öyle.niye sarksın canım..
seninde işin zor blooms gözün üstünde olsun.ben hayatta alamam çoookkk kıskanırım valla altın dişi bile..
kızlar yatagımız bu rengin 2-3 ton acıgı cibinliğini uyku setini aldım nasıl sizce...
kızlar yatagımız bu rengin 2-3 ton acıgı cibinliğini uyku setini aldım nasıl sizce...
selam kızlar sabahtan beri okuyamadım zaten çok işim var panik oldum resmen
şimdi kontrolden geldim.bebğin suyuda azalmış doğuma hazırlanıyor seninki dedi.her an doğabilirmiş.bu sefer gelişme geriliğinin sebebini buldu sanırım.
göbek kordonunda normalde 2 atardamar 1 toplardamar olur.bizimkinde 1 atardamar 1toplardamar varmış ondan kaynaklanıyormuş.hergün nst istedi bozulduğu anda alırız dedi.hatta bugün bile alsakmı dedi de ben istemedim.nilsu tonsilit olmuş onunla ilgilenemem diye.inşallah pazartesiyi beklerde annem gelince doğar.doktorum hareketlerinede çok dikkat et dedi herzamanki gibi.1700 gram olmuş
sizler nasılsınız ben bi okumaya çalışıcam vakit bulunca ama evde yapılması gereken çok şey var
panik oldum ya daha uyku setini yıkamadım oğlumun
allahtan çantam hazır
selam kızlar sabahtan beri okuyamadım zaten çok işim var panik oldum resmen
şimdi kontrolden geldim.bebğin suyuda azalmış doğuma hazırlanıyor seninki dedi.her an doğabilirmiş.bu sefer gelişme geriliğinin sebebini buldu sanırım.
göbek kordonunda normalde 2 atardamar 1 toplardamar olur.bizimkinde 1 atardamar 1toplardamar varmış ondan kaynaklanıyormuş.hergün nst istedi bozulduğu anda alırız dedi.hatta bugün bile alsakmı dedi de ben istemedim.nilsu tonsilit olmuş onunla ilgilenemem diye.inşallah pazartesiyi beklerde annem gelince doğar.doktorum hareketlerinede çok dikkat et dedi herzamanki gibi.1700 gram olmuş
sizler nasılsınız ben bi okumaya çalışıcam vakit bulunca ama evde yapılması gereken çok şey var
allahtan çantam hazır
canım geçmiş olsun ya hayırlısı olur inşallah..senin damarlara bakılmamışmıydı ya benim 25 va 30 haftada incelemişlerdi kordon damarlarını..canım bekler inşallah daha sancılar başlamamış pazartesiye az kaldı..sen dikkat et canım işler nasıl olsa halledilir annen gelince yapar..selam kızlar sabahtan beri okuyamadım zaten çok işim var panik oldum resmen
allahtan çantam hazır