- 31 Temmuz 2008
- 2.908
- 0
herkese merhaba...uzun zamandır gene yazamadım...okulda sene sonu işleri bitmek bilmiyor..evde de melisin enerjisi bitmek bilmiyor..ama ben bu arada bitiyorum o ayrı zaten...herkesler iyi galiba..tuğba geçmiş olsun canım..havalar ısınmadıki hastalıklar bitsin...müge sanada bravo valla..hem çocuk hem içerdeki,hem arkadaşın..allah kolaylık versin sana..
biz dün melise çiş eğitimine başladık...sinirlerim daha ilk günden bozuldu...sürekli altına yaptı her seferinde aynı yere,parkeye..kakayıda bizimki hep orada yapar nedense..çiş içinde aynı noktayı seçti kendine..lazımlığa üç kere yaptı sadece ama nasıl bir çişse mübarek dakika başı yapıyor 2 damla..sonra 2 dakika kuru kalıyor sonra gene 2 damla kiloduna yapıyr..hiç bağırmadım hep teşvik ettik,hatta lazımlığa yapınca şenlik gibi kutladık..ama gece bağladım..dün kaka yapmamıştı...gece karnı ağrıdı ağladı sürekli fitil verdim öyle yaptı,ama ne kaka taş sanki...çok üzüldüm onu öyle görünce..bugün bakıcımız gene lazımlığa oturtmuş,sorun yapmadı dedi...ama ne bileyim işte acaba hazır değil mi ya psiklojisi bozulursa diye korkuyorum açıkçası..çok zor bu tuvalet olayı çok...
tuğbacım geçimş olsunyok sevgicim bende yok halı yıkama makinası bende verıyorum dışarıya mis gibi gelıyor valla:))
ecem hastalığı atlattı dreken ben hasta oldum fena gribim ya kolum kalkmıyor(
eceminde fırçalamaktan çok macun yemek tek derdi bende o görmeden fırçalıyorum dişlerimi genellıkle macun yemesın dıye:))
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
pek zorlamamakta yarar var diye düşünüyorum..herkese merhaba...uzun zamandır gene yazamadım...okulda sene sonu işleri bitmek bilmiyor..evde de melisin enerjisi bitmek bilmiyor..ama ben bu arada bitiyorum o ayrı zaten...herkesler iyi galiba..tuğba geçmiş olsun canım..havalar ısınmadıki hastalıklar bitsin...müge sanada bravo valla..hem çocuk hem içerdeki,hem arkadaşın..allah kolaylık versin sana..
biz dün melise çiş eğitimine başladık...sinirlerim daha ilk günden bozuldu...sürekli altına yaptı her seferinde aynı yere,parkeye..kakayıda bizimki hep orada yapar nedense..çiş içinde aynı noktayı seçti kendine..lazımlığa üç kere yaptı sadece ama nasıl bir çişse mübarek dakika başı yapıyor 2 damla..sonra 2 dakika kuru kalıyor sonra gene 2 damla kiloduna yapıyr..hiç bağırmadım hep teşvik ettik,hatta lazımlığa yapınca şenlik gibi kutladık..ama gece bağladım..dün kaka yapmamıştı...gece karnı ağrıdı ağladı sürekli fitil verdim öyle yaptı,ama ne kaka taş sanki...çok üzüldüm onu öyle görünce..bugün bakıcımız gene lazımlığa oturtmuş,sorun yapmadı dedi...ama ne bileyim işte acaba hazır değil mi ya psiklojisi bozulursa diye korkuyorum açıkçası..çok zor bu tuvalet olayı çok...
ben hala gece bile ayağımda sallıyoyorum..iyi aksalar kızlar
bu ara cok sıkıntılı gecıyo kaynnamı hastaneye yatırdım eve geldım kız kardesımıde hastaneye yatırsık valla bı o bı o bı ev derken helak oldum bakalım yarın gene bursadayım kaynanam bıseyler ıstedı kız kardesım gel dedı ınsallah cıkar yarın
tuğba sanada gecmıs olsun canım havalardan herhalde
uyku konusu bızdede sorunde ama ben oluruna bıraktım unduz 11 gıbı uyanınca uyutmuyoru o gun aksam 8 dedımı uyuyo ama erken kalktıysa 1 saat kadar uyuyo gunduz ama uyumayıncada cok ezıyet edıyo(
tuvalet konusundada bız 2 aydır kakasını tuvalete yapıyo bezıne yapmıyo ama cıse hazır mı denemedım hıc baaslasam bakalım su dertler bıtınce nasıl olucak
dıs macunun bızde sadece yemek ıcın kullanıyoruz
bu ara pek heves ettı komsumuzdan kuslara bızde muabbet kus aldık sımdılık elıne cıkıyo bakalım zarar vermeden buyutebılecekmıyız
gecmıs olsun dıyen herkese tesekkur ederım ben sızlerı okuyorum gunduz ama cvp yazamadan cıkıyorum
muge alla yardımcın olsun canım
mıne bencede ver yıkamaya daha ıyı evde kurutma derdı falan sorun canım
sevgı masallah sanada değerlerın ıyı cıkmıs kıloyuda takma o kadar
melısın sonuclarıda cıkms alla daha beterınden korusun bır an once duzelsın değerleri sinemcm sanada kuvvet versın allah