2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merabalar:))
smrisk canım geçmiş olsun,sıcak su yapmayın diolar ama gevşetiomuş ,soona pırt die doğurursun valla:))
nazlıcan canım sen de ii bak kendine ,atlatmışsın çoğunu ama...
dün eve gelince perde siparişini vermediğim geldi aklıma bugün o işi halledeceğim,işallah!!,
dalinin onaylanmadığını ben yazdım sanırım bi yerde okumuştum ,ama ben de yıkadım haberiniz olsun:))

günaydın güzel annenelr,dunden berı epey kaynatmışsınız,
bugunde çok takılamıcam size,bırazdan dr dıe çıkıcam yıne, emzirme eğitimimiz varmış,gidip öğrenelım bakalım nasıl emzırılıomuş,
dr a giden arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah,
bide şu msn adreslerınızı banada atarmısnız rica etsem

canım sana özelden mesaj atılmıo mu?
bu arada ben de istiorum adresleri:))
nazlıcanla beraber aydınlatırsınız artık bizi emzirme konusunda:)):teytey:

kıslar banada atın msn adresinizi hastaneden cep telden açarım msn i haber veririm size doğum olayını şeker problemimden dolayı ben bir kaç gün fazla kalabilirim hastanede
nazlıcan nerdesin yahu bir yerde okumuştum bağırsaklar doğumdan bir kaç gün önce iyi çalışıyormuş doğrumu sence normalde ben günde bir defa büyük tuvalet için gidiyordum şimdi iki günden beri çok rahat iki defa yapabiliyorum kıs yoksa benim bu oğluş geliyormu he

kıslar birde isim koyma olayı nasıl oluyor ezan okunupta kulağınamı söleniyor bebeğin ismi üç defa ay bilgisi olan biri beni aydnlatsın canım

kıslar banada atın msn adresinizi hastaneden cep telden açarım msn i haber veririm size doğum olayını şeker problemimden dolayı ben bir kaç gün fazla kalabilirim hastanede
nazlıcan nerdesin yahu bir yerde okumuştum bağırsaklar doğumdan bir kaç gün önce iyi çalışıyormuş doğrumu sence normalde ben günde bir defa büyük tuvalet için gidiyordum şimdi iki günden beri çok rahat iki defa yapabiliyorum kıs yoksa benim bu oğluş geliyormu he

geçen günde kabızlık oluo diolardı ayy bayılcam şimdik:))
attım ben sana msn'imi bu arada,beklerim seninkini:)

herkese slm,nasilsiniz kizlar?
biz bugun dr a gittik,kizim 2700 gr olmus,hersey normal gorunuyor.
basi asagida artik normal dogum olacagi belli oldu.
hastaneye yatis kagidini da aldik dr dan...
geriye sadece kizimi beklemek kaldi:))

merhaba güzel hamisler herkez iyi umarim inaysa acilisi sen yapcan demek hayirlisi olsun :))

ezan 3 kere okunuyormu bilmiyorum ama ismi 3 defa söyleniyor kulagina öyle hatirliyorum :)

herkese slm,nasilsiniz kizlar?
biz bugun dr a gittik,kizim 2700 gr olmus,hersey normal gorunuyor.
basi asagida artik normal dogum olacagi belli oldu.
hastaneye yatis kagidini da aldik dr dan...
geriye sadece kizimi beklemek kaldi:))

kancicegim masallah kizina :nazar: allah hepimizi bi avazda kurtarsin ins.

sen almanyanin neresindesin cnm?

cidy valla öyle gözüküyor gibi ama heran ekinsu linay waterful ezra onlardan biride açılışı yapabilir Rabbim hayırlısı ile sağlıklı doğmayı nasip etsin bebişlerimizin

slm arkadaslar bizde doktordan geldik teyzeleri oglusum 2kilo 800gr olmus cok sekerdi gülücük atti annesine doktorum tipki sen diyor hakkettende öyle ha.babamiz hala belki kendisine beziceni umuyor ama bosa tabi.bu son kontrolumdü doktorum artik dogumu beklicez dedi.bi sorun olursa direk hasteneye gitceksin artik dedi.neyse kizlar sözün kisasi oglusum cok iyi.
bu arada kancicegim sneinde gözün aydin kizinin iyi olmaisna cok sevindim ay arkadaslar cok merak ediyorum ilk kim dogurcak hayirlisi diyelim dimiiiiii

kançiçeğim maşallah kızına,cuma gelse de artık bişileri ben de öğrensem..tam sır olacak bizim doğum muayene yapmıolar burda ,keşke bıraktığım doktorla randevumu iptal etmeseydim diorum o zaman yarın öğrenirdim!!
inaysa kabul ettim canım ben de..:)

haklisin inasya herseyin hayirlisi olsun da :)

gülsü senin yavrunada masallah bende yarin gitcem doktora bakalim benim bebis nekadar olmustur :)

gülsu, kançiçeğim gözünüzaydın maşallah bebeişlerinize

kızlar benimde çenemde bir sürü sivilce çıktı ya birde geçmiyorlar yara gibi çok çirkin

ezanı falan okuyacak kişi bilir canım onu ne desem boş??eşimin yanında çalışan bi çocuğun babası imam bi köyde ben onu düşünüorum,hem üniversite mezunuymuş imam,havası olur kızımın:))

X