Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zaman oldu buralara uğraşmayalı duygjlandım görünce oğlum 5 yaşında nasılda geçti zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy bende tesadüfen gördüm ilk yıl ve hamilelikte sizlerle büyüttüm resmen kızım 5 yaşna eylülde 1 e başlıycak 2 yaşında birde oğlum var ve iki çocuğumunda doğum tarihi 6 nisan :))) denk geldi bilinçlide değil yani hem 2009 nisan hem 2012 nisan annesiyim.buda kızım teyzeleriiiEki Görüntüle 1188301
Maşallah kızına çok güzel kız olmuş ben de halen ikinci çocuk için uğraşıyorum maalesef olmuyor Rabbim seni arattırmamış ne güzel doğum tarihleride banada dua et olur mu....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inşllah dualarım seninle iki çocuk tam yecrübe ona göre hazırlıklı ol büyüyorllar ama hayat tek çocukl aha rahat artk kendimi iş çocuk ev feda etmiş durumdayım darısı sana inş.
Evet ne topik ti sürekli Aklım burda olurdu ilk aydan hemen gelmişti bebişim şimdi kardeşi olsun diye 2 Yıldır bekliyoruz inan okdar zormuş ki bu yolda beklemek Rabbim Oğluma KARDEŞ versin inşaallahNe topicti beeeeNe güzel arkadaşlıklarımız vardı.Bende oğluşumu burda büyüttüm sanırım.09 Nisan 2009 tarihli.Nerelerdesiniz hatunlar kimse yok mu?
Evet ne topik ti sürekli Aklım burda olurdu ilk aydan hemen gelmişti bebişim şimdi kardeşi olsun diye 2 Yıldır bekliyoruz inan okdar zormuş ki bu yolda beklemek Rabbim Oğluma KARDEŞ versin inşaallah
Âmin canım ya keşke öyle olsaydı benimde 3. Yıla giriyorum ve elimde bir düşük bir kimyasal var çok moralsizim inan sanki tek düşüncem bu gibi oldu bi gelse hayata dönsem yine ne güzel olur pazartesi adet günüm bekliyorum eğer gelmezse yine Nisan annesi olma hayaliyle bekliyorumBende çok uğraştım 2.ler geç geliyo canım 9.denemede tutturduk çok şükür.Darısı sana
Âmin canım ya keşke öyle olsaydı benimde 3. Yıla giriyorum ve elimde bir düşük bir kimyasal var çok moralsizim inan sanki tek düşüncem bu gibi oldu bi gelse hayata dönsem yine ne güzel olur pazartesi adet günüm bekliyorum eğer gelmezse yine Nisan annesi olma hayaliyle bekliyorum
Merhaba üzerinden çok zaman geçmi ama busüreci nasıl aştınız ben araştırırken bu yoruma denk geldim oğlum 3.5 yaşında aynı dediğiniz gibi vurcucam kırıcam diyor anaokuluna başladı ordafa aynı luan nasılsınız? Umarım görürsünüz mesajımıKızlar sizin çocuklarda da var mı acaba
bizimki çok sinirlenince
vurucam kırıcam çok kızgınım bıçakla keserimmmm diye bağırıyor
ciddi ciddi düşünüyorum ben de psikolojik bir durummu var diye