2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

yok ya pembecim benim kızım akşamdan akşama bi kaç kez oynuyo o kadar fazla hareketli değil ne bileyim yeri daraldı ondan heralde

zeynepcim ayni dert bende de var bazen tam cvp yazicam int gidiyor sinir oluyorum bosve rkafana takma kiz alemsin ha int yuzunden dugurulur mu kiz:))ama sen su cvbi hatirlamaya calis merak ettim valla:))

kızlar sizin miniklerin hareketleri nasıl.Benim oğluşum tepinip duruyor.Canım çok yanıyor bazen.Eşim bakıp bakıp gülüyor göbeğimin dalgalanmasına.Sanki içimde pop corn patlatıyor gibi:)))

pembe benimki de cok hareketli canim ya ac veya tok karnina farketmiyor tepimip duruyor icimde.:CüvCüv:artik agritiyor senin de dedigin gibi.
ee artik disari cikmak istiyorlar tabi onlar da herseyin farkinda:teytey:

valla biz ocak anneleri aralik annelerinden erkenci ciktik iyi mi :))
onlar daha yeni basladi doguma ama bizim simdiden bir arkadasimiz dogum yapti bile ammma da aceleci bizim ocak bebisleri:))

kanki biz ele kula benzemiyoruz ki doğurduk doğurucaz daha çoğumuz yürüyüşe çıkıyor kimi alışverişte kimi bebeğin kıyafetlerini yıkayamadı yerimizde duramıyoruz ha bire bi iş çıkarıyoruz başımıza eee yatıp dinlenmezsen ne olucak simriskin dediği gibi bi hıkda doğurucaz tabi

zeynep haklisin canim hala dogum cantasini hazirlamayan arkadaslar var biliyormusun?bence onemli ve acil isleri yapmak daha iyi sonrakiler nasilsa olur.
ama eksik bitmiyor ki anam,ben dhaa yatak alicam besigin icine:)
ama cantamiz hazir cok sukur sanci geldi mi alip kosariz hastaneye:))

pembe avrupa yakasini ben de izliyorum canim.
o dilber halaya hastayim konusmalarina falan kayseri li gibi konusuyor bitiyorum ben de kayseriliyim de:)) gadasini aldigim diyor ya kopuyorum resmen:)

Güle güle pembe.Kendinize dikkat edin kızlar:))))
Öyle her sancıda koşmayın dr. a hastaneye ama biraz daha dikkatli olun. Kançiçeğim dediğin gibi canım, bizim ocak anneleri aceleci oldular ama , hiç biri yerinde durmuyor ki:)))))Kıpır kıpır hepsi.)))

kızlar,bu arada doğuran varmı acaba,:1rolleyes: 2 dk boş b ırakmaya gelmio,bir eğitimie gittim hemen pırtladı biri :dance:,şimdi geldim ewe size bakiim dedim hemen

evet kizlar biz cok aceleci ciktik vallahi daha aralik anneleri bitmedi ayol..:))
neyse ben de kaciyorum kizlar herkese iyi aksamlar.....bebislere ve kendinize iyi bakin.dogurmayin daha vaktimiz var:))

zeynep gelirsen hadi sana da bye bye canim ben simdi cikiyorum ama 2 saat sonra tekrar giricem...burda saat daha 20.30 erken yani gece giricem sen d egel tmm mi?

kanki bende çıkıyorum 1 saate gelirim beklerim canım doğurmadan biraz daha kaynatalım
waterfullcum benim bi kuzenim var bikaç sene bunun çocuğu olmadı çok değil ama 2 sene bekledi sadece sonra hamile kaldı çok uyuzdur canına çok acaip düşkün her sancıda dr'a koşuyo bigün gece yine karnım ağrıyo diye gitmiş ebe kızmış ama sende gazın gelse hastaneye koşuyosun yeter artık yapma böyle bıktırdın demiş:roflol:
o yüzden son haddine gelmeden hiçbir zaman hastaneye gitmeyi düşünmüyorum

ya kızlar valla ben kızımdan ayrılmak istemiyorum ama wc den çıkıcağım içiinden seviniyorum.:CüvCüv:bu ne yaa çıkıyorum tekrar giriyorum ay dokuz ayım wc de geçti valla sırnaşık şey ilk hamileliğimdede aynı şey olmuştu bundada.

ama kızlar onun dışında bendede hareketlenmeler başladı walla sancılar falan Allah sonumuzu hayır etsin.

gece kuşları bayadır sizi birlikte yakalayamamıştım valla ii oldu yerimseniben

geldim geldim burdayım noldu seker dostum nerden acıcam bu özel mesajlasmayı....

ben yardımcı oldum,senın adresını sıtıodu ben werdım:jeyyar:
kullanıcı panelınden seçeneklerı düzenle yapıodun sanırım ordan mözel mesajı aç olacak
bende akşam yaptım zaten,msn i açsana vereyım sana hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…