2009 Nisan Anneleri

burdayım canım ama buluşma konusunda hiç ortak fikir yok...ne zaman isterseniz ama daha kimler gelecek oda belli değil:))...

bende demir için önemli diye duymustum da.aklım karıstı.bizden daha hiç tahlil istemedi doktor.9.ay kontrolünde belki ister

çok şükürr canım yaa çok geçmiş olsunn

neyse ben bi daha kesin dr a sorayım belki o da tahlil ister bakalım ne diyecek..
nagihancım hep aynı şeyleri yiyo bi değişiklik yok ama evde yoğurt yemişti ilk defa süt mü yaptı dedim bıraktım evdeki yoğurdu ama hala var sanırım üşüyo üzerinde badisi uzun kollu penye ve penye bi yelek altında da eşofman ve iki çorapla geziyo..daha çok giydirsem yerde hareket ettiğinden sürekli hemen terliyo saçlar falan o zmanda..???

ben gelicemmm gülşencimmm:)
aslında yılbaşı çekilişinede katılmak istiyordum ama yabancılara sıcak bakılmıyor o yüzden buluşmada tanışalımda seneye katılırım artıkkk:)

kızlar ticker yapmaya çalışıyorum ama olmuyor nereyi buraya yapıştırıyoruz

aslında yılbaşı çekilişinede katılmak istiyordum ama yabancılara sıcak bakılmıyor o yüzden buluşmada tanışalımda seneye katılırım artıkkk:)

aşkolsun seni tanıyoruz ben diğer arkadaşı hiç görmemiştim alınırsan üzülürüm derhal adını yaz diğer tarafa..:)) bende bu yakada olursa gelicem ama tarih belirleyelim hadi onuda siz belirleyin bari...çok sorumluluk aldım tarihsel yönden..çekiliş,buluşma...nerde bu topiciğin muhtar ve heyeti:))

aay zeyno nagihan sordu sandom cnm..ela kucağımda boğuşarak yazıyorumda karıştı ..bu arada pasta kek yazıp durmayın ya cnm çekti kek koydum fırına sizin yüzünüzden durduk yere bi sürü kaloriii cokacimcoook sırnaşık şey

çok şükürr canım yaa çok geçmiş olsunn
saol canm

canm süt yapr bende bi ara zeynbe içiriyordm dr bagırsaklarını halletmişsn dedi bi daha verme dedi ama bırakmşsn sütü canm sen özellkle ayakklarına dikkatet ayağı üşütmesse biey olmaz

canm sen niye yabancıymşsn anlamdımm 2009 nisan annesi degilmisin

her yeri kopyaladım ama olmuyor:)
nereyi kopyalacamm yavvv yokmu yardım eden

aranızda pek bulunmadım bu aralar baya aktifim:) o yüzden biracık üstüme alındım:)

geziyor onlar

şirvan çiçekkkkkkkkkkkkk nerdesınızzz

kızlarrr zeynep kucagmdaydı müzik açık sallanıyodu anaa bi baktı uyuduu hehh ne güsel oldu
a ne güzellll
herkes gelmiş süper....melek çekilişten herkesin haberi olacak tabi yoksa kim kime ne göndereceğini nasıl bilecek ki....çekiliş yapılıp liste buraya yazılacak.....
tanammmamammama

dün ilk defa puding yedi irfan siz veriyormusunuz?halası yedimişti 1-2 ay önceee
yedi
hımm diye sölene sölene bayıla bayıla yedi.

sultan nerelerdesın ya eskisi gibi sık girmiyorsun hayrolaaaaaaaaaaaaaaa

fisfisfis fisfisfis bede hemn cevaplamştımm senağlama
heheheh ben gönderrdm kek benmkisi portakallı

her yeri kopyaladım ama olmuyor:)
nereyi kopyalacamm yavvv yokmu yardım eden

canım yukarda kullanıcı paneli var profili düzenlle var ona tıkla orda alttarafta kilo takip çizelges var oraya tıkla ne uzun oldu yavvv

nagihancım oraya kadar sorun yok:) sitedeki verilen kodlardan hangisi oraya koyalanıyor işte orda tıkanıyorummm

ayyy bende deniyorum olmuyo.formata uygun degil diye bi yazı çıkıyo..

neler oluyo yahu ben şimdi son sayfa diye tıkladım geldim aa birinc, sayfaya gitdim
nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…