2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

cok sagol arkadaslar su anda 36+3 valla benimde inanaisim gelmiyor düsünün oglumu bidahahki görüsüm insalla canli olcak yani makinadan degil kucagimda ay kizlar insallah kolay dogururuz.oglum devrimim cok seker kiz anneleri söylim burdan duyuurlur yanihihoyyythihoyyytbu arada doktora gitcek tüm arkadaslar hayirli hebrlerinizi beklicem.:Saruboceq:

ekinsu normalmiş o sivilcelerin çıkması hatta bzı hamilelerde leke oluşuyormuş doğumdan sonra geçermiş kız bende sivilcelerin çıktığı yerleri bir bilsen haline sükredersin :)))))

ne biliyim inannacım stres var tabide acaba buda hormonların işimi diye merak ettim

inaysa, inanna bu arada size özelden msj attım

slm arkadaslar bizde doktordan geldik teyzeleri oglusum 2kilo 800gr olmus cok sekerdi gülücük atti annesine doktorum tipki sen diyor hakkettende öyle ha.babamiz hala belki kendisine beziceni umuyor ama bosa tabi.bu son kontrolumdü doktorum artik dogumu beklicez dedi.bi sorun olursa direk hasteneye gitceksin artik dedi.neyse kizlar sözün kisasi oglusum cok iyi.
bu arada kancicegim sneinde gözün aydin kizinin iyi olmaisna cok sevindim ay arkadaslar cok merak ediyorum ilk kim dogurcak hayirlisi diyelim dimiiiiii

cok sevindim cnaim ya ne zamandir gorusemiyoruz sneinle.a.s.masallah oglusuna.:nazar::nazar::nazar:Allah hayirlisiyla kucaklamak naisp etsin insallah...biz de bugun dr dan kagit aldik sanci geldiginde hastaneye yatmak icin...29 aralikta tekrar gidicem tabi o zamana kadar dogurmazsam...:CüvCüv:benim kiz biraz sabirsizkaydirigubbakcemile3

kizlar bende isvicredeyim burda böyle sanirim benimde ilk hamilelgim doktorum hasrteneye islemlerimi yaptirmis bi sorun oldugunda hasteneye gitceksin dedi bende anlamadim niye böyle.kanciegim seninkide böylemi sonmuydu yanii

ekinsu cum bende de var sivilceler o hormonlardan dolayi da olabiliyormus.
kafana takma bosver...

bu arada kizlar kimler normal dogum yapicak??

benimki normal olucak da :))

kizlar bende isvicredeyim burda böyle sanirim benimde ilk hamilelgim doktorum hasrteneye islemlerimi yaptirmis bi sorun oldugunda hasteneye gitceksin dedi bende anlamadim niye böyle.kanciegim seninkide böylemi sonmuydu yanii

hayir canim benimki son degildi cunku dr 29 aralikta tekrar gel dogurmazsan o zamana kadar dedi.cunku yilbasinda burda 2 hafta tatil.birsey olursa hastaneye giderim heralde.

kançiçeğim yurtdışında böyle demekki doktordan kağıt alıyorsun yatış için ne güzel herşey düzenli, biz telefon edicez doktora sancı yada su falan gelirse oda bize siz gidin hastaneye bende geliyorum diyecek orada buluşucaz :))) tabi dr telefonu kapalı olursa nasıl olur orası meçhul hastaneye alırlarmı almazlarmı bilemiyorum buda türkiye usulu yatış işlemi işte, bizim kağıda falan ihtiyacımız yok yani:)))))

bu arada arkadaslar bendede leke olmadi ama sivilce cok cikti.sirtimda 4.ayimda cikmisti halada duruyor böyle isilik gibi doktor dogumdan sonra gitmezse ccildiyeciye gidersin demisti.yüzümdede yeni cikti onlar gidiyor ama sirtimdakiler kac aydir var.kuruyor ama leke birakiyor sanirim olekeler gecermi bilmyiorummmmm
bu arada balim sneinde gözün aydinnnnn

hayir canim benimki son degildi cunku dr 29 aralikta tekrar gel dogurmazsan o zamana kadar dedi.cunku yilbasinda burda 2 hafta tatil.birsey olursa hastaneye giderim heralde.

burasida tatil 2hafta canim belkide oyüzden son dedi bilmiyorum aman neyse sunu biliyorum oglusma kavusmama az kaldi hihoyyythihoyyyt

kançiçeğim yurtdışında böyle demekki doktordan kağıt alıyorsun yatış için ne güzel herşey düzenli, biz telefon edicez doktora sancı yada su falan gelirse oda bize siz gidin hastaneye bende geliyorum diyecek orada buluşucaz :))) tabi dr telefonu kapalı olursa nasıl olur orası meçhul hastaneye alırlarmı almazlarmı bilemiyorum buda türkiye usulu yatış işlemi işte, bizim kağıda falan ihtiyacımız yok yani:)))))

burda boyle canim,bugun dr kan aldi hastaneye gonderecekmis.
dogum sancim geldiginde o aldigim kagitla gidip yaticam ..
ama benim dogumu da dr um yaptirmicak hastanedeki dr lar yaptiricak.cunku hastaneyle anlasmasi yok.zaten genelde hep boyleymis..sizinki de bir yandan iyi 9 ay boyunca muayene eden dr un yaptiricak dogumu o daha iyi bence,,,

ay kıslar türkiyedede zor benim başlangıçta gittiğim ir doktor vardı bize yakın olan hastanede çalışıyodu onun özeline gidiyordum ben başlangıçta sonra memnun değilim diye değiştirdim mesela o doktor yakınımızdaki hastaneden ayrılmış bize çok uzak bir yere poliklinik açmış bütü hastalarını oraya çağırıyormuş yani türkiyedeki dr lara da pek güven olmuyor

neyse kizlar sohbete doyum olmuyor ama basidma acayip agriyor biraz uzanim en iyisi hadi herkese iyi günler byyyyyyyyy

ekinsu oldu işallah:))
ben kaçıorum şimdilik,kociş aradı çok soğukmuş akşama kalma dedi perde için...heyecanlanıo o da:))
tatlı sohbetler:)

gülsü hadi dinlen canim,artik dikkat et kendine...
inanna sana da kolay gelsin canim...görüsürüz..

ben de biraz sonra yürüyüse cikicam zaten,disarda hava cok guzel:)

............................................................................

Son düzenleme:
X