- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaslar bizde doktordan geldik teyzeleri oglusum 2kilo 800gr olmus cok sekerdi gülücük atti annesine doktorum tipki sen diyor hakkettende öyle ha.babamiz hala belki kendisine beziceni umuyor ama bosa tabi.bu son kontrolumdü doktorum artik dogumu beklicez dedi.bi sorun olursa direk hasteneye gitceksin artik dedi.neyse kizlar sözün kisasi oglusum cok iyi.
bu arada kancicegim sneinde gözün aydin kizinin iyi olmaisna cok sevindim ay arkadaslar cok merak ediyorum ilk kim dogurcak hayirlisi diyelim dimiiiiii
kizlar bende isvicredeyim burda böyle sanirim benimde ilk hamilelgim doktorum hasrteneye islemlerimi yaptirmis bi sorun oldugunda hasteneye gitceksin dedi bende anlamadim niye böyle.kanciegim seninkide böylemi sonmuydu yanii
hayir canim benimki son degildi cunku dr 29 aralikta tekrar gel dogurmazsan o zamana kadar dedi.cunku yilbasinda burda 2 hafta tatil.birsey olursa hastaneye giderim heralde.
kançiçeğim yurtdışında böyle demekki doktordan kağıt alıyorsun yatış için ne güzel herşey düzenli, biz telefon edicez doktora sancı yada su falan gelirse oda bize siz gidin hastaneye bende geliyorum diyecek orada buluşucaz :))) tabi dr telefonu kapalı olursa nasıl olur orası meçhul hastaneye alırlarmı almazlarmı bilemiyorum buda türkiye usulu yatış işlemi işte, bizim kağıda falan ihtiyacımız yok yani:)))))
ekinsu oldu işallah:))
ben kaçıorum şimdilik,kociş aradı çok soğukmuş akşama kalma dedi perde için...heyecanlanıo o da:))
tatlı sohbetler:)