sedacım şimdilik iyiyim dün gece baya bi korku atlattık akşama doğru zaten 1 haftadır var olan regl sancım vardı giderek şiddetlendi sonra sancıya dönüştü yarım saatte bir daha sonra sancı aralıkları 5 dk bir gelmeye başladı ama felaketti valla çok canım yandı eşim doğum çantamı falan kaptı hastaneye gidelim diye bende bi soğuğa yakın suyla duş aldım temiz gideyim doğuma diye duş yapınca sancılarım kesildi gitmedik ucuz atlattık anlayacağın şimdi elim yüreğimde bekliyorum
sedacım sorma valla ucuz atlattık
ezracım bu olay gece saat 1 sıralarında oluyodu sancılarımda kesilince aramak istemedim vakit çok geç diye ne yalan söyleyeyim sedanın dediği gibi belki dr'um gerek yok sancı çekmene hemen alalım der diye korktum
biliyosun sezeryanlı kadınların doğum sancısı çekmesi sakıncalı dikişler zarar görebiliyor o yüzden erken almasın dedim biliyosundur belki benim zilloşum pek iyi gelişmedi biraz daha beklemek istedim belkide hata yapıyorum ama bilemiyorum
sedacım şimdilik iyiyim dün gece baya bi korku atlattık akşama doğru zaten 1 haftadır var olan regl sancım vardı giderek şiddetlendi sonra sancıya dönüştü yarım saatte bir daha sonra sancı aralıkları 5 dk bir gelmeye başladı ama felaketti valla çok canım yandı eşim doğum çantamı falan kaptı hastaneye gidelim diye bende bi soğuğa yakın suyla duş aldım temiz gideyim doğuma diye duş yapınca sancılarım kesildi gitmedik ucuz atlattık anlayacağın şimdi elim yüreğimde bekliyorum