2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Kızlar ben de bugün hastaneye gitmiştim, dr. nst sonuçları gayet iyi, önümüzdeki hafta kontrole gel dedi.Bu gün sadece nst sonucuna baktı.Önümüzdeki haftaya randevu alacağım. Biz ocak başında olanlar doğurmaya başlamadan diğer arkadaşlar başladı, hadi hayırlısı ile herkes bebişini sağlıkla alsın kucağına bundan sonra.

Linayyy Linayyy duy sesimi gel gir siteye , kız bak senin rüyan çıktı sen beni gördün 16 aralık diye ama hera doğum yaptı, sonuçta rüyan çıktı

Evet evet ekinsu, linay senin 16 aralıkta doğum yapacağını söylemişti.Gün tuttu, kişi farklı olabilir. Linaaaaayyyy, yatsana bir rüyaya diğerleri hangi günlerde doğacakkkkk:)))))
Kançiçeğim sağol canım, valla bende ne sancı, ne de hareketlerde azalma çıkıyor. Dr. yüzüme bakıp çok güzel gidiyor, önümüzdeki hafta tekrar nstye gelirsin, hafta arasıda muayeneye gel dedi. Daha doğumla ilgili hiç bir belirti yok:))))
Benden doğum haberi bekleyenlere duyurulur:)))

iyiyim canim ya benim agrilarim oluyor bazen o yuzden erken yatiyorum.
ama zeynep giriyor heralde cunku dun gece 03 e kadar kk daymis gece kusu:)
sen de yalniz kaldin tabi ...ama artik sen de uykuna dikkat et yat ve dinlen canim.yarin birgun bebisin dogunca uykusuz geceler baslayacak:))

ben de iyiyim bugun dr dan geldim kizim 2800gr.olmus,hersey yolunda,basi asagida normal dogum yapicam insallah.ara ara karnimda sertlesmeler oluyor dr normal dedi sende de var mi??

evet zeynep arada giriyo ama oda önceki kadar kalmıyo olsun dediğin gibi artık uykulara dikkat etmek lazım ama ben uyuyamıyorum geceleri gündüzleride geç kalkıyorum doğuma kadar böle idare edicem artık.
senin bebişine çok sevindim canım maşallah büyümüş fıstık.benim cuma günü belli olucak son gittiğimde dönüşü normal normal doğum olucak demişti ama şuan bilmiyorum cuma günü anlıycaz.ama normal olur sanırım ben ilk doğumumuda normal yapmıştım.sertleşmelerde aynen var bendede canım.

hadi hayirlisi olsun sedakt.guzel haberlerle gel insallah canim dr dan.
ilk dogumun normalse bu da buyuk ihtimalle oyle olur.
Allah bir nefeste kurtarsin canim..

ay şok oldum canım heracım gözün aydın. allah ananlı babalı büyümeyi nasip etsin yavruna canım. darısı başımıza inşallah

hadi hayirlisi olsun sedakt.guzel haberlerle gel insallah canim dr dan.
ilk dogumun normalse bu da buyuk ihtimalle oyle olur.
Allah bir nefeste kurtarsin canim..

saol canımm hepimiz için hayırlısı olsun.inş güzel haberlerle gelirim bir ay önce gitmiştim en son,ara uzun olunca heyecan ve korku yaşıyo insan.
inşallah normal olur canım yaa ben sezeryan falan hiç istemedim zaten bi kerede çekerim iki saat sonrada kalkar bebişime bakarım,bakacak başka kimsem yok çünkü tekim.

kızlar ılk bebek geldı darısı sıradakı arkadaslara butun bebeklerımız saglıkla gelsın ıns..
bugun hep guzel haberler var :) bebişler ıyıyımıs hastaneye gıdenler gulerek donmus ne guzel aman maşallahh daim olsun sevınclerımız

a kıslar hera doğum yaptıya ben iyicice hazırlandım bir kaç eksik vardı çantaya koymak için almıştım ama koymamıştım biberon gibi kendime dönüş için kıyafet gibi onlarıda bu gece koyayım bari buarada kıslar muhakkak bibeon alın yanınıza arkadaşn doğumdan sonra 1hafta sütü gelmemiş kullanmasanızda bulunsun

kızlar ıyı aksamlar ben subat annesı olucam nasıp olursa ama subat bası olduğu ıcın ocak sonuda olur dedı dr kızalr ben sıze bısı sorcam bu karındakı sertlesmeler benım haftalarımda normalmı bıde bugun bebeğimin hareketlerını cok az hıssettım ole duruyo sankı top gıbı dru aramadım henuz yarında rutın kontrolum var benden daha tecrubelısınız fıkrınız varmı hıc yaygarayabaslıcam az kaldı esım endıselenmesın dıye sıkıyorum kendımı ama korkmaya basladım cunku benım yaramaz ıkı dakka durmazdı hıc

Benim gittiğim hastane "bebek dostu "ymuş o yüzden biberon getirmeyin diyor. Ben götürmicem ama sütüm gelmezse ne yapacaklar bilmiyorum???

Bide bebek için hem şampuan hem de havlu istiyor aynı zamanda anne içinde şampuan istiyor.. Ama ben göbeği düşene kadar yıkamıcaktım

ay kıslar şimdi gelinimizle konuştum oda 7 haftalık hamileymiş çok sevindim Rabbim her isteyene nasip etsin işallah sevincimi sizlerle paylaşayım dedim

kızlarrrr, hera doğurmuş sanırımkafamçokkarıştı,saolsun filiz aradı habber verdı bende emzirme eğitimindeydım,şimdide dışardayım ama merak ettim dayamanadım bi bakayım dedım naptılar die, inşallah herşey yolundadır ,şimdi bi okuyayım bakayım neler olmuş,bu arada bana atmadınızmı msn adreslerınızı yaaa:çok üzgünüm:

inaysacım tebrik ederim arkadaşım aileye bir bebek daha geliyor demek sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim
kızlar ya ben acaip bi ruh haline büründüm hera doğum yapmış ben burda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum içim çıktı valla ağlamaktan neden bilmiyorum bebeğini henüz kucağına alamamış çok üzüldüm inşallah tezzamanda hasreti biter
offf ben niye böyle oldum ki neyse az kaldı hasret bitiyor bizde alıcak cennet kokulularımızı kucağımıza inşallah kazasız belasız

zeynepcim slm naber nasılsın.bugün senden bahsettik gece ekibi die kanciceğimle.
inaysacım tebriklerr.bebekler ikiledi Allah devamını erdirsin.
ya bende msn istiyorum arkadaşlar yaa doğum sonrasıda sohbete devam ederis.

sedacım şimdilik iyiyim dün gece baya bi korku atlattık akşama doğru zaten 1 haftadır var olan regl sancım vardı giderek şiddetlendi sonra sancıya dönüştü yarım saatte bir daha sonra sancı aralıkları 5 dk bir gelmeye başladı ama felaketti valla çok canım yandı eşim doğum çantamı falan kaptı hastaneye gidelim diye bende bi soğuğa yakın suyla duş aldım temiz gideyim doğuma diye duş yapınca sancılarım kesildi gitmedik ucuz atlattık anlayacağın şimdi elim yüreğimde bekliyorum

kızlar bende msn leri bana yollayın benim vardı ama kullanmayalı şifresini unuttum yeni adres alıp yollarım yemekten sonra uğraşırım :jeyyar:inaysa gelininiz adına çok sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :CüvCüv:ay ilk günlerim geldi aklıma bu gün çok duygusalım valla kendime inanamıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:blooms nerde acaba görünmüyosengözlerimebaksanab

X