2009 Nisan Anneleri

slmlar
minecim pes etme cnm güzel gidiyosunuz
istersen geceleri sorun yaratıyosa bence geceleri bağla ama o uyuduktan sonra bağla o bilmesin
sonraada uyanmadan çıkar uyanınca hemen tuvalete götür kakasını yapıyomu eğer tutuyosa onun sıkıntısından ağlıyodur

umuta maşallah ne güzel atlattı bu işi 10 güne kdr hepsi biter gülşencim merak etme

melekcim sizede kolay gelsin güzel telaşlar bunlar

bizde sabahtan annem evi süpürdü sildi bende ütüleri bitirdim tabi demirde beni bitirdi
ütüleyip katladığım bütün giysileri tek tek yere fırlatıı bende karşısında oturup onu izledim
tamam oğlum bittimi işin dedim bitti anne topla dedi sağolsun bana eziyet etmeye bayılıyo

sonra 1 saatte uyudu uyansın pazara çıkıcaz orda naparız bilemiyorum artık

devrimcim demirde az yiyo sanırım sıcaklardan az yiyip öz yesinde ben ona bile razıyım

şehitlerimize bende çok üzüldüm ama izlemek istemiyorum çok kötü oluyorum
geçen gün 3 yaşındaki bi kızın kafasına tv düşmüş ölmüş içimi çeke çeke ağladım Allah korusun yarabbim

selam kızlar
kocayı buldum internti unuttum eheheh
melisin babasını görünce ilk tepkisi şaşkınlıktı
hiç bişey yapmadan baktı anlamaya çalıştı taaki bisikleti görene kadar
babasını almaya gittiğimde yoldan haşim işcana uğrayıp 4 tekerlekli bi bisiklet alıp öyle gittik eve
sonra sevinç hasret bol bol öpücük sarılma koklaşma felan böyle geçti

selincim çoook sevindim 2. bebişe Allah gebeliğini kolaylıkla geçirmeni nasip etsin inş

edacım sende plan yaptın yani benden önce davranıyon yani ehehhe
bana kızıyordun kıs :)) Allah bana vermiyor, inşallah sana aratmaz istediğin gibi olur
tez zamanda haberlerini bekliyoruz :)

canım kakasını ünde 1-2 kez yapıyor bazen kendi oturuyor bazende yaparken anne kaka yapıyorum diyor ,
Allahım sana kolaylıklar versin valla büyüdükçe zorlaşıyorlar , kayrada öyle ben oturma odasını topluyorum mutfağın öekmecelerin dağıtıyor mutfağı toplamadan bakıyorumki çocuk odası dağılmış bazende eşimin kravatlarını çıkarıyor hepsini bayrak yapıyormuş :))
bencede sen fazla izleme tv , insanın morali bozuluyor zaten

durmak yok ozaman canım kakayıyı yapıorsa iyi yaniii
ohhhhh ne güzel babanız geldi gezin gezinnnnn
kıyamam tombiş kızıma şaşırır tabi........

2. bebek düşüncen hayırlı olsun canım hayırlısıyla gelsin küçük melekkkkkkkkkk

kızlar merhaba herzaman ki gibi okuyorum ama yazmıyorum.bizim çiş deneyimimizi anlatpmak istedim.ilk 3 gün kesinlikle söylemedi.hep altına yaptı.sonra altına yapınca anne çiş yatım demeye başladı.sonra 1-2 kez tuvalte altını açıp götürdüm suyla oynattım hadi kızım yap çişini dedim ve bir kaç kez öyle yaptı .ara ara hep çişin var mı diye sordum hep yok dedi.lazımlığa ve klozete hiç oturmadı.ayakta yapıyodu.daha sonra ben tutmaya başladım .derken ara ara söylemeye başladı 1 hafta sonunda .yaklaşık bir ay oldu genelde söylüyo ama arada altına yapıyo.özellikle tv ye yada oyuna dalmışsa.
mesela biz bu hafta tatildeydik ilk 3 gün hiç altına yapmadı hep söyledi ama son 2 gün hiç söylemedi .niye böyle yaptı anlamadım .eve bugün döndük bakalım nolacak.2 keredir ben tuttum yaptı ama kendisi söylemiyor.

günde 1 kez kaka yapar.onu pek söylemiyor .söylerrsede çişim var diyor.gece altını hiç bağlamadım.genelde gece altına yapmıyor.ve uyandırmıyorumda .altına yapmış olursa ;eğer uyanmaya yakın yapmışsa uyandıktan sonra değiştiriyorum.eğer uyanmasına çok varsa üstünü değiştiriyorum.

ben pes etmedim .bence ilerleme varsa başlayan arkadaşlarda pes etmesin.yani ben 1 aydır uğraşıyorum nerdeyse tamamen öğrenmişti ama 2 gündür noldu anlamadım.başlamayanlarda acele etmesinler nasılsa öğreniyorlar.zaten her çoçuk farklı sürede öğreniyor.

