2009 Nisan Anneleri

haftaiçi kocamı görsem zaten ona şükür işten sonra bide spora gidiyor adam. o gelene kadar ben uyuyorum bile. ben de evde iş yapmıyorum zaten o konu da ikimiz de aynıyız. bir fazlam ben yaseminle ilgileniyorum o kadar...

Bizim ev serin elif baya hemde onun için yorgan örtüyorum ince ama o zaten üstünü hep açıyor, olmazsa bir kan testi yaptırıcam dr.2 yaşda istiyoruz demişti yaptırmamıştık o zaman

Hep öyle elif benim eşimde uyur hoş gelse de kovuyor alp onu , bu arada ben hamiş kalmadan önce öyleydik şimdi bende onun yatağına yatıyorum dün gece 3 kez yatak değiştirdim tek tarafa yatmak zorluyor diye uyanır uyanmaz kendi yatağıma gidiyorum ama benimkinin radarları açık 10 dk sonra ya anne der yada ağlar, ALp de kesinlikle öğlen uyumazsa kıyamet kopar

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,ceyo16,

sinemcim üzülmee kötü şeyler gibi güzelliklerde üstüste gelicek inan..sıkma canını diyet yemeklerle halledersiniz inş.ilaç tedavisine gerek kalmadan..
Ya kızlar hep sorucam sorucam unutuyorum
Alp Demir geceleri çok terliyor sırtına bez koyacak kadar sizinkilerde nedir durum terlemelerde ??
umutta çok terliyor sevgicim erkek çocuklarının ter bezleri kızlarınkine göre daha fazla çalışırmış zaten..korkulucak bişey olduğunu sanmıyorum cnm..şu an bile üzerinde incecik bi sweat var atletini değiştiricek kadar terlemiş

Alp Demir geceleri çok terliyor sırtına bez koyacak kadar sizinkilerde nedir durum terlemelerde ??
demirde terliyo cnm erkekler kolay kolay üşümez zaten ben yorganla yatarken eşim pikeyle yatardı
havalarda ısındı ben demire bi tek atletinin üstüne penye pijama giydiriyorum
işte bazen uyumayacakları tutuyo bizde hep böyle olacak sanıyoruz
kendimizi yıpratmakla kalıyoruz

ayyy haklısııınnnn bende eşim kalkmazsa sinir olurdum hamile kalmadan önce
ama şimdi ben hiç kalkmıyorum demir gak dese fırlıyo hihihihii

aaaaa ben kocamı daha çok görüyorum size göreeee
ben eşim olmadan yatağa girmem
zaten özlüyorum kocişimi bide yüzünü görmesem hiç olmaz
bide ben o gelince fazla iş yapmıyorum yapsamda hemen bitirmek istiyorum onlarla fazla vakt geçirmek için

demiri uyuturken pepee den öğrenmiş çüçük guubaa çüçük guubbaaa guyruğun neredee
şarkısını söylüyodu ay ne güldüm deli çocuk

sevgi meriçte üstü açık yatmasına rağmen çok terliyor..
ama bebekkende öyeydi çok terleyen bi çocuk

günaydın arkadaslar..

meriç hanim 12,20 civarı uyudu gece sabah 7 de uyandı..
anne işe gitme..
gitcen mi evet annecim..
tamam diyor ama çok ağladı...

günaydınn..
sinemcim çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun..
seher sizede geçmiş olsun..
uyku konuşulmuş..
iddia ediyorum nisan bebeklerinde en geç öğle uykusunu ela bırakır :) geç uyuyo öğlen bazen 1-2 ya da 3 te ama mutlaka uyumalı çünkü gece sadece 9 saat uyuyo ela..öğlen tamamlıyo kalanı..gece uykusunu hiç sevmedi doğduğundan beri hep gündüz uyur..az az müdahale ettim şimdiye kadar ama artık büyüdü bana eskisi kadar zorluğu yok kendi haline bıraktım..biliyosunuz küçükken ayrı odaya gitsek ağlıyolardı şimdi rahatız..
bende saatleri ayarlamaya çalıştım ara ara o yüzden uyutmaya çalıştım bekledim başında ama tuğbanın dediği gibi şimdi uykum geldi diyene kadar hiç ellemiyorum uykusu gelincede çok zorlamadan uyuyo maşallah..

gunaydın kızlar
üç aylarınız ve mubarek regaıp kandılınız mubarek olsun
sınemcım allah yardımcın olsun ınsallah sorunsuz atlatırsınız bu donemı
hepinize gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım bu ara bunaldım resmen ya selenın huysuzlukları hastalıklar allah beterını vermesın napalım bunada sukur
tuğba altta gordum senı daha ıyısındır ınsallah
kocalardan bahsedılmıs valla benımkı selen dodğuktan sonra bozuldu o zaman kadar bana cok yardım ederdı ama selen doğdu adamın ayarları bozuldu yap dediğim zaman yapar tabıde bı ısı demessem oralı olmaz hele o elıne tv kumandasını alıp oturması ısten gelınce sınır bozcu bı durum

Günaydın..................

