Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ekisucum dr a yarın gidiyorum valla benim içime cuma günü sezeryana alır gibi doğdu ama hayırlısı bakalım dr un hastanedeki ameliyat gününü sordum pazartesi dediler eşimde pazartesi yapar diyor ama bana cuma doğacak gibi geliyor
günaydın hanımlar.. nazlıcan srmsk geçmiş olsun. hadi hayırlısı inaysa ilk annemiz sen olacaksın desene...benim daha çok var ya hepinizin doğum hikayesini beklerim artık...
günaydın kızlar şöööyle bir bakıyimsengözlerimebaksanabdaha doguran yok... seker arkadasım inaysa ilk prens senden mi gelcek ayyyyyyy cok heyecanlandım hihoyyytumarım hersey istedigin gibi olur dygulandım valla...dogumdan sonta hemen seker durumunu bildir bana yiyecegim tatlıların listesini yapıyorum dakaydirigubbakcemile3 özlem 1,2 derken tam 4 tane yedim ama son daha dün biraz sımarmak istemiştim o kadar:dilcikar: nazlıcan smrisk gecmiş olsun sizlere... gübahar sleeper (böyle mi yazılıyo aman neyse)hayırlı olsun canım... özlem bende dalin sıvı deterjanla aldım memnunum ben ütülerimi sevdigim dizi saatlerinde yapıyorum iyi oluyo tv ye dalmısken unutuyorum ütü yorgunlugunu bak sen şimdi yıka yaprak dökümünde ütülersin nasıl fikir ama:lepi:
bebeğe yelek koydunuzmu kızlar ben bir tane koydum hastane çıkışının parçası olanı.örgü olanlar o kadar büyükki izne ayrılayı şöle bi karış kadar yelekler yapmam lazım acilen diğer örgüler elbise gibi duracak benim minik egeme
yaaaaaaaaa kızlar acıklı dogum hikayeleri yazmayın tamam mı psikolojik olarak etkileniyorum:çok üzgünüm: hele ki sizler benim cok sevdigim arkadaslarımsınız Şenizelinize igne batsa canınız yansa benimde içim cız eder sizleri cok seviyorum :1hug:
ölçermiyin nazlıcan ölçmedim hem günah işle hemde bedelini ögren yok artık:))))))))ben beyaz bir yelek koydum ogluma beyaz tonlarında esyalar aldım zaten ben bebeklere beyazı cok yakıstırıyorum bebek gibi melek gibi:))
tünaydın kızlarhihoyyytnazlıcan,smrisk geçmiş olsun kızlara.s.montesori lokumları yedin şekerin ne alemde canımCADIARZU özlem valla şimdi olsa yapamam yıkama ütüleme başla canım sen ben daha dalinden şikayet duymadım bakalım artık montesori haklı tv karşısına geç sandalyeni al oturduğun yerde yaparsın
bizde mehmet kayra da karar vermiştik.herkes birşey söyledi.neden iki isimli koyuyorsunuz dediler.yok mehmet koymayın diyenler oldu kayra nın söylemesi zor dediler.eşimde illaki mehmet olacak ikincisini ne koymak istersen sen koy dedi.bende çok kararsız kaldım aklımı karıştırılar.kafamçokkarıştı
günaydın güzel annenelr,dunden berı epey kaynatmışsınız, bugunde çok takılamıcam size,bırazdan dr dıe çıkıcam yıne, emzirme eğitimimiz varmış,gidip öğrenelım bakalım nasıl emzırılıomuş, dr a giden arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah, bide şu msn adreslerınızı banada atarmısnız rica etsem