2009 Nisan Anneleri

valla öyle Gülşen,biraz rahat edeyim bırakayım diyorsun ama yanında olmayıncA da neye baksan ne görsen çocuğun aklına geliyor.Tatilde 1 akşam Miray duştan sonrA daha üstünü giydiremeden uyudu kaldı.Yemeğe ben yalnız gittim annem odada kaldı,yemekte bile rahat edemedim.
aynen öylee ne kadar çok çocuk çarpıyo insanın gözüne....ne umutla oluyoo ne umutsuz diyorum ben bi yere götürmeyincee neyse inşallah önümüzdeki yaz kendi kendilerine daha çok vakit geçirirler 3 yaşında olucaklar vay bee inanamıyorumm
İyi Pazarlar

Melek Egecik seni hiç yormamış ne güzel...

Miray da su kuşu olmuş...Elif valla ben de hep öyleyim. onsuz bi şey yesem içime dert oluyo....

Sevgi maşallah kızına ...iyiymiş kilosu....Allah sağlıcakla kurtarsın seni....iyice ağırlaşmışındır şimdi.Alp için de üzülme seneye acısını çıkarırsınız.....

Gülşen bizim tatil işi de Eylül e kaldı....ama belki de daha iyi oldu....havalar çok sıcak.......

oğlum şimdi uyuyo....kalksın biz de yine gölbaşına gidecez. hava da biraz serinler umarım....
valla eylül en iyisi sankii biraz daha büyürler 2 ay 2 aydır :)) bizde her hafta ankaraya gelelim diyoruz son anda vazgeciyoruz gelirsek bi yerde bu buluşma ayarlasak devrim 1-2 saatliğinede olsa..şenayın kızlarının resimleri vardıya masal ülkesimiydi öyle bi yerde yada Atatürk orman çiftliğinde falan ..şenayla özlemde gelir müsaitlerse sorarız..

sevgicimm Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh zaman ne çabuk geçiyoo gerçektenn ..bide bana sor diyceksin simdi:))

ayy bu gün sabah babasıyla umut markete gittti şu arabalı sepetler varya utku biseylere bakıyomuş umut demiş ses yok bi bakmış araba boş ..umut arabadan inmiş gitmiş kaşla göz arasında..çıldırıcaktım diyo 5 dk aramışlar güvenlik görevlisinin yanına gitmiş abicim beni babama götürebii (götürebilirmisin) diyomuş ayyy allah korusun yaa bizimki çok kayboluyo ortadan bi çip taktırsak diyorum :))

günaydın

sevgi ne güzel artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. hayırlısıyla bunu da doğurursun bir çırpıda inşallah.
aynen öylee ne kadar çok çocuk çarpıyo insanın gözüne....ne umutla oluyoo ne umutsuz diyorum ben bi yere götürmeyincee neyse inşallah önümüzdeki yaz kendi kendilerine daha çok vakit geçirirler 3 yaşında olucaklar vay bee inanamıyorumm

valla eylül en iyisi sankii biraz daha büyürler 2 ay 2 aydır :)) bizde her hafta ankaraya gelelim diyoruz son anda vazgeciyoruz gelirsek bi yerde bu buluşma ayarlasak devrim 1-2 saatliğinede olsa..şenayın kızlarının resimleri vardıya masal ülkesimiydi öyle bi yerde yada Atatürk orman çiftliğinde falan ..şenayla özlemde gelir müsaitlerse sorarız..

sevgicimm Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh zaman ne çabuk geçiyoo gerçektenn ..bide bana sor diyceksin simdi:))

ayy bu gün sabah babasıyla umut markete gittti şu arabalı sepetler varya utku biseylere bakıyomuş umut demiş ses yok bi bakmış araba boş ..umut arabadan inmiş gitmiş kaşla göz arasında..çıldırıcaktım diyo 5 dk aramışlar güvenlik görevlisinin yanına gitmiş abicim beni babama götürebii (götürebilirmisin) diyomuş ayyy allah korusun yaa bizimki çok kayboluyo ortadan bi çip taktırsak diyorum :))

