geçmiş olsun sizede siz niye gidemiyosunuz orasıdamı karışık((((((((((((turkbayragi
cnm aynı ela nında çok uykusu oluyo gözü kapalı ağlayıp duruyo sonunda uyanıyo tabi ben şurup veriyorum 10 kere kalkarken 5 kere kalkmaya başladı işte o işe yaradıaynı yüzüstü dönüyo ama nafile sıkıştırdı mı çok kötü oluyo..
bana da dediler bu aylarda deldirmek lazımmış daha az anlarmış. ama insan kıyamıyo ya.kızlar bebişlerinz kulaklarını ne zamn deldireceksnzz ben dogum günnden 1 2 gün önce deldiriyim diyorum ama zamanı mı ki
süper fikir sağol canımo fotoğraflarla 2010 takvimi bastır sevdiklerine tanıdıklarına ver. geçen gün halamız akıl etti bu işi. güzel bir fikir. aklınızda bulunsun
bide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...
bide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...
maşallah canım. bence de boyu da kilosuda gayet iyiaman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??
:)))))))) saol kuzummm ya bişiy kafamı karıştırdı doktor demişki tavuk çiğeri alıp haşlayın bebeğe yedirinn ne faydası varki sormamışda.aranızda vereniniz varmı??
her yeri kopyaladım ama olmuyor:)
nereyi kopyalacamm yavvv yokmu yardım eden
nagihancım oraya kadar sorun yok:) sitedeki verilen kodlardan hangisi oraya koyalanıyor işte orda tıkanıyorummm
ayyy bende deniyorum olmuyo.formata uygun degil diye bi yazı çıkıyo..
kızlar bebişlerinz kulaklarını ne zamn deldireceksnzz ben dogum günnden 1 2 gün önce deldiriyim diyorum ama zamanı mı ki
aman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??
:)))))))) saol kuzummm ya bişiy kafamı karıştırdı doktor demişki tavuk çiğeri alıp haşlayın bebeğe yedirinn ne faydası varki sormamışda.aranızda vereniniz varmı??