2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sedacım sana özelden msj attım
msj yazdıktan sonra arkadaş listesinde olmayanlara da gönder butonunu tıklayınca oluyomuş canım özelin açık yani

msj aldım canım ama cvp veremiyorum

Aşağıda hatalar işlem sırasında meydana geldi:

1.zeynep215 isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
diebir yazıyla karşılaştım

madem ordan yazamıyom burdan cvp verim bari.

Aminnn canım oğlum o benim evet ama baya eski bir resmi 5 sene önce benim işyerimde çekilmişti.
şimdi daha yakışıklı ve daha kocaman.Allah hepimizin yavrusunu yavrularını bağaşlasın.şimdide kızımızı büyütmenin zamanıı.hihoyyyt

kızlar geldim bende giremedim bugün şimdi girecektim saolsun esracım aradı hemen girim dedim filizcim sende saol merak etmişsin doğurmadım keşke doğursam artık ya o kadar istiyrm bir an önce kavuşmayı bebişime

biz msnden konuşuoduk canım filizle,hera doğurunca sende olmayınca acaba mı dedık,
neysekı iyisin şükürhihoyyyt
çok ara werme doğurdu sanıo herkes

biz msnden konuşuoduk canım filizle,hera doğurunca sende olmayınca acaba mı dedık,
neysekı iyisin şükürhihoyyyt
çok ara werme doğurdu sanıo herkes

cnm her gün mutlaka giriyrm bu akşam da girecektim annemler halamlar bendedi herkeste bi heyecan vardı doğuracakmışım gibihihoyyytayyy bende istiyrm artık yahu:CüvCüv:

ayyy bugün giremedim işlerim vardı bi oğlumuz gelmiş bile..heracım allahım biran önce yavruna kavuşmayı nasip etsin gözünaydın canım..eli boş dönmek ne kötü bişeydir çok iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum..çok şükür ki sağlık sorunu yok yavrunun..

ekinsuuu cidden çıktı rüyam tarih tuttu kişi tutmasada :))aslında nazobüloyu da görmüştüm 7 aylık 1,700 gr doğum yapmış ama söylemedim etkilenmesin diye,kaç gündür ondan da ses yok..

kızlar bugün evimi temizledim sadece salonum kaldı onuda yarın halledicem,cuma günü doğuma aırsa doktor evim temiz olsun bari dedim..yemeklerimi yaptım,kurabiye yaptım yani bugün çok çalıştım ,doktor yat fazla hareket etme demişti doğumu tetikler diye :))

herkese iyi geceler

sonunda bizdede yaprak dökümü başladı

rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip eder işallah

bebişlerimize sağlıkla sıhatle kavuşuruz

günaydıınnnn...:))
gece döktürmemiş kimse,bi çırpıda okudum bikaç mesajı ohhh ne rahatmış..
heracım oğlunu bugün daha ii göreceksin işallah:))
linay çok yorma kendini diyeceğim amma...bi de doğumuna az kalan hamilelere bi güç gelirmiş,doğa ana işlerimizi halledelim die bi kıyak geçermiş bizlere:))ona göre yanii...
barcli daha azcık daha var canım sabret!!:)

kıslar herkese günaydınlar bebeklerinizle sağlıklı bir gün geçirmenizi diliyorum bugün benim dr günüm son kontrol için gidiyorum kızlar bundan sonrası Allahın izniyle seeryanla doüum bakalım hangi gün alıcak beni hakımızda hayırlısı artık
bugün dr agidecek diğer arkadaşlar da hayırlı haberlerle dönerler işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…