temiz bir sayfa açılmışş
evet cnım. ben de öyle biliyorum. bişey anlatıyım bununla ilgili.evet aliyte bende öyle biliyorum özelliklede dr.sordum zaten 9.ayda tahlil yapıcaz demir fazlasını vücut atıyor demişti.... annemlerin bir komşuda var anne karnında demir eksikliği olmuş şimdi okulda algılama bozukluğu yaşıyor psikoloğa gidiyor ve ilaç kullanıyor sonradan tamiri daha zor bencede...
evet canımteşekkürler canm tabi canım herkesin durumu farklı napalım tek baksnlarda
anladım canım. zaten kesin ctsi olur çalışanlar için. valla biz gittik esrayla karşıya. herkesi bekleriz şimdi:) yani katılım çok olsun. güzel oluyor.burdayım canım ama buluşma konusunda hiç ortak fikir yok...ne zaman isterseniz ama daha kimler gelecek oda belli değil:))...
bizden de istemedi. belki 9.a ydabende demir için önemli diye duymustum da.aklım karıstı.bizden daha hiç tahlil istemedi doktor.9.ay kontrolünde belki ister
canım ben de aynı giydiriyorum ama bacağına da 2 kat pijama giydiriyorum.neyse ben bi daha kesin dr a sorayım belki o da tahlil ister bakalım ne diyecek..
nagihancım hep aynı şeyleri yiyo bi değişiklik yok ama evde yoğurt yemişti ilk defa süt mü yaptı dedim bıraktım evdeki yoğurdu ama hala varsanırım üşüyo üzerinde badisi uzun kollu penye ve penye bi yelek altında da eşofman ve iki çorapla geziyo..daha çok giydirsem yerde hareket ettiğinden sürekli hemen terliyo saçlar falan o zmanda..???
canım gülşen söylemiş ama o senin için demedi ki. anladığım kadarıyla kadınlar kulübü genel çekiliş yapmış ya bi de onun için dedi.tanımadıklarımıza nasıl alıcaz diye. o bi kişi de yanlışlıkla gelmişti bizim topice heralde.ben gelicemmm gülşencimmm:)
aslında yılbaşı çekilişinede katılmak istiyordum ama yabancılara sıcak bakılmıyor o yüzden buluşmada tanışalımda seneye katılırım artıkkk:)
vvalla ben de sinir olmuştum bana da başkası yapmıştı. galiba tuğbaydı.her yeri kopyaladım ama olmuyor:)
nereyi kopyalacamm yavvv yokmu yardım eden
canım geçmiş olsun. hemen de üştüp nasıl ciğerlere iniyo yakızlar cenk öksürüyo braz önce farkettim öksrd ağzına balgam geldi herhalde yüzü değilti baktı bana yutkundu hemen ne yapcam şaşırdım off
doktorada gidemiyoz malum biz yaşadığımız şehri ve eşimin işi çokk fena olmadıkça evdeyiz ne yazkıki doktora telefon açtım klamox şurup bide mukolex şurup verdi kullananan bebeği iyileşn varmı yazı nız lütfen
denizimm kağand tıpkı ela gibi gece çok sık ve kıvranarak uyanıyooo..dün gece bittik resmennnn..uyuyamadı yavrummm..yani uyumak istiyoo ama sancısı varrr..yatakta yüzüstü fialn dönüoooo..napcazz yaa...dr a gidemiyozzz..
nagihancım kayınvalidene geçmşşş olsunnn..yazık yaaaa..
vee evet bende yatağa koymakta çok zorlanıomm.bizimkinin asansörüde yokkkk...belim ağrıoo valla sıpacaığı yatırırkenn..
esracım yılbaşı çekilişi diye başlıyo topic.
kızlar seleni stüdyoda foto çektirdim geçen. çok güzel olmuş ya. aslında 1 yaşında çektiririm diyodum. kendim vesikalık için gidince onu da çektirdim.hazırlıksız oldu biraz ama.benim hiç yok stüdyoda resmim o yüzden heves etmiştim.
denizimm kağand tıpkı ela gibi gece çok sık ve kıvranarak uyanıyooo..dün gece bittik resmennnn..uyuyamadı yavrummm..yani uyumak istiyoo ama sancısı varrr..yatakta yüzüstü fialn dönüoooo..napcazz yaa...dr a gidemiyozzz..
esracım yılbaşı çekilişi diye başlıyo topic.
kızlar seleni stüdyoda foto çektirdim geçen. çok güzel olmuş ya. aslında 1 yaşında çektiririm diyodum. kendim vesikalık için gidince onu da çektirdim.hazırlıksız oldu biraz ama.benim hiç yok stüdyoda resmim o yüzden heves etmiştim.