güldürdün beni çip umut deriz artık :)

biz de saroz körfezine gittik. kızım bayıldı denize kuma hiç çıkmadan akşama kadar durabilir. akşam oralarda yer bulamadık keşan da kaldık orda da şenlik varmış. lunapark vardı. oraya girdi delirdi herşeye binmek istiyor. bayıldı resmen. ağla ağla zor döndük otele :) bide uyku bastırmıştı tabi. ilk lunapark maceramız başladı yani. dün de 1 gibi geri dönüşe geçtik. o kadar kalabalıktı ki yollar 3 saatlik yolu 6 saatte geldik. çok yoruldum. kendime kızdım durdum hamile hamile ne işin var diye :) bi de istanbula eve geldik karanlık oldu yasemin tutturdu güneş gitti parka gideim diye. lunapark geceleri açık oluyor dedik ya unutmamış. geri dönelim diyor sinirlerim bozuldu valla :) gece ölü gibi uyumuşuz. yasemin yavrum da 1 haftayı geçti geceleri de hiç çişini kaçırmıyordu. öle yorgundu ki herhalde çişini yapmış. uyurken değiştirdim üstünü hiç bişi demedim. bi de orda sahilde zıp zıplar vardı. benim kız tam tavşan yarım saatten fazla o zıpzıplarda zıpladı bide o kadar denizde yorulmuştu. nasıl enerjileri var hayret ediyorum. iki gün boyunca doğru dürüst bişi de yemedi. düşünceli kızım gezmelerde hiç yemek yemeden durabiliyor annesine yemek aratmasına gerek kalmıyor :KK43:
yine de şimdi düşününce iyiki gitmişiz :)

negüsel selin değişiklik olmuş..
2.bebişin olunca seneye yaza biraz daha zor olurdu şimdi daha iyi olmuş işte...

bizde ctesi aksamı cay bahçesine gittik komşularla.. meriç te parkta oynadı... çok güsel parkı var...
neredeyse 12 idi döndük...

pazar da sabah kalktık.. menemen de kahvaltıya gittik oradan da foçaya denize.. meriç artık simiti de istemiyor ..
anne beni kucağıma al ben yüzcem diyor... atlıyacağım diyor:)
çok eğlendik..
eşim 6-10 arası çalışacaktı...
erken döndük..

negüsel selin değişiklik olmuş..
2.bebişin olunca seneye yaza biraz daha zor olurdu şimdi daha iyi olmuş işte...

bizde ctesi aksamı cay bahçesine gittik komşularla.. meriç te parkta oynadı... çok güsel parkı var...
neredeyse 12 idi döndük...

pazar da sabah kalktık.. menemen de kahvaltıya gittik oradan da foçaya denize.. meriç artık simiti de istemiyor ..
anne beni kucağıma al ben yüzcem diyor... atlıyacağım diyor:)
çok eğlendik..
eşim 6-10 arası çalışacaktı...
erken döndük..

bizimkide ilk gün simitleydi. sonra kucakta yüzdü bazen bırak diyor sanki yüzebilecek. sırt üstü yatırıyorum ayaklarını çırpıyor. yüzü koyun yatırıyorum kurbağalama yüzüyor :KK70:
ay ben seneye de giderim. deliyim çünkü :)
yasemin 4 aylıktı ilk tatile gittiğimizde. iki ay sonra ramazandan sonra eylülde 1 hafta gidelim istiyoruz ama bakalım o zamana ben de daha rahat zamanlara gelirim inşallah.

bizim yaz tatili eşimin işlerden dolayı bayramdan sonraya kaldı.. 6 gece 7 gün kuşadasında otel ayarladık. bayram tatili ile birlikte inssallah. 3 hafta tatil olacağız:)
bayramdan sonraki hafta kuşadasında olacağız..
sonraki haftalarda piknik tarzı yaparız herhalde..

