Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aralar üst üste geldi heralde selincim kamp mesai falan..neyse sıkma canını güzel hamişş...içindeki küçük pıtırcığı düşün mutlu ol :))
annenlerle anlaşıyor değil mi ..
onunla alakası yoktur değil mi selin..
boşver sıkma canını iki canlısın
sagolgünaydınlar kızlar offf ne sıcak ya klımayı açtım bugun dayanamadım oda salonda bugün gidip oturma odasınada alıcam klima yoksa dayanılmaz yani ..
selincim kızlarında dediği gibi hamileyken çok hassas oluyo insan ama geçicek inşallah bak eşinde seni şaşırtmıs stresli geçirmemeye çalış günleri tadını çıkar ..
şirvancım sende yardımcı tutmussun çok sevındım dinlenırsin artık birazda olsa gecedemi kalıyor sizde?
melekçim sende saçlarını güle güle kullan tatlım bende istıyorum bakalım bugün gidebilirim belki ecemi orda uyuturum dıyorum ama sıcaktan dışarıya çıkmak istemıyor canım hiç
sagol cnmGünaydınnnnnn
Melek saçlarını güle güle kullan tatlım............
gerçekten Allah hastalara ve hamişlere yardım etsin......bugün daha bi sıcak olacakmış.............
günaydın
ikinciye hamile kalmayı düşünenler ilk çocuklarınız gece kesintisiz uyumaya başlayana kadar hamile kalmayın !!!
öldürdü bu kız beni ya ne zaman sabaha kadar uyuyacak anne salla anne su anne salona gidelim anne bilmem nee offffffffffff