aa bu arada meriç çiş ve kakayı söylüyor artık..
uyuyunca gece bez bağlıyorum..
onu da bırakırız inşallah..
aa bu arada meriç çiş ve kakayı söylüyor artık..
uyuyunca gece bez bağlıyorum..
onu da bırakırız inşallah..
eltımın kız kardeşi canım eheheh sagolMelek eltinin kızı İzmire mi evlendi sizin oraya?Kayınvalideye de geçmiş olsun,Allah şifa versin.Bize çok yakın Acıbadem,istersen gidip ziyaret edeyim senin adına)
Maşallah meriçe bence de gece açık bırak cnm bizimki ilk 2 gün yaptı sonrada bir kaza onun dışında yok
ama kakada zorlanıyoruz kaka gelmesin diye bende diyorum bağırsaklarda taş olur çıkar anne yıkasın temiz olsun pis oluyor diyor
çişide yapar yapmaz kaçıyoor burası koktgu diye....
Geçmiş olsun melek inş.hemen düzelir yazık olmuş allahtan düğün günü olmamış, koyun can derdinde kasap et derdinde
Bizimkini attım balkona gene havuza mızmız illa başım da bekle diyor daha yemek yapıcam ortalığı anca topladım
Sabah Miray 7de kalkmıştı,öğlen uyur belki bugün dedim.Benim uykum geldi uyuyacağım dedim,o da benim de geldi dedi,gittik yattık.Ama yok,o yataktan kalktık başka yere..Sonra ben uyumuşum,o uyumamış.Yüzünü boyamış yüz boyama kalemleriyle,beni kaldırdı,annneeee aynaya bakalım mııı)12 renk varsa hepsinden bir çizğk atıyor )
Sakin bebek istiyorsanız Oğlak burcu yapınBenim annem hep beni çok sakin sessiz hiç üzmeyen bebek olarak anlatırdı.Şimdi bakıyorum,2 tane daha Oğlak burcu bebek var bildiğim,onlar da öyleler.Demek ki burçtanmış diyorum
Bizimkiler hep Koç burcu,dertlerimiz hep aynı baksanıza
gümaydın herkese.
meriçte çişe başlamış maşallah ona.
bencede 2. çocuğu yaparsam mümkünse sakin bi burç olsun yaa bizimkiler resmen çılgın.
h.sonu piknikteydik bi aile vardı yan tarafımızda kayra kadar oğulları vardı yattı uyudu kendi kendine sonra kalktı oturdu arabasıyla falan oynadı bizimki 1 dk bile oturmadı ordan oraya ordan oraya peşinden koşturmaktan helak oldum yaa.
benim kayınvalide öle yatıp duran sakin çocuğa bu da çocuk mu der burun kıvırır. kadın görmemiş ki öle çocuk.
meriç maşallah diyeyim.. 2 gece oldu 1 kere kalkıp süt içip 15dk içinde uyuyor.. maşallah maşallah ...
inşallah böyle gider artık.
kesin bu gece uyumaz ....