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar
dualarınız kabul olsun............

seher aynen ya o tv kumandasına bi yapışıyorlarrrrrrr

aliye ,şirvan nerelerde
sultannnnnda sınavlar bıttı yıne ugramaz oldu
tugba zaten yok :):):):):

oooooooooooooooooo

Regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
Valla alp bu hft bir gün iyi bir gün kötü bugünde çoook kötü akşamda abimlere yemeğe davetliyiz
napıcaz diye düşünüyorum kara kara

KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...

bu çocuklar bi gün iyi bigün kötü gerçekten hiç belli olmuyor..bugünde umutun maşallahı var hiç sinirlenmedi mesela

benim eşimde umut doğmadan önce o kadar çok yardımcı olurduki bana anlatamam bi gün yeni evliyiz bayrama bi kaç gün vardı..eve bi geldim erken gelmiş gümüşleri parlatmış şok oldum..gerçi parlatıpta napıcak gümüş ilacı kullanmadan bulaşık süngeriyle ciflemiş çizmiş hepsini ama yinede çok mutlu olmuştum..bunun gibi bir sürü süpriz yapardı ben söylemeden pijamalarını katlardı ne biliim çok bi beklentim yok ama bu aralar kayışı kopardı iyice bi giydiğini bidaha giymiyo bazen öğlen bile gelip kıyafet değiştiriyo çok sıcakmış hava yada soğukmuş diye off bunalttı dünde söyledim bana hiç yardımcı olmuyosun diye çok yoruluyorum aşkım diyo onlarda haklı belki çocukların hiperaktivitesinin üstüne bide onların dağınıklığı tuz biber oluyo iyicee:78:

kıyamam ben meriçe yaa..en anneye bağlı dönemlerindeler şu sıralar..
yavaş yavaş düzelir inşallah

kandilimiz mübarek olsun...

evet meriç hanım alışamadı işe gitmeme..

öğle arası birsürü alışveriş yaptım..
bücürükten meriçe etek gömlek takım aldım çok süper..
ekoseli şort üstüne kol kısmı çok güsel bir bluz aldım.
2 erkek çocuğu içinde hediye aldim.. pantolon+lakost tişört
süper..

Gerçekten bizimkine de bir haller oldu
akşam diyorki anne sen gitme nereye dedim işe gitme
ama dedim bir ay gidicem sonra hep senle kalıcam düşündü düşündü en sonunda
tamam bir ay git işe ondan sonra alp e kal dedi )

tekrar selam öğle arası yemeğe viaporta gittik. çok beğendim sevgi senin gittiğin kadar var. yasemini de getireyim bi gün bayılırrr :)

merhaba kızlar
evde değildim bakamadım

hepinizin kandili mübarek olsun..bu geceyi en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin Allah..

sinem çok çok geçmiş olsun inş. diyetle hemen düzelir
bişeyde yemiyor ama şişman diyordun ya nasıl dyet yapacaksın
Allah şifa versin cnm

sinemcim hepsi düzelecek inşallah. HErşey yoluna girecek...

:)) güldürdün beni artık kocayı takmıyorum tek uyumaları değil ki. akşam eve gelip tv karşısına geçmelerine ne demeliii

hepinize tekrar tekrar teşekkürler kızlar
öncelikle melek ailede var demişsin benimde eşimin annesi şeker hastası genetik bişey işte Allah korusun sen bi baktır
diyet yemeği konusunda maalesef çocuklarda işler öyle olmuyor
çocuğa diyet yaptırmak yararlı değil zararlı olabiliyor.
diyetisyenle görüştük,3 ana 3 ara toplam 6 öğün dedi
şaka gibi ben 6 öğün yemek yedirsem havalara uçarım
çocukta önemli olan düzenli yemesi tabiki şeker çikolata cips kola gibi şeyler yani ıvır zıvırlar yasak
ama kontrolllü olduktan sonra onlardanda abartmamak koşuluyla yiyebilir
hamur işinden kaçınacağız ekmek yok iyi tamam bu kolay zaten doğduğundan beri hiç ekmek yediğini görmedim
işin zor kısmı zaten yememesi yemezse düzene girmemiz zorlaşıyor uykusuzlukta sorun
26 aydır uykuya hasretim gece 2 den önce uyuması mucize felan gibi bişey ama leptin hormonu gece uykusunda 1-2 arası salgılanmaya başladığı için ondanda yoksunuz
bu arada leptin zayıflatıcı hormonmuş
falan filan sıkıntımı anlatsam sayfalarca yazabilirim

canım çokkk geçmiş osun benimde kız kardeşim 10 yaşında şeker hastalığına yakalndı, ailede olduğundan bilirsin sıkıntılarını Allahım mübarek günün hürmetine şifalar yeni tedavi yolları versin inşallah ardeşim 4 senedir insülün kullanıyor , bebeklerde nasıl oluyor bilmiyorum ama inşallah atlatırsınız sadece diyet verdiğine göre pankreas halen çalışıyor , adı şeker ama kendi malesef acı bir hastalık yaşayan bilir çok sabır gerek , Alahım şifalar versin yavruna sanada sabır kuvvet versin inşallah

amin canım çok sağol
evet dedemde şeker hastasıydı bizzat yaşadım kaynanamın bacağını bile kestiler şekerden
tedavisi olmayan berbat bi hastalık..
bebeklerde durum farklıymış biraz daha
çocuklarda hastalığın herhangi bir belirtisi yok
hatta dr un dediğine göre çocuğu şeker komasına girmeden hastalığı teşhis edebilen çok az
pankreas ve karaciğerinede bakıldı tabi karaciğerinde yağlanma olması en büyük riskmiş
erken yaşta metabolizma bozukluğu fazla gözlenmediği için tedaviye başlanmıyor
ancak 4 yaşına kadar vücudun metabolizmasını dengeye sokabilirsen vucudun insülin direncini kırabilirsen kurtulma şansı var
tabi risk her zaman var şeker hastası olmayanlarda sonradan olabiliyor
ben buradan hepinize sesleniyorum ne olur ihmal etmeyin çocuklarınızı ve düzenli olarak tahlil yaptırın
özel hastaneye götürüyorum sürekli bende melisi ama özeller maalesef belirli şeylere bakıyorlar mutlaka araştırma hastanesine götürün ve detaylı tahlil yaptırın
Allah ım tüm çocuklarımızı kötü hastalıklardan kazalardan belalardan esirgesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…