2009 Nisan Anneleri

günaydınn...
son sayfaları okudum
selincim hamileymişsin çok sevindimm..hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah..
doğum ne zamana?

iyi esencim yaa..aynıyız biz,sıcaklar,haftasonu gezme,haftaiçi eve kapanma..
ela da sağolsun çok sıkılıyo evde bırakmıyo hiç,hep oyun oynayalım istiyo..haftada 2 kere ancak nete giriyorumdur..o da kısa süreli..
sen nasılsın?meriç gece çok kalkıyodu yanlış hatırlamıyosam nasıl oldu?

inşallah selin..
bi de bebiş var .. halsizlik oluyordur..
ay sorma bi uykum geliyor bi uykum geliyor yasemini daha uyuturken uyuyakalıyorum.

günaydınn...
son sayfaları okudum
selincim hamileymişsin çok sevindimm..hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah..
doğum ne zamana?

sağol canım sorma sıcaklar herkesi vurdu :KK43:
benim de şubat 18 falan gibi görülüyor yasemine benzerse bu bebişte son güne kadar bekleriz :)

iyi esencim yaa..aynıyız biz,sıcaklar,haftasonu gezme,haftaiçi eve kapanma..
ela da sağolsun çok sıkılıyo evde bırakmıyo hiç,hep oyun oynayalım istiyo..haftada 2 kere ancak nete giriyorumdur..o da kısa süreli..
sen nasılsın?meriç gece çok kalkıyodu yanlış hatırlamıyosam nasıl oldu?

ben iyiyim.. meriç yine uyanıyor ama kaşııı kaşıı olyı bu aralar...
kız uyumayı sevmiyor ..
aslında bana benziyor bende öyle uyuyorum uyanık gibi..

kızlar merhaba
çalışıpta emzirenlere birkaç şey soracaktım sütünüzü günlük biriktirip akşamada buzluğa koyabiliyormuydunuz, yani biriktirip akşam buzluğa atılabilirmi,
birde iş yerinde emzirirken neler yardımcı oluyor bozulmaması için saklama kabı vs neler alınması gerekli
görüşürüz

kızlar merhaba
çalışıpta emzirenlere birkaç şey soracaktım sütünüzü günlük biriktirip akşamada buzluğa koyabiliyormuydunuz, yani biriktirip akşam buzluğa atılabilirmi,
birde iş yerinde emzirirken neler yardımcı oluyor bozulmaması için saklama kabı vs neler alınması gerekli
görüşürüz

kendin için mi soruyorsun merak ettim kocaman oldu ya kayra bence hiç sağma akşama emsin hem yavaş yavaş bırakır yine de sen bilirsin tabi.
ben sağıp buzdolabına koyuyordum. akşam eve giderken alıyordum. 1-2 gün içinde de tüketiyordu. derin dondurucu olayını hiç bilmiyorum ama

en güzel zaman bana göre doğum için ..şubat,mart,nisan..
bebek büyütmek o zaman daha kolay gibi geliyo..çiçek in melek de 18 nisan doğumluydu galiba..

ben sağıp özel saklama poşetlerine koyuyordum.
işyerinde buzdolabına... serinletici canta ile eve götürüp derin dondurucuya koyuyordum sonrada...

en güzel zaman bana göre doğum için ..şubat,mart,nisan..
bebek büyütmek o zaman daha kolay gibi geliyo..çiçek in melek de 18 nisan doğumluydu galiba..
o da şubattı. bakalım bizede bir melek mi gelecek :)

ben bu arada aslında kova burcu pek istemiyordum ya hayırlısı olsun.

bu arada dün saçımı kestirim hep toplayıp duruyordum zaten sıcakta uğraşacak vakit de yoktu. şimdi küt gibi oldu bide köpük sürdüm karışık kuruşuk bişi oldu.

selin belli olmaz belki de olmaz..

evet belli de olmaz hayırlısı olsun. kova burcu tanıdığım çoktur da biraz çabuk hayal kırıklığı yaşıyorlar biraz ağlak oluyorlar sankii. kova olan alınmasın haa benim en iyi arkadaşlarımdan biri kovadır :)

Son düzenleme:
merhabalar

Burcu git kafanı dinle canım......ama canını da sıkma.....

Gülşen maşallah Umut a.........

