2009 Nisan Anneleri

bizimde ilk defa oldu umarım gerisi gelir. gündüz tamamen bıraksın da bir süre gece bağlamaya razıyım ben

slmmmmmmmmm

allah kolaylık versın sevgiiiiiiiiiiiiiiii

uslu bi kızın olur inşallah annesini hiç üzmezzzzzzzz

maşallah yasemin e

alp in olayıda komik olmuş:)

ay biz ne zaman başlıcaz bilmiyorum zrlada öğretmek istemiyrum

annemde deyip duruyor ne zaman öğreteceksin diye ama hiç niyeti yok
oturak ve çiş kilotları alıpta uğraşsammı ne yapsam hoff
bugünde ne sıcak

Sıcak gerçektende sabahtan beri anca oturdum
biz bez bağlamıyoruz artık 6 gündür söylüyor ama kakada pek yapmak istemiyor oturuyor klozete kaka gelmesin filan diyor sonra yapıyor bakalım
inş.devam eder ama dışarıda yapmak istemiyor görücez bakalım
ben işyerinde daha çok dinleniyordum valla belim koptu bacaklarımda davul oldu kendime menemen yaptım yiyorum şimdi

slm millett
bizde umutun küçüklük haline döndük resmen eşim öyle diyo eskiden acıkıcak emicek yok mama hazırlanıcak diye dışarı çıkamazdık şimdide çiş yapıcak diye çıkamıyoruz diyo..aynen öyle olduk evde kendi kendine koşup yapan çocuk dışarda salıveriyo sonrada annecim ıslandı diyo...ne zaman öğrenicek anlamadımm yanımızda kum kovası taşıyoruz sık sık soruyorum hadi bi bakalım diyorum bakmamıza bile izin vermiyo çişim yok diyee sonra yapıyo altına neyse zamanla öğrenir heralde eve kapanıyoruz bizde yada umutu babaanneye veya anneanneye bırakıp çıkıyoruz..

sultan alıştırma kilotlarından hiç alma gerek yok ondanda sızıyo çiş zaten bolca normal kilot al..lazımlığınıda al üstü giyinikkende otursun oynasın alışsın biraz şantimm..

bu kocalar can sıkmak için mi yaratılmışlar acaba
2 hafta önce tatildeydi yalnızdık sonraki hafta ben raporluydum annemlerde kaldım yalnızdık
geçen hafta adanada düğün vardı ona gitti son çrş günü akşam gördüm. dün işi uzamış geç gelmiş ben uyuyrodum. bu akşam sporu var. offf sıkıldım valla annemler burda olmasa sorardım ben ona da neyse
gelsin biraz kızıyla oynasın ben yorgun argın eve gidiyorum bi de kızla oynamaya çalışıyorum yatana kadar...
yavrum artık annesi ve babası ayrıldı sanıyordur herhalde ikimizi bir arada hiç görmüyor...

selamlrrr

uff sıcak yaa yaz gelmicek diye hayıflanıyoduk şimdide sıcak diye nankörmüyüz neyiz:)
kayra uyuyo bende dondurma yiyorum bi yandan .aklıma ramazan gelince hemen bişeyler yiyesim su içesim geliyo:)) şaka maka 14 günden az kaldı en çok susamaktan korkuyorum.allah sabrını versin.
maşallah yasemine öğrenicek annesi yavaş yavaş korkama.
alpede ne güldüm .geçen akşamda kayra uykudan uyandı çiş diye normalde çiş diye kalkmaz oturrttum onu lazımlığa gözler kapalı kafası benim omuzlarımda uyuyo bi yandanda çişini yapıyo bittimi annecim diyorum hı hı diyo:))
sultan kayrada hiç belirti vermedi bezi bırakmak için ben şansımı denedim çocuk hazırmış demekki inşallah keremde bırakır seni yormadan.

biz de haftasonu annemlerle adaya gittik. annem vapurda wc ye gitti. yasemin sordu anane nereye gidiyor diye çişi gelmiş dedim. oda çiş geldi demeye başladı. neyse götürdüm. alaturka tuvalet vardı. aa babanneninkinden diyor biz de klozet var da sadece. sırf meraktan çişini yaptı. yukarı çıktık 5 dakka sonra yine çişş diyor bi daha gittik. oyun yapıyor cadı..
parkta da bir iki defa annem ağaçların arasına yaptırmış. şuan için neyseki her yere yapabiliyor :)

Son düzenleme:

dene istersen bi sultan şöyle 3 -4 gün sabır gerekıyorr evde halılarıda kaldır yaz zaten

haazır degılse 5-6 gün sonra bezlersin

başlarsan hiç bez takma bence yatagınada koruyucu al allah kolaylık versın

rahatlık ama bak bursaya gelıcemkıyafet agırlıgı olacak önceden bezz ıslak mendil doluyordu canta

günaydın
ikinciye hamile kalmayı düşünenler ilk çocuklarınız gece kesintisiz uyumaya başlayana kadar hamile kalmayın !!!
öldürdü bu kız beni ya ne zaman sabaha kadar uyuyacak anne salla anne su anne salona gidelim anne bilmem nee offffffffffff

kıyamam selin yaaa..