mehaba kızlar
melekcım anca bıraz feraha cıktım dıyebılırım en azından 3 haftadır yatılı mısafırım vardı onlar gıttı sukur sonunda allah gunah yazmasın ama cok bunaldım burdalarken
kaynanamda sımdılık gene kötuluyo hayal gormeye basladı ya ılaçlardan yada esereklenııyo gene doktora goturcem salı gunuü
selıncım allah analı babalı buyutsun canım benım daha zamanı var sanırım selene anca yetıyorum bende bakılcak bebek cok :)
komsum doğum yaptı 1 hafta onca bebek mınıcık 2.500 gr ay nasıl mınımını selene dıyorum bızde alalımmı alalaım dıyor ama bızde kalmasın dıyo kıskanc fare
bu ara cok huysuz herseye ağlıyo bas edemıyorum cok fena ldu ustelersemde daha hırcınlaşıyo neden oldu anlamadım
mınecım senı tebrık ederım bez konusunda baya ıstıkrarlısınız sız canım masallah
melekcım esının ışı hayırlı olsun allah bol kazanc versın gelınede uzuldum allah o hırsıZI NASIL BILIYOSA OYLE YAPSIN
sinemcım gozunaydın canım esın gelmıs allah ayırmasın bıdaha melıste ozlemıstır babasını cok
sevgı sende ızıne ayrıldın sonunda allah hayırlısıyla almayı nasıp etsın kucağına
muge canım sımdı zor zamanların senın son aylar kolay değil bide sıcak haava bunalıyosundur sizide allah kavustursun bababnız gıtmıs bı haftalığına
gulşen umut kesın muhendıs olucak yada ınsaat işiyle ilgilenicek
tatile gidiceklere hayırlı yolculuklar
çiş olayını bitirenlere kocaman masallahh
aklımada kalanlar bu kadar oldu unuttuklarım varsa af ola

İyi geceler kızlar....
beni özleyen olmamış ama ben çok özledim...
:MelekCim işiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah beklediğinizden de iyi olur....
Bende çrşb.dr.gittim 2.600 olmuş minişim dr.çok büyük bekleme abisi gibi küçük olur dedi,
suyum sınırdaymış 12 bardak su iç dedi,

Çiş olayına bende girdim ilk iki gün felaketti sadece bir kez kakayı lazımlığa yaptı,
dün daha iyiydi bizde ki sorun lazımlık kullanmıyoruz kakayı bazen klozete yapıyoruz
ama çişi illa küvette yapıyoruz evde söylüyor ama dışarıda kesinlikle söylemiyor
sürekli soruyorum bugün şirketin pikniği vardı orada bir kere altına yaptı..
dün de halasına gittik alıştırma külodu giydirmiştim sabah lazımlığa oturmuştu tuttu yapamadı
orada da kabız yapmış koyun boku gibi götürdüm wc ye kalanı da klozete oturdu yaptı
ama zor bende yeniden bezmi bağlasam dedim gece yapmayan çocuk dğn altına yaptı
bizdeki son durum bu şu anda küvete yapıyoruz

bu arada beni hiç bu saatte görmemişsinizdir uyuyamıyorum sıcaklarda iyice başladı
annem vardı 2 gün önümüzdeki hft napıcam bakalım :-((

benden havadisler bu kadar....
tüm kuzularımız hemen alışır inş....

slm güzeller uzun bir aradan sonra merhaba tatilimiz harika geçti hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştik ecemde üzmedi maşallahh kısacası çok iyi geldi ama eşimle bayramda çocuğu bırakıp kaçıcaz biryerlere bakalım ..

selin hamilyemıssın çok sevındım canım ve artık darısı başıma diyorummmmm...

tuvalet eğitiminde herkeze kolay gelsin ben pek zorlanmadım çok şükür ya ecem 3 günde soyledi demekki hazırmıs dedim ama tatilde biraz saldı sanıyorum butun gün suda üşüdü bende görmememzlıkten geldım bakalım eskiye dondu şimdilik maşallah

sevgi ve müge az kaldı allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı gostersın inşallahhhh..

günaydın...
tuğba tatiliniin güzel geçmesine sevindim.maşallah eceme annesi havuzda üşümüştür ondan yapmıştır.
sevgi canım sanada allah kolaylıklar versin bu halinle uğraşmasıda zor gerçekten.
müge allah kavuştursun hayatım.fazla yorma kendini.
sinemcim gözünaydın.
çiş eğitimi ile uğraşanlara allah kolaylık versin.biz dün arabada pet şişeye yaptık çok komikti:))

dün kaynımın bohçası geldi öldüm yorgunluktan.akşam da tekrar misafirler vardı bide kaynanamın b.makinası bozulmuş tüm bulaşıklar üstümden geçti.karşılığında kuru bi yoruldun sende.....eve geldim ağla ağla öldüm eşimlede bi kavga bu kadar duyarsız bi insan olamaz 5 dk kayrayla ilgilenmedi o arada kayrayla da ilgilendim kendide uyudu annesinde yani anlıcanız sinirlerim harap bi süre yüzünü görmek istemiyorum h.içi gidip annemde kalıcam bi kaç gün.

