SelinCim gidin eşimde diyor ama benim kıpırdayacak halim yok artık :-(
benimkine ben de karnım ağrıyor diyorum ama beni sallamıyor ağlıyor yapmazsamBende öyle yapıyorum DevrimCim
alp bazen parka götür diyor karnım ağrıyor diyorum yazık çocuğuma gerçi dışarısı da yanıyor
Bende öyle yapıyorum DevrimCim
alp bazen parka götür diyor karnım ağrıyor diyorum yazık çocuğuma gerçi dışarısı da yanıyor
senin evde olmana alıştı mı sen işe git falan diyor mu kızınca ?
valla benim hiç yapmaman lazımdı)
cnm korkutmayayım ama son ay felaket hele birde kucak isteyince uyurken öldürüyor
dün ilk kez babası uyuttu ama gelgör ki 3 kez kalktı gene :-;((
MelekCim saçlarını güle güle kullan bende kısacık kestirdim dün, güle güle gidin gelin inş.ege uslu durur
valla beni görenler karnın inmiş diyorlar yarın dra gidicez kontrole bakalım ne diyecekler
ayaklarım bir şişki sormayın 41 no terlik bile olmuyor artık
günaydın...hayırlı cumalar...
melek ve tuğba iyi yolculuklar.
bizde evdeyiz yaa ne sıkıcııı eşime h.sonu bi yerlere kaçalım diyorum polenezköye falan gitsek diyorum bakalım.ramazanda geliyo zaten hiçbişey yapamayız artık .seneye tatile ağustos sonu çıkalım diyorum böle haziranda olunca hemencik bitiyo(
günaydınlar güzeller melekçim hayırlı yolculuklar canım..
bizde yarın ecemi babanneye bırakıp eskişehire kaçıyoruz kuzenlerım orda toplanıcaklar felekten birakşam çalıcaz kısmetse herkeze iyi haftasonları olsun şimdiden ...
valla benim hiç yapmaman lazımdı)
cnm korkutmayayım ama son ay felaket hele birde kucak isteyince uyurken öldürüyor
dün ilk kez babası uyuttu ama gelgör ki 3 kez kalktı gene :-;((
MelekCim saçlarını güle güle kullan bende kısacık kestirdim dün, güle güle gidin gelin inş.ege uslu durur
valla beni görenler karnın inmiş diyorlar yarın dra gidicez kontrole bakalım ne diyecekler
ayaklarım bir şişki sormayın 41 no terlik bile olmuyor artık
sagolun kızlar gıttık geldik hayırlısıyla süper bi yolculuk ve dügündü ege beni hiçççççççççççççççç üzmedi maşallah babam ilgilendi zatennMerhabalar
yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar.......
Sevgicim sen evde yat dinlen.....evde sıkılıp dışarı çıkıyoruz.....gelince de ev gibisi yok diyoruz hele de bu sıcakta...
akşam 18 den sonra çıkabilirsin, artık biz öyle yapıyoruz valla.haftasonu hariç....
herkese iyi haftasonları..............