ay sorma bi uykum geliyor bi uykum geliyor yasemini daha uyuturken uyuyakalıyorum.inşallah selin..
bi de bebiş var .. halsizlik oluyordur..
günaydınn...
son sayfaları okudum
selincim hamileymişsin çok sevindimm..hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah..
doğum ne zamana?
iyi esencim yaa..aynıyız biz,sıcaklar,haftasonu gezme,haftaiçi eve kapanma..
ela da sağolsun çok sıkılıyo evde bırakmıyo hiç,hep oyun oynayalım istiyo..haftada 2 kere ancak nete giriyorumdur..o da kısa süreli..
sen nasılsın?meriç gece çok kalkıyodu yanlış hatırlamıyosam nasıl oldu?
kızlar merhaba
çalışıpta emzirenlere birkaç şey soracaktım sütünüzü günlük biriktirip akşamada buzluğa koyabiliyormuydunuz, yani biriktirip akşam buzluğa atılabilirmi,
birde iş yerinde emzirirken neler yardımcı oluyor bozulmaması için saklama kabı vs neler alınması gerekli
görüşürüz
o da şubattı. bakalım bizede bir melek mi gelecek :)en güzel zaman bana göre doğum için ..şubat,mart,nisan..
bebek büyütmek o zaman daha kolay gibi geliyo..çiçek in melek de 18 nisan doğumluydu galiba..
selin belli olmaz belki de olmaz..
yok canım kız kardeşim yeni doğum yaptıya işe başlayınca zorlanması şimdiden hazırlasındar dedik ne lazımsa ,kendin için mi soruyorsun merak ettim kocaman oldu ya kayra bence hiç sağma akşama emsin hem yavaş yavaş bırakır yine de sen bilirsin tabi.
ben sağıp buzdolabına koyuyordum. akşam eve giderken alıyordum. 1-2 gün içinde de tüketiyordu. derin dondurucu olayını hiç bilmiyorum ama
günaydınnn
benim kızım bu gece de bir ara sık sık uyandı sonra dediki çişşş
ay bi sevindim otutturdum yaptı sonra da güzel güzel uyudu çok mutlu oldum maşallah kızımaaa