yarın işe başlıyorum bugün sivas a dönüyorum çok faza takip edemeyeceğim,
kendinize iyi bakın arkadaşlar,

Oh aferim kayraya biz bakalım ne zaman yapıcaz pet şişeye )
tuğbaCım ne güzel stres atmışsınız eşimde diyorki kız doğunca gidemezmiyiz bende havada bulut sen tatili unut dedim
sonuçta 1 aylık çocukla gidilmez kıbrısta uzak gelir sadece ada yapıcaz sanırım
Burcucum yazık olmuş gerçektende git annene kafanı dinle cnm

Bizde de alp evde söylüyor ama dışarıda söylemiyor sanırım babayla gittiler daha söylememiş
bakalım inş.başa dönmeden bırakırız sabah kalktığında söyledi çıtır oğlum aşacak inş...

slm kızlar

sevgicim bizde özledik ben pek faazla giremiyorm demir uyuynca anca bakıyorum
bikaç gün devam et bakalım ama pekte sıkma geceleri altını ıslatmıyosa hazır demekmiş bbi dene cnm 1 hafta 10 gün alışmazsa bağlarsın
bu sıcaklar benide çok etkiliyo valla dün saat 5 de bayıldım resmen anneme verdm demiri biraz yatıcm dedim

sinemcim çok güzel bi haber ne güzel kavultun bi dahada ayrılmayın inş.

sehercim Allah kolaylıklar versin kaynananın durumu zor gibi acil şifalar

burcucum hakkatten kötü olmuş bu kocalar bazen çok duyarsı oluyo

minecim işin hayırlı olsun

tuğbacım tatilinin iyi geçmesine sevdim

bu arada sultan nerelerde ?????

iyi pazarlarr herkese

bizim çiş olayımız gündüz bitti gibi evde kilot bile giydirmiyorum oyun oynarken birden koşuyo lazılığına bi bakıyorum müzik sesi geliyo çiş yapmış bana söylemiyo bile ..akşm arkrşlara gittik onunda umuttan 3 ay küçük oğlu var çocuğu bi aşağılıyo görseniz sen baby-sin umut abii haha senin bezin var diye lazımlığımızı orayada götürdük belki sorun çıkarır diye ordada yaptı maşallah..ama dışarda oyuna dalıp kaçırıyo onuda öğrenir heralde yavaş yavaş kum kovası taşıyoruz ona oturuyo kuzucumm..gündüz tutmayı iyice pekiştirince geceye başlıycam ramazan gibi inş.

alpe kayrayada maşallah böyle böyle alışıcak kuzular kolay değil kaç yıldır bezlerine yapışık yaşadılarr :))
burcu sıkma canının erkeklerin böyle odunlukları tutuyo ara sıra işte..
seher sanada allah kolaylık versin cnm koşturmacan hiç bitmiyo :)

saat bir gibi yürüyüş vardı şehitlerimiz için ona katıldık gözyaşlarımı tutamadım şehitlikte.. eşim bile hıçkıra hıçkıra ağladıı Allahım ailelerine sabır versin bizim içimiz böyle yanıyosa onlarınki nasıldır yarabbimm..
orda bi teyze vardı oğlunun mezarı heralde mermerden mezarı nasıl yıkıyo anlatamam elinde hortum önce isim yazan uzun mermeri yıkadı sanki başını yıkıyo çocuğunun sonra kenarlarını yıkadı bide çek çek getirmiş evden mis gibi yaptı tansiyonum düştü resmen onu görüncee allahım sen sabırlar ver hepsine

.ayy sen anlatınca valla çok fena oldum bu şehit haberlerini ağlamaktan izleyemiyorum allahım sen analarına babalarına sevdiklerine sabır versin(

bu arada teşekkür ederim arkadaşlar.
bizde pazar gününü evde geçirdik klimayı da açtık dışarısı yanıyodu vallla ev daha iidi.

günaydın
ben de gece uyuyamadım yasemin 1,5 ile 4 arası uyandı durdu off.
şimdi pek iyi hissetmiyorum kendimi. nasıl saati 6 yapıcam bilmem. benimki ben evdeyken de beni hiç yatırmıyor ki. anane sen evine git diyor 2 dakka uzansam hemen anne anne diye evin içinde koşturuyor. anne kalk deyip duruyor.
çok da sıcak nasıl geçer bu hamilelik bilmem

bende neredeyse hiç uyumadım bu gece zaten 1,30 gibi yattık..

meriçin yeni trendi..
beni yatağımda kaşı.. bu aşkam ... Allahtan daha fazla babasını istedi iyi oldu...:)

bende neredeyse hiç uyumadım bu gece zaten 1,30 gibi yattık..

meriçin yeni trendi..
beni yatağımda kaşı.. bu aşkam ... Allahtan daha fazla babasını istedi iyi oldu...:)
babası yoktu 3 gündür bu ara hep ayrıyız. ama ananeyi falan gördümü ağlıyor anne diye. babaya da hiç gitmez normalde. belki bu gece görecek özlemiştir kesin biraz rahat ederim belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…