rahat olur... son ayda problem oluyor..
biz de meriç 2.5 aylıkken gitmiştik..
tabi bizim kızçe sıkıntı doğuştan... vız vız cimcime... ama vgeçen sene çok eğlendik.. ama eşim ynlız ben yanlız yemek yemiştik hepp...
çünkü oturmayı bilmiyordu.. 16 aylıktı 3 yaşındaki çocukları yönlendiriyordu..
bu sene daha güzel olur sanırım..

bu sene annem ve k. validelere süpris aynı otel de 2 gece 3 gün ayarladık.

benim fikrimdi..
k. valideler ilk ilk gece sonraki 2 gece annemler.. sonra da biz 2 gece kalacağız..

bu arada biliyorsunuz biz hala taşınamadık eski ev sahibi ev aldı onun içinin tadilata ihtiyacı varmış 2 hafta sonra evi boşaltırım dedi. neyse buraya kadar kabull.
cuma eve bi gittik. en alt kat tadilat yaptırıyordu artık onlar mı bişi yaptı nolduysa banyo gider borusu patlamış. zaten çok eski ev. bizim banyo tavanı falan da akıyordu. kaç kere söledik uğraştık bişi olmadı. bizde gidicez artık diye ses çıkarmıyorduk. şimdi demesinler mi tüm bina banyo giderleri falan yenilenecek. biz gidicez artık 2 haftamız kalmış. inşaatla mı uğraşıcam. biz yaptırmıcaz bu şekilde idare edicez dedik biz çıkınca ne yaparlarsa yapsınlar. banyoyu kullanmamız yasak bi wc ile mutfağı kullanabiliyoruz. çok sinir bozucu ama napayım ya bide inşaat işine girip tüm evi iyice inşaat pisliği yaptıramıcam. kayınvalidelere gidiyoz banyoya :)
annem gitsin haftaya zaten ramazanda kayınvalidelerde kalırız 1 hafta da.. :KK43:

rahat olur... son ayda problem oluyor..
biz de meriç 2.5 aylıkken gitmiştik..
tabi bizim kızçe sıkıntı doğuştan... vız vız cimcime... ama vgeçen sene çok eğlendik.. ama eşim ynlız ben yanlız yemek yemiştik hepp...
çünkü oturmayı bilmiyordu.. 16 aylıktı 3 yaşındaki çocukları yönlendiriyordu..
bu sene daha güzel olur sanırım..

bu sene annem ve k. validelere süpris aynı otel de 2 gece 3 gün ayarladık.

benim fikrimdi..
k. valideler ilk ilk gece sonraki 2 gece annemler.. sonra da biz 2 gece kalacağız..

iyi düşünmüşsünüz. bizimki de hiç oturmuyor yemek yerken. hep koşturuyor etrafta bizi kaldırıyor falan yoruyorlar tabi de artık bu şekilde alışıcaz yaşamaya

alıştık tabi selin..

evi toplamaya başladınız mı siz...
kötü olmuş öyle de walla..
bi de yaz insan sürekli duş alıyor..
neyse az kalmış.. evinde rahat edersin...
siz birşey yaptıracakmısınz evinize..

alıştık tabi selin..

evi toplamaya başladınız mı siz...
kötü olmuş öyle de walla..
bi de yaz insan sürekli duş alıyor..
neyse az kalmış.. evinde rahat edersin...
siz birşey yaptıracakmısınz evinize..