walla meriç te öyle..
karşı komşunun 2 aylık bebek çarşı çarşı geziyor.. bebek arabasında uyuyor..
ne mümkün 1 kere bile bebek arabasında uyumadı..
bebekken bile ağlıyor başını kaldırıyordu...

rahat büyütmek var birde bizim gibi streslii.. yorgun ve sinirli oluyoruz haliyle..
allah yardımcın olsun kıyamam ya..
miden bulanıyor mu..

Son düzenleme:

aç kalamıyorum. gece de hayliyle 1 saat sallayınca mide aç olduğunu farkediyor. Bi kötü oluyor. Ama çok şükür geçen haftalara göre mide bulantım azaldı umarım bir daha tekrarlamaz. Dün gece artık bir ara peynir koydum ekmek arasına öle yatakta yiyerek salladım cadıyı. Dün akşam yemeği de canım istememişti gece bayağı acıkmışım...
Uyku konusunda ben de çok çektim valla her çocuk bir olmuyor işte. Mesela salonda uyuturum bazen odasına taşıyana kadar açar gözleri. Ama ben de eşimde öyleymiş anneler 3 yaşından sonra düzeldiniz diyorlar. hatta inanır mısınız ben annemin beni ayağında salladığını hatırlıyorum koca eşşektim yani :) :)
bana müstehak

slm kızlar
çişlerini kakalarını söyleyipte yapanlara maşallah diyorum

havalar iyice sıcak oldu burada her sabah saatlerce koşmuş gibi sırılsıklam uyanıyorum

demirde huy değiştirdi resmen öğlen uykusuna 1.5 saatte geçiyo

sevgi seni çok iyi anlıyorum evde uğraşmak kdr zor bişey yok heleki çocukla

neyse az kaldı bundan sonrası daha zor gerçi ama napalım katlanıcaz artık

eşim pazar günü gelcek inş. demirde rahatlar artık :)

biz demir uyandıktan sonra saat 6lara kdr denizdeyiz zaten son zmnlar bi daha giremicem bakalım nasıl geçecek
demirede iyi oluyo sıkılmıyo yüzmeyide öğrendi sıpa simitiyle yüzüyo ve bana tutma ben yüzücem diyo

akşamlarrı yürüyüşe gidiyoruz tabi demirde denizin ve güneşin vermiş olduğu yorgunlukla arabasında uyuyo bende rahat ediyorum

sen haketmişsin selin:)
şaka bir yanada gece uyanmaları kötü ya insan aptallaşıyor sinirleri bozuluyo yat kalk uykunun en tatlı yerinde

bizimkide bir yere gidince ayakta sallarım uyudu sanır bırakırım saniyesine uyanır sinir olurum hadi babam bidaha sallarım
falan filan ay ne sıcak boğulazaaamm:)

Allah hamilelere sabır versin valla

kerem bebek arabasında uyurdu
hatırlayamıyorum bebekliğini pek sadece kusması çoktu

Allah güç kuvvet versin gece uyanan bebişlerin annelerine ve tabiki 2. bebişlerini bekleyen anneleree biz biriyle bile akşamı zor ediyoruz valla..
olursa doğururum tabiki ama umut şöyle bi ilkokula başlayana kadar düşünmüyorum bana kalsa hiç istemem ama kuzumun abi olmasınıda istiyorumm :)
maşallah umut dün gece uykuya yeni dalmıştı daha bezini bağlamamıştım iyice dalmasını bekliyordum bi çığlık hemen koştum yanına annecim kaka geldi diyo kuzum benim hemen yaptı rahatladı uyudu tekrar :)
öğlen uykusunu yeni uyuycak daha meyvesinide yemeğinide yedi artık uyur inşallah daha yemek yapıcam offf çok tembelim bu günlerde sıcaklardanmıdır nedir..

dairede 1 tane bile müdür kalmadı..
kaçıp gitmek geliyor içimden ama biri gelir geriye birde:)

babannesi bakıyordu bu hafta meriçi misafir gelecekmiş eve gidecekmiş..
nezaman geleceksin diye soruyor:)

yavaş yavaş sıvış esen sende kimseye çaktırmadan kaç dk kalmışki şurda..kuzucuna kavuş hemen :))

benim koca bugün yine mesaiye kalacakmış yasemin uyumadan gelirim belki diyor ya sabır ya sabır ya sabır
yarın yine spora gider ne örnek bi aileyizzz

bu aralar üst üste geldi heralde selincim kamp mesai falan..neyse sıkma canını güzel hamişş...içindeki küçük pıtırcığı düşün mutlu ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…