- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
aynen öylee ne kadar çok çocuk çarpıyo insanın gözüne....ne umutla oluyoo ne umutsuz diyorum ben bi yere götürmeyincee neyse inşallah önümüzdeki yaz kendi kendilerine daha çok vakit geçirirler 3 yaşında olucaklar vay bee inanamıyorummvalla öyle Gülşen,biraz rahat edeyim bırakayım diyorsun ama yanında olmayıncA da neye baksan ne görsen çocuğun aklına geliyor.Tatilde 1 akşam Miray duştan sonrA daha üstünü giydiremeden uyudu kaldı.Yemeğe ben yalnız gittim annem odada kaldı,yemekte bile rahat edemedim.
valla eylül en iyisi sankii biraz daha büyürler 2 ay 2 aydır :)) bizde her hafta ankaraya gelelim diyoruz son anda vazgeciyoruz gelirsek bi yerde bu buluşma ayarlasak devrim 1-2 saatliğinede olsa..şenayın kızlarının resimleri vardıya masal ülkesimiydi öyle bi yerde yada Atatürk orman çiftliğinde falan ..şenayla özlemde gelir müsaitlerse sorarız..İyi Pazarlar
Melek Egecik seni hiç yormamış ne güzel...
Miray da su kuşu olmuş...Elif valla ben de hep öyleyim. onsuz bi şey yesem içime dert oluyo....
Sevgi maşallah kızına ...iyiymiş kilosu....Allah sağlıcakla kurtarsın seni....iyice ağırlaşmışındır şimdi.Alp için de üzülme seneye acısını çıkarırsınız.....
Gülşen bizim tatil işi de Eylül e kaldı....ama belki de daha iyi oldu....havalar çok sıcak.......
oğlum şimdi uyuyo....kalksın biz de yine gölbaşına gidecez. hava da biraz serinler umarım....
sevgicimm Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh zaman ne çabuk geçiyoo gerçektenn ..bide bana sor diyceksin simdi:))
ayy bu gün sabah babasıyla umut markete gittti şu arabalı sepetler varya utku biseylere bakıyomuş umut demiş ses yok bi bakmış araba boş ..umut arabadan inmiş gitmiş kaşla göz arasında..çıldırıcaktım diyo 5 dk aramışlar güvenlik görevlisinin yanına gitmiş abicim beni babama götürebii (götürebilirmisin) diyomuş ayyy allah korusun yaa bizimki çok kayboluyo ortadan bi çip taktırsak diyorum :))