slm kızlar şu göbiş topiğine takıldım yarım saattir falan bakıyorum çok güldüm yaa
ne güzeldi hamilelik...
yanlız hürremin maceralarını izledim resmen yaa kim bu hürrem..
deniz ağacınız harika bizde süslücez bu haft ağacımızı ama tembel ben bi türlü çıkaramadım kutusundan.
bu arada melekcim benim laflardan alıntı yapıp sultan demişsin deniz ben ya hala karıştırıyorsan yani ne diyeyim..
belkide sultanımm mı demek istedin ki:))
okuyup alıntı yapçam diyorum ama iş arası yine kaynıyor:))
denizcim ağacınız çok güzel olmuş....
ayşe sende eşine nazar değdirceksin canım benim.....ben hergece öyleyim ama sabah notla karşılaşmadım hiç...:))
sevda azranın boyunun maşallahı var nazar değmesin...oldukça zayıf gözüküyordur o zaman 8.70 78 cm...avatarında tombik bayaa....
aliye takvim fikrini bende beğendim gerçekleştirilse güzel olur hepsi için zaman lazım....şimdi beni doğumgünü pastası fikri aldı nasıl bişey olcak diye ama napim ancak düşünürüm şurda 3 ay kaldı:))
bizim var yılbaşı programı ama anlatmıyım özenirsiniz şimdi...:))
çok hoşsun sultan:)hihihihi:))
ya bide şu çekiliş başlığına tanıdık tanımadık dalıp bende varım diyor sen kimsin yaw bizi tanıyomusun ne diye hediyye alcan bize allam yaaaaaananiknanik
evet iyi gelir gerçekten. biz de bişeyler yapmak istiyoruz ama bakalım.biz dışarı çıkıp eğlenmek çok istiyoruz ama oğlumuzla bu ilk yılbaşı ondanda ayrılamayız.
biraz eğlenmek iyi gelcekte bu sıra..