2009 Nisan Anneleri

annenlerle anlaşıyor değil mi ..
onunla alakası yoktur değil mi selin..
boşver sıkma canını iki canlısın

bu aralar üst üste geldi heralde selincim kamp mesai falan..neyse sıkma canını güzel hamişş...içindeki küçük pıtırcığı düşün mutlu ol :))

hamile de olunca kocaya takıyorum işte napayım
o kadar yorgunum kiii
birde 1 saat yol çekeceğim şimdi pestilim çıkmış oluyor eve gidince

selincim tabi hamile olmanın etkisi büyük..
insanın psikolojisi değişiyor ...

annenlerle anlaşıyor değil mi ..
onunla alakası yoktur değil mi selin..
boşver sıkma canını iki canlısın

yok çok iyi anlaşır da annemler yine de alınacaklar artık özellikle babam.
babam geçen perşembe geldi bu perşembe gidecek daha damadını görmedi diyebilirim.

slmmmmmmmmm
nasılsınız hatunlar
selin hamile oldugumuz dönemlerde ne cok konuşurduk kocalardan unuttunmu öldüresimiz gelıyorduuuu ee şimdi normallllll yaşadıkların
benim rüyalarım vardı ehehehehhehe
bugun gıttım röfle yaptırdım yenilik işteee

egeyide bıraktım annemlere kuaförden sonra arkadaşa ugradım kahve faslına sonra oglumun yanına annemlerde oturdum yeni geldim eve yemek yokkkk sıcaklardanda bişey yenmıyorkiiiiiiiiiiiiiiii
arabada gelırken arabanın içindeki dereece 41 dereceydi gölgede böyleyse gerisini düşünmesi bile bunaltıcı

hamişlere, hastalara bu sıcaklarda yardım etsin allahımmmmmmmm

selincim öncelikle tebrik ediyorum .. yeni bebek varmış...
açıkcası sen den beklemiyordum ... çalışıyosun diye ...
melekten falan bekliyorum da oda yapmıyor :)))

bu arada eş konusunda beninmki, seninkini sollar.. biz tam örnek bir aileyiz....
evde olduğu zamanlar öğle filmler izliyorki çoçukla beraber..
baran bana d,iyorki;

anne demir adam öldü...
13+ falan bize fız gelir.. adama söylüyorum tınn tınn....umrunda değil...

bu aralar bizde limoniyiz...

şirvancım benden bekleme canım benden ses cıkmaz :))))))))))

esen var sırada

aman kocalaın cogu aynı

yok ya daha meriçi uyutamadım geceleri...
2. çok zor.
isterim ama ... kısmet ne zamana...

günaydınn
şirvan biz 3 yaş arası olsun diyorduk zaten ama acaba erken mi oldu bilemiyorum artık hayırlısı ne diyeyim
bu arada dün kocam geldi eve utandırdı beni ama napayım bu ara sağıma soluma belli olmuyor patlıyorum hemen idare etsinler artık...

günaydınlar kızlar offf ne sıcak ya klımayı açtım bugun dayanamadım oda salonda bugün gidip oturma odasınada alıcam klima yoksa dayanılmaz yani ..

selincim kızlarında dediği gibi hamileyken çok hassas oluyo insan ama geçicek inşallah bak eşinde seni şaşırtmıs stresli geçirmemeye çalış günleri tadını çıkar ..

şirvancım sende yardımcı tutmussun çok sevındım dinlenırsin artık birazda olsa gecedemi kalıyor sizde?

melekçim sende saçlarını güle güle kullan tatlım bende istıyorum bakalım bugün gidebilirim belki ecemi orda uyuturum dıyorum ama sıcaktan dışarıya çıkmak istemıyor canım hiç

Günaydınnnnnn

Melek saçlarını güle güle kullan tatlım............

gerçekten Allah hastalara ve hamişlere yardım etsin......bugün daha bi sıcak olacakmış.............

burda çok güzel bi esinti çıktı rahatladım valla o ne sıcaktı öle...

sagol
sana cok yakıştırıyorum röfleyi....
Günaydınnnnnn

Melek saçlarını güle güle kullan tatlım............

gerçekten Allah hastalara ve hamişlere yardım etsin......bugün daha bi sıcak olacakmış.............
sagol cnm

slm kızlar bu ne sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sabahtan beri koşturmaca
evi süpür sil toz all
pazara gıttım

yarın 12de yolculuk varrrrrrr bursaaaaa

yemeklerımı yaptım şimdi canta hazırlıcam

cok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
slmm...umut hala öğlen uykusunu uyumadı çıldıraciiiimm ..su istiyo yatağına yatıyo hoop yine ayaktaa sersem oldu artıkk
iyi yolculuklar melekcim güle güle gidin gelin ins.
ev yanıyo bizimde klima mlima geçici çözümler odadan bi çıkıyosun karasal iklimdesinn püfff duşa giriim en iyisii

GünAYDINNNNNNNNNN

sagol gülşencim

HERKESE HAYIRLI CUMALARR

sabahın köründe kalktım annemler gelıcek kahvaltı edicez sonra ver elini bursa

egeyle nasıl gider gelırız bilinmez

herkese iyi tatıllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınlar güzeller melekçim hayırlı yolculuklar canım..

bizde yarın ecemi babanneye bırakıp eskişehire kaçıyoruz kuzenlerım orda toplanıcaklar felekten birakşam çalıcaz kısmetse herkeze iyi haftasonları olsun şimdiden ...

günaydın...hayırlı cumalar...

melek ve tuğba iyi yolculuklar.
bizde evdeyiz yaa ne sıkıcııı eşime h.sonu bi yerlere kaçalım diyorum polenezköye falan gitsek diyorum bakalım.ramazanda geliyo zaten hiçbişey yapamayız artık .seneye tatile ağustos sonu çıkalım diyorum böle haziranda olunca hemencik bitiyo (

günaydın
hayırlı cumalar bizde haftasonu için saroz körfeizne falan mı gitsek diyoruz. annem bizde oda siz gidin ben kalırım evde diyor onu yalnız da bırakmam ya sen de gelirsin yada gitmeyiz dedim bakalım nasıl bir sonuç çıkacak evden. kalacak yer de bulamadık ya hadi hayırlısııı

valla benim hiç yapmaman lazımdı )
cnm korkutmayayım ama son ay felaket hele birde kucak isteyince uyurken öldürüyor
dün ilk kez babası uyuttu ama gelgör ki 3 kez kalktı gene :-;((

MelekCim saçlarını güle güle kullan bende kısacık kestirdim dün, güle güle gidin gelin inş.ege uslu durur

valla beni görenler karnın inmiş diyorlar yarın dra gidicez kontrole bakalım ne diyecekler

ayaklarım bir şişki sormayın 41 no terlik bile olmuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…