bir de evde yaptığım yoğurt süt yüzünden gaz yaptı diye vermiyorum 3 gün oldu ama gece hala gazdan ağğlayarak kalkıyo çocuk..geçmiş olması gerekmez miydi sizce..
çOK GEÇMİŞ OLSUN,DÜŞMEMİŞ aLLAH'TAN.
Bizim de asansöü aşağıda ama henüz Miray'ın ayağa kalkma gibi teşebbüsü olmadığı için rahattım,ama söylediğin iyi oldu,en azından onu yatırdıktan sonra yukarı çıkarayım tekrar.
Bir de yatak deyince bir şey soracağım:
Sizin uyku setlerinin yan koruyucuları var ya,onlar üsttten bağlanıyor ,bir de alttan bağlanma yerleri var mı??
Bizim yok ,ama olmadığı için Miray onları alttan tutup kaldırıyor ve kafasına götürüyor,birgün altında boğulacak diye korkuyorum.Hatta o yüzden baş tarafındakini kaldırdım.
saol canm yaa büyümz mii teyzesi yarından itibaren 9 . ayımz bitiyo 10 na dogru ilerliyorzzgeçmiş olsun cnm maşallah o kadar büyüdü demek bizde daha bir atraksiyon yok....
evet cnm karartıyor hatta başlarda bizde oldu şimdi verdikten sonra su ile dişlerini temizliyorum suluğunu dişlerine sürtüyorum çok hoşuna gidiyor sıpanın.....
bizimde alttan bağlanma yeri yok bizimkide ayaklarını sokuyor henüz kafayı gömmedi
saol canmgeçmiş olsun melekler korumuş zeynepciği
ay deme araştırmk lazım(((
tünaydın herkese
teekkürlerrr canmhatırlamam mı? Beeeeeeeeeeeee
hayırlısı olsun.. Artıkk
canım
cekiliş olacak kim kime cıkmış bilecekmi?
Kk da
yapmış cekiliş ama kimse kim kime cıkmış bilmiyorr,
herkes merakta kim eşim diyeee
nasıl bişley olacak anlatırsan sevınırım
KİM NE ALIRSA HEDİYE DEGILMİİİ
biz kullanmıyoruzzzz
ekimcok gecmiş olsun allahtan düşmemişş gecmiş olsun canım
ben elime ne geçerse veriyorum dün yaşpasta yapmtım 1 dilim yedrdm kek falandün ilk defa puding yedi irfan siz veriyormusunuz?
hımm diye sölene sölene bayıla bayıla yedi.
nagihan çok geçmiş olsun allah korumuş bizimkide aşağıda ela sadece tutunup dizlerinin üzerine kalkıyodu bu güne kadar bugün sabah bi baktım ayağa kalkmış çok aşağıda kalmış parmaklıklar bi de uyanınca daha gözünü açmadan ayağa kalkıyo yaa sanki saatlerce uyuyan gece o değil birden fırlıyo..
bende demir vermiyorum artık dr a sormadım sabnırım bizim dr 1 yaşa kadar diyo ama emin değilim ben şimdiye kadar yarım şişe kullandım ihmalkarlıktan o da yoksa şişenin çoktan bitmesi lazım ama resmen kabız gibi çocuk onu içince nasıl zor yapıyo ıkınıyo bende bıraktım bi de sizden duyduklarım yüzünden bıraktım..
ööle mi diyosun elif,havalardan o zaman tüm gün yerde bizim ev sıcak yani ben tüm gün kısa kolluyla geziyorum ama yer o kadar değil tabi 1 haftadır elaya patik giydiriyorum asla istemiyo bende çift çorap giydirdim ama geçmedi bi türlü birde gaz şurubu içiyo yani çünkü canı çook yanıyo nasıl ağlıyo gece gaz çıkarırken şurup daha rahat çıkarmasını sağladı..ama bitmiyoo((
cnm üşütmüş olabilir mi ?? bizimki az birşey üşütsün hemen kokulu kokulu atıyor, ayaklarıyla karnını biraz sıcak tutmayı dene istersen birde...aliyecim gaz yaa eminim çünkü gece ağlayarak uyanıyo yeni doğmuş gibi bacaklarını çekio kıvranıyo çıkarırsa hemen geri uyuyoo çıkaramazsa ağlaya ağlaya uyanıyoo,çok sıkıştırıyo çocuğu belli,zaten acaip gaz çıkarır oldu 10 gündür önceden bööle bişii yoktu..
ay kyamam ben ona ya. o zaman tek ihtimal üşümesi. selen de hep yerlerde ama olmadı öyle bişey.aliyecim gaz yaa eminim çünkü gece ağlayarak uyanıyo yeni doğmuş gibi bacaklarını çekio kıvranıyo çıkarırsa hemen geri uyuyoo çıkaramazsa ağlaya ağlaya uyanıyoo,çok sıkıştırıyo çocuğu belli,zaten acaip gaz çıkarır oldu 10 gündür önceden bööle bişii yoktu..
ay benm annem mutlaka gelirr kırıkkalede çalışırkn işten çıktıgında o yorgnlukla gelirdi erinmeden
kaynanm dünden razı bakmayaa hee bide kaynanamla tartşmtıkya ertesi gün merdivnden düşmü hastaneye kaldrmşlar gözü kapnmş yanakları morarmş bende telfon açıyımda geçmiolsn deym dedm bi görsenz kızım kızm diye diye öldü bakalım evime gelck mi
ay kyamam ben ona ya. o zaman tek ihtimal üşümesi. selen de hep yerlerde ama olmadı öyle bişey.
benim ki hiç gelemiyo valla.ben götürüyorum.
kavga ettiğinizi bilmiyodum canım. ne diyelim geçmiş olsun Allah şifasını versin.
kızlar istanbul buluşması ne zaman. gülşen burdamısın