- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
aynen öylee ne kadar çok çocuk çarpıyo insanın gözüne....ne umutla oluyoo ne umutsuz diyorum ben bi yere götürmeyincee neyse inşallah önümüzdeki yaz kendi kendilerine daha çok vakit geçirirler 3 yaşında olucaklar vay bee inanamıyorummvalla öyle Gülşen,biraz rahat edeyim bırakayım diyorsun ama yanında olmayıncA da neye baksan ne görsen çocuğun aklına geliyor.Tatilde 1 akşam Miray duştan sonrA daha üstünü giydiremeden uyudu kaldı.Yemeğe ben yalnız gittim annem odada kaldı,yemekte bile rahat edemedim.
valla eylül en iyisi sankii biraz daha büyürler 2 ay 2 aydır :)) bizde her hafta ankaraya gelelim diyoruz son anda vazgeciyoruz gelirsek bi yerde bu buluşma ayarlasak devrim 1-2 saatliğinede olsa..şenayın kızlarının resimleri vardıya masal ülkesimiydi öyle bi yerde yada Atatürk orman çiftliğinde falan ..şenayla özlemde gelir müsaitlerse sorarız..İyi Pazarlar
Melek Egecik seni hiç yormamış ne güzel...
Miray da su kuşu olmuş...Elif valla ben de hep öyleyim. onsuz bi şey yesem içime dert oluyo....
Sevgi maşallah kızına ...iyiymiş kilosu....Allah sağlıcakla kurtarsın seni....iyice ağırlaşmışındır şimdi.Alp için de üzülme seneye acısını çıkarırsınız.....
Gülşen bizim tatil işi de Eylül e kaldı....ama belki de daha iyi oldu....havalar çok sıcak.......
oğlum şimdi uyuyo....kalksın biz de yine gölbaşına gidecez. hava da biraz serinler umarım....
aynen öylee ne kadar çok çocuk çarpıyo insanın gözüne....ne umutla oluyoo ne umutsuz diyorum ben bi yere götürmeyincee neyse inşallah önümüzdeki yaz kendi kendilerine daha çok vakit geçirirler 3 yaşında olucaklar vay bee inanamıyorumm
valla eylül en iyisi sankii biraz daha büyürler 2 ay 2 aydır :)) bizde her hafta ankaraya gelelim diyoruz son anda vazgeciyoruz gelirsek bi yerde bu buluşma ayarlasak devrim 1-2 saatliğinede olsa..şenayın kızlarının resimleri vardıya masal ülkesimiydi öyle bi yerde yada Atatürk orman çiftliğinde falan ..şenayla özlemde gelir müsaitlerse sorarız..
sevgicimm Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh zaman ne çabuk geçiyoo gerçektenn ..bide bana sor diyceksin simdi:))
ayy bu gün sabah babasıyla umut markete gittti şu arabalı sepetler varya utku biseylere bakıyomuş umut demiş ses yok bi bakmış araba boş ..umut arabadan inmiş gitmiş kaşla göz arasında..çıldırıcaktım diyo 5 dk aramışlar güvenlik görevlisinin yanına gitmiş abicim beni babama götürebii (götürebilirmisin) diyomuş ayyy allah korusun yaa bizimki çok kayboluyo ortadan bi çip taktırsak diyorum :))
negüsel selin değişiklik olmuş..
2.bebişin olunca seneye yaza biraz daha zor olurdu şimdi daha iyi olmuş işte...
bizde ctesi aksamı cay bahçesine gittik komşularla.. meriç te parkta oynadı... çok güsel parkı var...
neredeyse 12 idi döndük...
pazar da sabah kalktık.. menemen de kahvaltıya gittik oradan da foçaya denize.. meriç artık simiti de istemiyor ..
anne beni kucağıma al ben yüzcem diyor... atlıyacağım diyor:)
çok eğlendik..
eşim 6-10 arası çalışacaktı...
erken döndük..
rahat olur... son ayda problem oluyor..
biz de meriç 2.5 aylıkken gitmiştik..
tabi bizim kızçe sıkıntı doğuştan... vız vız cimcime... ama vgeçen sene çok eğlendik.. ama eşim ynlız ben yanlız yemek yemiştik hepp...
çünkü oturmayı bilmiyordu.. 16 aylıktı 3 yaşındaki çocukları yönlendiriyordu..
bu sene daha güzel olur sanırım..
bu sene annem ve k. validelere süpris aynı otel de 2 gece 3 gün ayarladık.
benim fikrimdi..
k. valideler ilk ilk gece sonraki 2 gece annemler.. sonra da biz 2 gece kalacağız..
alıştık tabi selin..
evi toplamaya başladınız mı siz...
kötü olmuş öyle de walla..
bi de yaz insan sürekli duş alıyor..
neyse az kalmış.. evinde rahat edersin...
siz birşey yaptıracakmısınz evinize..
eehehhe tayt ve corap oda güzelllllll:)Melekkk tüh yaa,buraya kadar geldiniz görüşemedik:-(Biz de bugün döndük,valla ne yalan söyliiim ben yoktum ya Bursa da,gelsewydin de ben göremeseydim daha üzülürdüm)
Bizim tatilimiz de ii geçti,çok şükür.Miray denize ilk başta girmek istemedi,sonra da çıkmak.dudakalrı mosmor olana kadar kaldı,bir taraftan da ,ayy buz gibymişşş deyip durdu)Kumlarla biraz sorunluyduk,son 2 gün başladı oynamaya,ondan önce sahilde uzun tayt ve çorapla durdu kum oynarken
Sevgi açıkçası senden pek umutlu değildim,işi bırakınca giremezsin diye ama seni burda görmek güzel.
ay sevgi cok az kalmış hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın yüce yarrabbimmmDün kontrolümüz vardı minişim 3.080 olmuş nstde sancım çıktı
dr.1 hft daha dursa güzel olur dedi nstden önce 1 hft sonra gelirsin demişti
nstyi görünce hftiçi gel dedi çatı kontrolü varmış püffffff
ooo dünden beri baya yazmışsınız
valla bu sıcaklar mahfetti beni şimdi yemek koydum alp i uyuttuktan sonra birisi olsaydı da banyoya girebilseydim artık eşim gelince akşama yıkanırım
Selin bencede hiç girme tadilat işine birde onu mu temizleyeceksiniz iyi yapmışsın valla cnm saroza gitmekle seneyede gidersin biz alp de 3,5 aylık gitmiştik
ama bu sene gidemedik ne yazık :-((
benimde sanki karnım iyice inmiş hissedebiliyorum ağustos topiğide habire doğuruyor bebişler hep erken geliyor havalar sıcak ya onlarda bunaldılar sanırım
Gülşen alp de öyle hiçbirşeye binmiyor lunaparkta masrafsız oğlum diyoruz tavşana ot veriyoruz ata bakıyoruz o kadar)
aklımda başkada birşey kalmadı kalkayım yemeğe bir bakim yanmasın
Selin annen neden sizdeydi şimdi?Tam da kötü zamana denk gelmiş.Ablana gitme şansınız varsa ona gidin bence.annen için de zor olur inşaat içinde durmak