2009 Nisan Anneleri

SELAM KZLAR.
geçmiş olsun nagehancım. ben de geçen selenin kafasını çıkardığını gördüm üstten. artık ben de sabah en son mamayı verince yükseltiyorum.çok dikkat etmek lazım artık.
dişleri boyayan demir damlalrı var ama dişleri çıkanlara boyamayan türlerden veriyo doktor.bize öyle verdi mesela. demirin 3 değerlikli olanı boyuyor. 2 değerlikli boyamıyor ama 3 e göre biraz daha zor emiliyor.
bizim de koruyucular üstten bağlanıyo sadece. selen de kaldırıyor onları altına giriyor ama boğulabileceğini düşünmedim her yerden hava alabilecek şekilde çünkü.

Ben çıkıyorum annemden Miray ı almaya gideceğim.Annemin bize gelip evde bakması acayip lüxmüş ya,1 gün için bile zor geliyor oraya gidip çocuğu alıp eve getirmek.
Gülşen sizin işiniz zormuş valla,zaten gece uyumayan bebek,bir de sabah uyandırınca iyice şaşıyordur.Yataktan alıp öylece götürseniz yine de uyanır mı?
Annemlerin üst komşusu vardı,onlar da kaç sene çocuğu sabahın köründe alırlar kucaklarına,üstünde kalın battaniye,öylece taşıdılar valla,çok zor!Ama onlarınki uyanmıyordu.

bir de evde yaptığım yoğurt süt yüzünden gaz yaptı diye vermiyorum 3 gün oldu ama gece hala gazdan ağğlayarak kalkıyo çocuk..geçmiş olması gerekmez miydi sizce..

evet canım bence de geçmiş olması lazım. nedenacaba ya! yazık elaya. başka bişey olmasın eminmisin canım gaz mı.

saol canm bizimkiinnde yok baktımda ama ben iice alt kısma sıkıştırıyorum hiç yapmadı daha ama bunların sagı solu belli olmaz
en azında sende yatrdgnda kaldır yukarı

saol canm yaa büyümz mii teyzesi yarından itibaren 9 . ayımz bitiyo 10 na dogru ilerliyorzz

geçmiş olsun melekler korumuş zeynepciği

ay deme araştırmk lazım (((

tünaydın herkese
saol canm

teekkürlerrr canm

dün ilk defa puding yedi irfan siz veriyormusunuz?

hımm diye sölene sölene bayıla bayıla yedi.
ben elime ne geçerse veriyorum dün yaşpasta yapmtım 1 dilim yedrdm kek falan
birde grissini aldım eline veriyorum en az yarımsaat oyalıyo onu

ayycanm dikkatet ya valla bebegin baş kısmı her zamn agırlık yapar allah esirgesn

ööle mi diyosun elif,havalardan o zaman tüm gün yerde bizim ev sıcak yani ben tüm gün kısa kolluyla geziyorum ama yer o kadar değil tabi 1 haftadır elaya patik giydiriyorum asla istemiyo bende çift çorap giydirdim ama geçmedi bi türlü birde gaz şurubu içiyo yani çünkü canı çook yanıyo nasıl ağlıyo gece gaz çıkarırken şurup daha rahat çıkarmasını sağladı..ama bitmiyoo ((

yaaa şimdi okudum demirle ilgili yazdıklarınızı.bize doktorumuz zeka gelişimi için önemli demişti.aslında bende bazen atlıyorum kullanmayı.çünkü tadı iğrenç olduğu için kerem artık ğzını kilitliyo acmıyo.geçen tek basıma vereyim dedim eliyle kaşığa bi vurdu kazagımın kolu,çarsaf ve keremin üstü demir oldu.lekeside çıkmıyo.sinir oldum.

ne gibi zararları varmıs kızlar?

irfana afiyet olsun.ben kereme tattırdım sadece.yalandı durdu.versem yerdi yani

evet gerçekten zordur sabahın köründe bu soğukta çocuğu yataktan almak. annem de bana çalışırsan bizde bakarım diyo. yani bize gelmeyecekmiş. evlerimiz yakın ama. annem eve dönerken 2 büyük yokuş çıkmak zorunda. bi de ben 3. katta oturuyorum. annem çok kilolu ve dizleri bacakları ağrıyo. ona da hak veriyorum ama selene de kıyamıyorum. kışın büyük ihtimalle o da kıyamayacak zaten.bi yol bulacaz artık.

aliyecim gaz yaa eminim çünkü gece ağlayarak uyanıyo yeni doğmuş gibi bacaklarını çekio kıvranıyo çıkarırsa hemen geri uyuyoo çıkaramazsa ağlaya ağlaya uyanıyoo,çok sıkıştırıyo çocuğu belli,zaten acaip gaz çıkarır oldu 10 gündür önceden bööle bişii yoktu..

canm geçmiş olsn acaba yedrdigin yiceklerde gaz yapıyo olabilir mi yedirrken takip et bi

daha önceleride elanın gaz problemi vardı galiba.doktoru ne diyo deniz.yedikleri bu kadar cok etkilermiymiş

cnm üşütmüş olabilir mi ?? bizimki az birşey üşütsün hemen kokulu kokulu atıyor, ayaklarıyla karnını biraz sıcak tutmayı dene istersen birde...

ay benm annem mutlaka gelirr kırıkkalede çalışırkn işten çıktıgında o yorgnlukla gelirdi erinmeden
kaynanm dünden razı bakmayaa hee bide kaynanamla tartşmtıkya ertesi gün merdivnden düşmü hastaneye kaldrmşlar gözü kapnmş yanakları morarmş bende telfon açıyımda geçmiolsn deym dedm bi görsenz kızım kızm diye diye öldü bakalım evime gelck mi

bence demiri bırkıyorsanız kan değerlerine baktırıp bırakın derim. çünkü zeka gelişimi için gerçekten zararlı eksik kalması.demir depoları dolduysa bırakırsınız sonra Allah korusun çocukta genetik olarak var olan potansiyel demir eksikliğinden geri kalıyo ve bu gerilik bi daha düzeltilemiyo. yani potansiyel seviyesine getirilemiyor.

sengun eşin gidince selenn uykusunda bi degiiklik oldumu
bizm babmz yokken zeynep gece hiç uyanmıyodu 11 de bi yatıyodu sabah 9 da kalkıyodu baba geldi uyku gitti

kızlarrr zeynep kucagmdaydı müzik açık sallanıyodu anaa bi baktı uyuduu hehh ne güsel oldu

ay kyamam ben ona ya. o zaman tek ihtimal üşümesi. selen de hep yerlerde ama olmadı öyle bişey.

benim ki hiç gelemiyo valla.ben götürüyorum.
kavga ettiğinizi bilmiyodum canım. ne diyelim geçmiş olsun Allah şifasını versin.
kızlar istanbul buluşması ne zaman. gülşen burdamısın

evet aliyte bende öyle biliyorum özelliklede dr.sordum zaten 9.ayda tahlil yapıcaz demir fazlasını vücut atıyor demişti.... annemlerin bir komşuda var anne karnında demir eksikliği olmuş şimdi okulda algılama bozukluğu yaşıyor psikoloğa gidiyor ve ilaç kullanıyor sonradan tamiri daha zor bencede...

herkes gelmiş süper....melek çekilişten herkesin haberi olacak tabi yoksa kim kime ne göndereceğini nasıl bilecek ki....çekiliş yapılıp liste buraya yazılacak.....

teşekkürler canm tabi canım herkesin durumu farklı napalım tek baksnlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…