2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun sizede siz niye gidemiyosunuz orasıdamı karışık:KK43:((((((((((((turkbayragi

yok canım bi karışıklık yok burdaaa..burası ülkücü kalesi olarak ünlenmişş..yani o türden karışıklığa izin vermez kimseee..ses çıkaramıolar korkudan heh hee..turkbayragiturkbayragi

dr a gidememe sebebimiz şu grip yaaa..

cnm aynı ela nında çok uykusu oluyo gözü kapalı ağlayıp duruyo sonunda uyanıyo tabi ben şurup veriyorum 10 kere kalkarken 5 kere kalkmaya başladı işte o işe yaradı :KK43: aynı yüzüstü dönüyo ama nafile sıkıştırdı mı çok kötü oluyo..

biraz önce bende şurup içirip yatırdımm..ama geceleri vermiyordumm..bende veriyim bakalımm..bizimdaha hiç dişimiz çıkmadıı sanırım diş çıkaracak..bide extra onun huysuzlıuğu varr..ela diş çıkarmışmıydı???

ewet 2 tane çıkardı 3. bekliyoruz ama bu dişten değil bizimki gazı çıkarınca anında uyuyo çocuk dişten olsa acısı ööle hemen kesilmez ki..

kızlar bide bi haberim var..özellikle öğretmenleri ilgilendirioo..

eşimin okuluna bi yazı gelmişş..sınavları ocak ayına kadar bitirin dieee..sanırım uzunnn bi tatil olcakmışşş...salgın dönemi geçene kadar tatil sanırımm..

gazı çıkarınca hemen uyuyorsa kesin gazmış sizinki canımmm..ben emin deilim..tamam gaz da çıkarıyo ama sonra uykuya dalamıyoo..hıhhh hıııı hıı diee kendi kendine mırıldanıyoo..gece bi halimizi görseniz gülersiniz..10 dk bi uyanmaktan sarhoş gibi olmuştumm..

nagihan sen söylemiştin sanırım saat 6 dan sonra uytmamayı deniycemm..böyle hiç dayanılacak gibi değil..inşallah bi düzene girerrrrrrrrrrrrr..

bide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...

kızlar bebişlerinz kulaklarını ne zamn deldireceksnzz ben dogum günnden 1 2 gün önce deldiriyim diyorum ama zamanı mı ki
bana da dediler bu aylarda deldirmek lazımmış daha az anlarmış. ama insan kıyamıyo ya.
o fotoğraflarla 2010 takvimi bastır sevdiklerine tanıdıklarına ver. geçen gün halamız akıl etti bu işi. güzel bir fikir. aklınızda bulunsun
süper fikir sağol canım
bide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...

maşallah canım maşallah anlatma fazla. nazar değmesin. bizden değmez gerçi. Allah daha iyi etsin inşallah.
denizcim ağacınıza bayıldım çok güzel süslemişsin.
selenin resimleri taramaya çalıştım ama çalıştıramadım tarayıcıyı. ben de resim çektim. eklemeye çalışıcam

aman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??

:)))))))) saol kuzummm ya bişiy kafamı karıştırdı doktor demişki tavuk çiğeri alıp haşlayın bebeğe yedirinn ne faydası varki sormamışda.aranızda vereniniz varmı??

aman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??
maşallah canım. bence de boyu da kilosuda gayet iyi
:)))))))) saol kuzummm ya bişiy kafamı karıştırdı doktor demişki tavuk çiğeri alıp haşlayın bebeğe yedirinn ne faydası varki sormamışda.aranızda vereniniz varmı??

bizim dr.da 15 günde 1 demişti. bi kere denedim ama yiyemedi. bidaha denemedim

her yeri kopyaladım ama olmuyor:)
nereyi kopyalacamm yavvv yokmu yardım eden

nagihancım oraya kadar sorun yok:) sitedeki verilen kodlardan hangisi oraya koyalanıyor işte orda tıkanıyorummm

ayyy bende deniyorum olmuyo.formata uygun degil diye bi yazı çıkıyo..

isim doğum tarihi söyleyim yardımcı oayım arkadaslar..

kızlar bebişlerinz kulaklarını ne zamn deldireceksnzz ben dogum günnden 1 2 gün önce deldiriyim diyorum ama zamanı mı ki

bende kıyamıyorm kızımın kuağını deldirmeye

masalah boyu çok uzun

doktor bişi demedi bize..... ayy ciğeri hiç sevmiyorummm.

maşallah sevdacımm..boyy süperrr..kilo da gayet normal..büyüyo sıpacıklarrr..

slm kızlar şu göbiş topiğine takıldım yarım saattir falan bakıyorum çok güldüm yaa
ne güzeldi hamilelik...
yanlız hürremin maceralarını izledim resmen yaa kim bu hürrem..

şu anda kağan paşayı ayağımda sallıomm..oda karardııı..ışığı açmak lazımm..ama kalkamıomm..ühüü ühüü..zaten sıkılıomm bide karanlıkyaa..

hürrem evet yaaa..hep mutfakta foto çekmiş değilmii he heee..mayıs annesiydi sanırımm...

X