bi laminant bi de badana var çok sürmez diyorlar.
gider ayak iş çıkarmaları kötü oldu. olmadı yaseminin küvetinde yıkanırız. wc ye dökeriz suları :KK70: :KK70:
evide toplamaya falan hiç başlamadım nasıl olucak bilmem hiç onları düşünmek istemiyorum bile. benim temizlikçim var uzun zamandır tanıyorum herşeyin yerini falan biliyor sonuçta. inşallah işi olmazda onu çağırırım diyorum toplanmama da yerleşmeme de yardım eder..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
melekcim ee senı uzmeden gıdıp gelmıssınız ne guzel
sevgı ne kadar az kalmıs senınde allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın
selın sanada allah kolaylık versın tasınma ısı zor iş canım yasemınede masaallah enerjık selen gıbı hıc mı tukenmez bunların enerjısı
esen merıcte erkenden yuzucek demek
gulşen eylul ıyı aydır tatıl ıın bu kadar sıcakta olmaz rahat rahat gezersınız bızım selenle ılk tatlımın 40 gunluktu oldu o zaman daha raahattı sımdı daha zor :)
elıf sızınde tatılınız ıyı gecmıstır ınsallah resımlerde gorduğum kadarıyla mıray baya eğlenmiş
muge sızınde babanız gelmıs tır allah ayırmasın senınde 1 aydan az var doğumuna aman sıcaklarda dkkat et
geçmiş azla olmamaıs ben yokken aklımda kalanlarda bunlar oldu
ben gecen hafta anneme gıttım dun dondum bıraz değişiklik olsun dıye bu gunde sıl supur anca oldu
burcuda annesıne gıdıcektı donmedı herhlade daha

Melekkk tüh yaa,buraya kadar geldiniz görüşemedik:-(Biz de bugün döndük,valla ne yalan söyliiim ben yoktum ya Bursa da,gelsewydin de ben göremeseydim daha üzülürdüm:-))

Bizim tatilimiz de ii geçti,çok şükür.Miray denize ilk başta girmek istemedi,sonra da çıkmak.dudakalrı mosmor olana kadar kaldı,bir taraftan da ,ayy buz gibymişşş deyip durdu:-))Kumlarla biraz sorunluyduk,son 2 gün başladı oynamaya,ondan önce sahilde uzun tayt ve çorapla durdu kum oynarken:-)

Sevgi açıkçası senden pek umutlu değildim,işi bırakınca giremezsin diye ama seni burda görmek güzel.
eehehhe tayt ve corap oda güzelllllll:)

Dün kontrolümüz vardı minişim 3.080 olmuş nstde sancım çıktı
dr.1 hft daha dursa güzel olur dedi nstden önce 1 hft sonra gelirsin demişti
nstyi görünce hftiçi gel dedi çatı kontrolü varmış püffffff
ay sevgi cok az kalmış hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın yüce yarrabbimmm

herkese hayırlı haftalr şu hafta başını oldum olası sevmem evde işler var off heryer dandini yorgunum dün denizdeydikkkk onun yorgunlugu oy oyyyyyyyyyyyyyy

slm güzellerr

selin sen simdiden ayarla o yardımcını senin yükünü büyük ölçüde hafifletir..hem yasemin hem hamilelik zor olur yoksa..
bizde akşam lunaparka gittik kuzuum hiç biseye binmek istemiyo biraz tırsaktır o konularda babasına çekmiş ben en tehlikeli şeylere binerim o izler uzaktan hatta tatilya vardıya ist.da ordaki alaboraya 8 kez binmiştim:KK66:
simdi esimin isyerine geldim işlerim vardı birazcık onlara baslıycam umutta babaannede..evlerinn yakınında belediyenin bakım istasyonu var 12.40 gibi yol süpürme aracı geliyo ahbap olduk zaten ordaki amcalarla aa umut niye yoktun kaç gündür diyolar:)) umut sükübeli kamyon sürdü yine içine oturuyo yarım saat heryerini kurcalıyo..ayrılması daha kolay oluyo dışardayken yoksa kene gibi yapışıyo üstüme gitme diye sıpacımm

ooo dünden beri baya yazmışsınız
valla bu sıcaklar mahfetti beni şimdi yemek koydum alp i uyuttuktan sonra birisi olsaydı da banyoya girebilseydim artık eşim gelince akşama yıkanırım
Selin bencede hiç girme tadilat işine birde onu mu temizleyeceksiniz iyi yapmışsın valla cnm saroza gitmekle seneyede gidersin biz alp de 3,5 aylık gitmiştik
ama bu sene gidemedik ne yazık :-((
benimde sanki karnım iyice inmiş hissedebiliyorum ağustos topiğide habire doğuruyor bebişler hep erken geliyor havalar sıcak ya onlarda bunaldılar sanırım
Gülşen alp de öyle hiçbirşeye binmiyor lunaparkta masrafsız oğlum diyoruz tavşana ot veriyoruz ata bakıyoruz o kadar :-))
aklımda başkada birşey kalmadı kalkayım yemeğe bir bakim yanmasın

