- 26 Mayıs 2008
- 4.460
- 11
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende eski sayfada geziniyom alıntı yap faln nere gitmiş diyomm kaydirigubbakcemile3
kızlar sabah çok büyk bi kazayı atlattık zeynebn beşigi asansör şeklide yani parmaklıklaraşagı iniyo bende beşigin içi çok dern zeynebi yatırrkn zorlanıyrm diyo indrmştim neyse sabah bi uyandm zeynep ayga kalkmş kafayı sallandryo yataktan nasıl fırladım anlamdm rabbime şükürlerolsn ki düşmedii :saruboceq:
ben gelicemmm gülşencimmm:)
aslında yılbaşı çekilişinede katılmak istiyordum ama yabancılara sıcak bakılmıyor o yüzden buluşmada tanışalımda seneye katılırım artıkkk:)
saol canmçok şükürr canım yaa çok geçmiş olsunn
canm süt yapr bende bi ara zeynbe içiriyordm dr bagırsaklarını halletmişsn dedi bi daha verme dedi ama bırakmşsn sütü canm sen özellkle ayakklarına dikkatet ayağı üşütmesse biey olmazneyse ben bi daha kesin dr a sorayım belki o da tahlil ister bakalım ne diyecek..
nagihancım hep aynı şeyleri yiyo bi değişiklik yok ama evde yoğurt yemişti ilk defa süt mü yaptı dedim bıraktım evdeki yoğurdu ama hala var sanırım üşüyo üzerinde badisi uzun kollu penye ve penye bi yelek altında da eşofman ve iki çorapla geziyo..daha çok giydirsem yerde hareket ettiğinden sürekli hemen terliyo saçlar falan o zmanda..???
ben gelicemmm gülşencimmm:)
aslında yılbaşı çekilişinede katılmak istiyordum ama yabancılara sıcak bakılmıyor o yüzden buluşmada tanışalımda seneye katılırım artıkkk:)
geziyor onlaraşkolsun seni tanıyoruz ben diğer arkadaşı hiç görmemiştim alınırsan üzülürüm derhal adını yaz diğer tarafa..:)) bende bu yakada olursa gelicem ama tarih belirleyelim hadi onuda siz belirleyin bari...çok sorumluluk aldım tarihsel yönden..çekiliş,buluşma...nerde bu topiciğin muhtar ve heyeti:))
a ne güzellllkızlarrr zeynep kucagmdaydı müzik açık sallanıyodu anaa bi baktı uyuduu hehh ne güsel oldu
tanammmamammamaherkes gelmiş süper....melek çekilişten herkesin haberi olacak tabi yoksa kim kime ne göndereceğini nasıl bilecek ki....çekiliş yapılıp liste buraya yazılacak.....
dün ilk defa puding yedi irfan siz veriyormusunuz?halası yedimişti 1-2 ay önceee
yedi
hımm diye sölene sölene bayıla bayıla yedi.
aay zeyno nagihan sordu sandom cnm..ela kucağımda boğuşarak yazıyorumda karıştı ..bu arada pasta kek yazıp durmayın ya cnm çekti kek koydum fırına sizin yüzünüzden durduk yere bi sürü kaloriii cokacimcoook sırnaşık şey
her yeri kopyaladım ama olmuyor:)
nereyi kopyalacamm yavvv yokmu yardım eden