2009 Nisan Anneleri

SelinCim gidin eşimde diyor ama benim kıpırdayacak halim yok artık :-(

Allah yardımcın olsun sevgi.
bende akşamları yorgun oluyorum gitmeyelim diyorum sabah gidelim diyorum bakalım ne yapıcaz bi karar veremedik.
bizim de biliyorsun ev merdivenli devamlı kavga var anne kucak diye. merdivenleri çıkmak zor geliyor sıpaya...

Merhabalar

yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar.......

Sevgicim sen evde yat dinlen.....evde sıkılıp dışarı çıkıyoruz.....gelince de ev gibisi yok diyoruz hele de bu sıcakta...

akşam 18 den sonra çıkabilirsin, artık biz öyle yapıyoruz valla.haftasonu hariç....

herkese iyi haftasonları..............

Bende öyle yapıyorum DevrimCim
alp bazen parka götür diyor karnım ağrıyor diyorum yazık çocuğuma gerçi dışarısı da yanıyor

Bende öyle yapıyorum DevrimCim
alp bazen parka götür diyor karnım ağrıyor diyorum yazık çocuğuma gerçi dışarısı da yanıyor
benimkine ben de karnım ağrıyor diyorum ama beni sallamıyor ağlıyor yapmazsam ben de kıyamıyorum

senin evde olmana alıştı mı sen işe git falan diyor mu kızınca ?

Alıştı ya demiyor baba gitsin işe diyor sabahta gitmesin diyor ama sonra annemede para iste diyor biz öyle kandırırıyoruz baba patrondan para istemeye gidiyor diyoruz, söyleyin alpimi viaporta ata götürücem deyin diyor )

ayy kıyamam sevgi yaa az kaldı Allah hayırlısıyla kurtarsın seni ve tüm hamişlerimizi inşallahh
alpin dişleri çıkıyodur annesi yada seni görmek istiyordur..miray düzelmiş bak elif evde kalınca sizinkide öyle olur belkide..
bizimkide öyleydi geçen aya kadar şimdi düzeldi çok şükürr ..odasındaki tek kişilik koltukta kaç gece her tarafım tutulmuş sabahladım allah bilirr felaket bisii...sizinkide geçer inşallahh bi an önce..

sagolun kızlar gıttık geldik hayırlısıyla süper bi yolculuk ve dügündü ege beni hiçççççççççççççççç üzmedi maşallah babam ilgilendi zatenn

bursa kemalpaşa karsıyaka lala paşamı ne oraya gıttık bi kusföre gıttık süper bayıldık kadına nahidemi ne bursada merkezden çok müşretım var dedi kkyı anlattım ehehehehheheheh

saah 5de geldik öglen 1de uyandık evi topladım ama yorgunlukkk var herseye ragmen cok güzeldi

herkese iyi hafta sonları hava cok sıcak bizde yarın denize gidelim diyoruz bakalım

Melekkk tüh yaa,buraya kadar geldiniz görüşemedik:-(Biz de bugün döndük,valla ne yalan söyliiim ben yoktum ya Bursa da,gelsewydin de ben göremeseydim daha üzülürdüm)

Bizim tatilimiz de ii geçti,çok şükür.Miray denize ilk başta girmek istemedi,sonra da çıkmak.dudakalrı mosmor olana kadar kaldı,bir taraftan da ,ayy buz gibymişşş deyip durdu)Kumlarla biraz sorunluyduk,son 2 gün başladı oynamaya,ondan önce sahilde uzun tayt ve çorapla durdu kum oynarken

Sevgi açıkçası senden pek umutlu değildim,işi bırakınca giremezsin diye ama seni burda görmek güzel.

ohh melekcim iyi geçmesine sevindim yolculuğunuzun ege üzmemiş annesini hiçç maşallah..
elif sizinde iyi geçmiş tatiliniz..yerim mirayı ben ayy buz gibiymiş diyomuş bidee ball bunlar yaa maşallah

bizimde bayramdan sonraya kaldı tatilimiz artık..ramazan gelmeden haftasonu kaçsak diyoruz biyerlere gözüm yemiyo umutla..ankara yada bi gap turu yapsak diyoduk yarın için annem bana bırakın siz gidin diyo kuzum olmadanda hiç bi yerden tat almıyorumm ama..en iyisi rahat rahat evimiz heralde bu durumda :)

valla öyle Gülşen,biraz rahat edeyim bırakayım diyorsun ama yanında olmayıncA da neye baksan ne görsen çocuğun aklına geliyor.Tatilde 1 akşam Miray duştan sonrA daha üstünü giydiremeden uyudu kaldı.Yemeğe ben yalnız gittim annem odada kaldı,yemekte bile rahat edemedim.

Tatilinizin güzel geçmesine sevindim elif, birkez daha üzüldüm Alp için
bizimki tam bir su kuşu babası 2 gündür balkonda büyük havuzunu doldurdu tepinip duruyor içinde
valla alp öğlenleri uyumaya başladı rahat ediyorum inş kızda uyurda rahat nete gelirim aklım hep burada

Dün kontrolümüz vardı minişim 3.080 olmuş nstde sancım çıktı
dr.1 hft daha dursa güzel olur dedi nstden önce 1 hft sonra gelirsin demişti
nstyi görünce hftiçi gel dedi çatı kontrolü varmış püffffff

iyi pazarlar.melek canım yolculuğunun iyi ve sorunsuz geçmesine sevindim .
mirayda ne güzel eğlenmiş annesi yerim ben onun dilini.kayrada aynı morarana kadar sudan çıkmıyodu.
sevgi inanmıyoprum o zaman sen 1 haftaya falan doğurucaksın ayy canım allah sağlıkla kurtarsın inşallah.

Ayyyy çok heyecanlı Sevgi,Allah hayırlı ve kolay bir doğum versin.Kızını da sağlıkla al kucağına

Sevgi hep aklımda unutuyorum.Sen Sabiha Paktuna nın kitaplarından okudun mu bilmiyorum da,Korkuyu Tanımak ve Başetmek kitabında kardeş kıskançlığıyla ilgili güzel şeyler yazıyor.Alabilirsen al kitabı oku canım.Kıskançlık 3-4 ayda ortaya çıkıyormuş.Yani ilk başta kıskanmadı diye seviniriz ya,aslında kıskanma sonradan ortaya çıktığı için böyle olurmuş.

zaman ne çabuk geçti bize
sevgi hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşallah

İyi Pazarlar

Melek Egecik seni hiç yormamış ne güzel...

Miray da su kuşu olmuş...Elif valla ben de hep öyleyim. onsuz bi şey yesem içime dert oluyo....

Sevgi maşallah kızına ...iyiymiş kilosu....Allah sağlıcakla kurtarsın seni....iyice ağırlaşmışındır şimdi.Alp için de üzülme seneye acısını çıkarırsınız.....

Gülşen bizim tatil işi de Eylül e kaldı....ama belki de daha iyi oldu....havalar çok sıcak.......

oğlum şimdi uyuyo....kalksın biz de yine gölbaşına gidecez. hava da biraz serinler umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…