E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minegul_80
-
Mutfak ile yatak odası eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bir yandanda beyaz eşyaya bakıyorum.Hangi marka neyi alsam diye. Arçelikte gördüm Triplex diye fırın .Mikrodalgası da var. Hiç duydunuz mu nasıl? Kullanan var mı? memnunmusunuz?
fisfisfis
bizde nisanda evlenmeyi planlıyoruz.Benim nişanlım denizci ve şu anda seferde mart başında dönecek sizce mart başında nisan ayı için gün bulabilir miyiz? Bilen varsa ve yazarsa çook sevinirim
18/04/2009. Gelinlik dikiliyor, çeyiz hazır mobilayalar ve ev yok :)
bizde nisanda evlenmeyi planlıyoruz.Benim nişanlım denizci ve şu anda seferde mart başında dönecek sizce mart başında nisan ayı için gün bulabilir miyiz? Bilen varsa ve yazarsa çook sevinirim
ya benımde o trahılerde belkı 1 hafta once ev oyle bakıyoruz ama 1ay sonra felan olsa ıyıdır dıyoruz ,,,
suan erken sankı
Bizim mayıs sonu olucaktı aslında ama sözLüm nisan olsa olmas mı diyo :) Benimde daha bir sürü eksiğim var şubatta nişanım olucak ondan sonra herşeyi tamamlıcas herhalde..Ya kızlar bide nisanda balayına nereye gidiceksiniz?
bizde ev bakmadık daha ocak sonu gibi bakmayı düşünüyoruz bir ay eksik kira veririz diye, inşallah istediğim gibi bulurum.
evet kızlar vakit az eksik çoooooook yani bende öyle sizi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?