ooo dünden beri baya yazmışsınız
valla bu sıcaklar mahfetti beni şimdi yemek koydum alp i uyuttuktan sonra birisi olsaydı da banyoya girebilseydim artık eşim gelince akşama yıkanırım
Selin bencede hiç girme tadilat işine birde onu mu temizleyeceksiniz iyi yapmışsın valla cnm saroza gitmekle seneyede gidersin biz alp de 3,5 aylık gitmiştik
ama bu sene gidemedik ne yazık :-((
benimde sanki karnım iyice inmiş hissedebiliyorum ağustos topiğide habire doğuruyor bebişler hep erken geliyor havalar sıcak ya onlarda bunaldılar sanırım
Gülşen alp de öyle hiçbirşeye binmiyor lunaparkta masrafsız oğlum diyoruz tavşana ot veriyoruz ata bakıyoruz o kadar :-))
aklımda başkada birşey kalmadı kalkayım yemeğe bir bakim yanmasın

ay sormayın moralim bozuk usta tutturmuş illa içerisi de olmalı napıcam bilmiyorum. yeni evdeki adamda çıkmıyor. bırakıcam evi kaçacam annem olmasa kayınvalidelerde kalırım ne halleri varsa görsünler. yazık kadına yasemin 3 te hala uyumamıştı gürültüden :KK43:.
neyse takmamaya çalışıyorum :KK43:
halıları bu akşam yıkamaya veriyorum zaten odaların kapılarını da iyice kapatırım bilemiyorum başka napıcam :KK43:
annemle konuşayım olmadı ablamlarda falan kalırız bu hafta da :KK37:

Selin annen neden sizdeydi şimdi?Tam da kötü zamana denk gelmiş.Ablana gitme şansınız varsa ona gidin bence.annen için de zor olur inşaat içinde durmak

Selin annen neden sizdeydi şimdi?Tam da kötü zamana denk gelmiş.Ablana gitme şansınız varsa ona gidin bence.annen için de zor olur inşaat içinde durmak

kayınvalide memlekete gitti adanaya da annem bakıyor 3 haftadır.
kardeşim de istanbulda ona geldik sabah sabah, 1 gece de orda kalıcaz artık.
Neyse bu şekilde iyi oldu yine kadın uğraşmıcak ustalarla.
eşimin kardeşi bizim evde duracak. herkes başkasının evinde ortalık karışık

Merhabalar

h.sonu herkes gezmiş ne güzel

Gülşencim çok iyi olur tabii...umarım ortak bi zaman buluruz da güzelce gezeriz.

Selin tadilat işi kötü olmuş...neyse çaresine bakmışssın zaten....

benim oğlum çarpışan arabalara bayılıyo.....zorla direksiyonu döndürüp çarpmaya çalışıyo....çarpınca da çok seviniyo.....
ondan ona ondan ona.....hiç ayrılmak istemez lunaparktan...

dün ve bugün evi temizledim....bayağı yoruldum....artık bu kadar detaylı bi de bayramdan önce ancak yaparım......
biraz temiz kalsa bari...
h.sonu düğün var...yine......araya ramazan girince ...yer bulamayanlar ramazanın bi gün öncesine bile yapıyo düğününü ne yapsınlar....

yarın h.sonu aldığım elbiseyle ayakkabıyı mğz. alacam...
aslında dayımın oğlunun düğünü ama ben yine de frapan bi şey almadım....sonra giyilmeyip kalıyo öyle.......

sabahtan da kuaförde bır yığın işim var....oğlum teyzesinde sıkılmadan durur inşalllah..............

herkesi öptüm............

aa bu arada meriç çiş ve kakayı söylüyor artık..
uyuyunca gece bez bağlıyorum..
onu da bırakırız inşallah..

X