Sevgi özleriz seni....fırsat buldukça bırakma yazmayı......

havalar iyice bunalttı.....dün dışardaydık göl kenarında vs. derken akşam yemekte biraz içtim....ama uzun zaman oldu içmiyorum ya biraz çarpıldım...gece hiç uyuyamadım.....
sağolsun sabah ablam geldi beni öyle görünce bitkin....oğlumu aldı .....ben de 2 saatte olsun uyudum....hiç huyum değildir gündüz uyumak......bizden haberler böyle.......

sevgi ev hatunu oldun artık hadi bakalım dogum vakti gelıyor artık
tugba tatılınız güzel gecmiş oh ne güzellll

selin saclarını iyi günlerde uzat canım

sultan yok artık ugramıyor buralara pekkkkk

sehercim cok teşekkürler iyi dileklerın içinnn

bizimde dün akşam kapı önünde kına gecesi vardı gece 3de yattık sabah 9da kalktık sil süpür anca daha yemek yok

herkese iyi haftalar olsunnnnnnnnn

yok yaa bende 2. yapsam özellikle kova olsun isterim :))
benim çevremdekilerde hiiçç duygusal değil hep mantıksaldırr..bi de çok çalışkan ve disiplinli olurlar..hiç ders çalış demek gerekmez :KK70:

selam kızlar bazen girip bakıyorum çoğu zaman yazamadan çıkıyorum hiç evde durmuyoruz desem yeri,
bulamaç kahvaltımızı ettikten sonra ya parka ya bi arkadaşa çıkıp akşam eve giriyoruz

kereminde son dört azısı çıkıyor 1 i çıkmış çok sinirli geceleri kesin uyanıyor huy değiştirdi

dün babası kerem oturuyoruz bişey istedi yapmadık bizde döndü
pis anne!pis baba !demesinmibiz şokklandık eşimle birbirimize baka kaldık hergün yeni bişeyler öğreniyor
ama buna sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim:)

sevginin doğum yaklaştı hayırlısıyla sağlıkla alır inşallah kucağına..

Selam kızlar,
ben de iyice gece kulu oldum artık valla selin ev çok daha zor Alp mehfetti bugün
ve baya baya kavga ettik bir kez daha gördüm ki gerçektende boğa gibi inatçı bir oğlum var
çişede başladık ya iyi mi ettik kötümü bilmiyorum o da çok yoruyor beni

Bugün salonun tüllerini yıkadım eşim sağolsun taktı mekanizmalı ya ne kadar zor takılıyor
sanırım ben erken doğum yaparım Alp den sebep dinlenmek yok ayaklarım tam davul gibi oldu,
eşim diyorki işteyken bile bu kadar şişmemişti :-((

Sultan sana da sabır versin o azılar ömrümüzü yedi 1 ay huy değiştir di alp üsttekiler duruyor daha napcam bilmem

Gündüz kaç defa açayım dedim fırsat olmadı, diğer topikde de doğumlar başlamış 5 bebiş doğmuş bile...

Melek sanada helal olsun az önce dedim ki inş.doğumdan sonra çok kuvvetli olurum ben gece 3 te yatacam da ertesi gün de
temizlik oooooo gerçi yapmam dediklerimi bile yapıyorum artık:-((

Uzun oldu ama gülün diye yazayım Alp çok erik yedi yatmadan üzerinede süt yatıyoruz çiş geldi diye gittik
kakaya döndü klozete oturdu nasıl uykusu var hani otobüslerde sersemlersin kafan düşer ya
inat ya gene de gel dediğim halde gelmedi yaptı kakasını sonrada uyudu allahtan erken uyuyor...

günaydınnn
benim kızım bu gece de bir ara sık sık uyandı sonra dediki çişşş
ay bi sevindim otutturdum yaptı sonra da güzel güzel uyudu çok mutlu oldum maşallah kızımaaa:nazar:

kendin için mi soruyorsun merak ettim kocaman oldu ya kayra bence hiç sağma akşama emsin hem yavaş yavaş bırakır yine de sen bilirsin tabi.
ben sağıp buzdolabına koyuyordum. akşam eve giderken alıyordum. 1-2 gün içinde de tüketiyordu. derin dondurucu olayını hiç bilmiyorum ama
yok canım kız kardeşim yeni doğum yaptıya işe başlayınca zorlanması şimdiden hazırlasındar dedik ne lazımsa ,

günaydınnn
benim kızım bu gece de bir ara sık sık uyandı sonra dediki çişşş
ay bi sevindim otutturdum yaptı sonra da güzel güzel uyudu çok mutlu oldum maşallah kızımaaa:nazar:

maşallahhhhhhhhh , kayra gece yapmıyoru maşallah ama bir gece kalktı ağlıyoru çiş diye otur oğlum dedim bu sefer ona ağladı oturmama öylece uyudu ama baktım sabah yapmamıştı

X