2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Heracım , gözün ayın.İnşallah hayırlısı ile oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın.küvözden ne zaman çıkacak bir bilgin var mı_?
Dualarımız hep seninle vevoğlunla hayatım. İnşallah çok uzun zaman geçmeden kollarında olur oğluşun.

selam kızlar ilk kim doğurcak diye merak ederken ben doğurdum. bende plasenta previa olduğu için dün sabah şiddetli kanamam başladı ve acil epidural sezeryanla doğum yaptım. ben çok iyiyim Allaha şükür ama bebeğim şuan solunum problemi yüzünden küvözde eve kucağım boş geldim :KK43: doğumum çok kolay sadece öncesi kötüydü kanamam olduğu için her yer battı. hiç korkmayın allah hepinizi kurtarsın benım oğluma da şifa versin dua edin teyzeleri.

fındık oğlum 16.12.08 de saat : 10:45 te, 36+0 haftalık kilosu :3200, boyu :50 cm

hepinizi öptüm.

ay canım çok duygulandım.öncelikle gözün aydın.inşallah en kısa zamanda bebeğinle evinize sağlıcakla dönersiniz..:nazar:ilk bebeğimiz batuhan oldu demek:nazar: maşallah kilosu iyiymiş en kısa zamanda çıkar inşallah..dualarım batuhanla..

merhaba gulsucum-bende isvicrede yasiyorum.thurgaudayim sen neredesin? evet ya burda boyle acil sancin falan gelirse direkt hastaneyi ariyosun cagirirlarsa gidiyosun.genelde normal dogum yapiyolar 5 gun hastanede kalmani istiyolar ve herseyini oradan karsiliyolar. gerci sana hastaneden termin gelmistir orada iyiyce anlatirlar. hadi canim bir avazda cikartirsin insallah tabi butun ocak anneleride.

ben çok duyguyandım ya..ilk bebeğimiz doğmuş..gözyaşlarımı tutamıyorum senağlama
inşallah hiçbir bebeğimiz sorun yaşamadan evlerine dönerler..

şimdi dısardan geldim laptop eşimdeydi aldım actık sayfaya bakarken hera nın dogum haberini okuduk bir tuhaf olduk ikimizde... aglamamı durduramıyorum nedense cok duygulandım....

hayirli ugurlu olsun canim senin adina cok sevindim yavruna kavustun.sana oglunla bir omur mutluluklar dilerim.darisi geride kalanlarin basina

heracım Rabbm bebeğini sana bağışasın işallah çok sevidim tez zamanda bebeğini kucağına alırsın işallah

montesori yarın dr gidiyorum son kontrol sonrası sezeryan bana kalırsa cuma alır beni diyorum sezeryana ama pazatesiyede kalabilir dr un pazartesi ameliyat günüymüş hayırlısı artık
sağlıklı sohhatli doğsunda artık benim için farketmiyor

slm kızlarr....gözünüz aydın heracım Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.en kısa zamanda bebeğini kucaklarsın inşallah.dualarımız bebişinle.
dr gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inş.
bizim kontrolümüz cuma günü sabırsızlanıyorum valla.
yaprak döküüm başladı hadi bakalım hayırlısı
darısı bizim başımıza artık.

heracım gözünaydın canım üzülme en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına , ay valla çok sevindim senin adına

Ay allahım şok oldum biz artık yolun sonuna gelmişizde farkında değiliz, valla bende cok duygulandım ve bi heyecan sardı beni, allahım hepimin bebeklerine sağlık versin inş. Ne acı çeksekde gecer önemli olan sağlıklı olsunalar yeter.

Hera duaalarım seninle

aaaaaaaaaaay şok oldum valla:1shok::1shok:ilk bebeğimiz gelmiş heracım canım gözün aydın üzülme bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın kilosu iyi haftasıda çok duygulandım :çok üzgünüm:

sedakt nabersin canim??hic gorusemez konusamaz olduk kk da:KK43:

iyiyim canım sen nasılsın görüşemiyoruz evet...geceleri yoksunuz ne zeynep nede sen valla tek kaldım gece vardiyasında. gerçi arkadaşlar var ama onlarda geç saate kalmıyolar.
sende ne var ne yok beby nasıl:emir_bebek:

iyiyim canim ya benim agrilarim oluyor bazen o yuzden erken yatiyorum.
ama zeynep giriyor heralde cunku dun gece 03 e kadar kk daymis gece kusu:)
sen de yalniz kaldin tabi ...ama artik sen de uykuna dikkat et yat ve dinlen canim.yarin birgun bebisin dogunca uykusuz geceler baslayacak:))

ben de iyiyim bugun dr dan geldim kizim 2800gr.olmus,hersey yolunda,basi asagida normal dogum yapicam insallah.ara ara karnimda sertlesmeler oluyor dr normal dedi sende de var mi??

X