tuğbacım geçimş olsun
pek zorlamamakta yarar var diye düşünüyorum..
ben hala gece bile ayağımda sallıyoyorum..
12 civarı uyuyor gece uyanıyor anne salla anne kaşı................................
kıyamam ben umuta yazık üzülmüştür tabi civcivlerine..ama hayvanlarada yazık...bu arada dün selpakın bir sayfasını tavsiye etmiştin çok işime yaradı sağol tekrar...günaydın güzellerr
sehercim kızkardeşinede,kayınvalidenede geçmiş olsun..sen daha iyisindir umarım kendinle ilgilenemiyosun hastalardan:))
dün gece umut bizim yataktan düştü bi uyandtım umut ağlıyo gecenin bi vakti çocuk aradım bi baktım taa ayak ucunda yerde çok ağlamadı yatağımız alçak zaten ısrarla hergece geliyo yatağımıza öfff bize deliksiz uyku yok anlaşılan küçüklerken büyüsünlerde rahat uyuyalım diyoduk şimdi daha beter ..
bizde 10 sularında yatıyoruz sabah 7.30 gibi ayakta..
öğlen uykusu uyumazsa çıldırıyo en geç 4 e kadar dayanıyo sonra bayılıyo bulduğu yere..
süt içmeyeli tüm düzenimiz altüst oldu eskiden 9 a kadar uyurdu arada bi süt içerdi şimdi sabahın köründe başıma geliyo annesi yumuyta pişir diyee
civcivlerimizi gönderdik biraz önce babasıyla..kıyamadım yazık kutunun içinde rezil oluyolardı..umutta ağladı çokk öydekimm diyee
kıyamam ben umuta yazık üzülmüştür tabi civcivlerine..ama hayvanlarada yazık...bu arada dün selpakın bir sayfasını tavsiye etmiştin çok işime yaradı sağol tekrar...
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa.. belki kilo verince geçer..insallah..selam kızlar
ben çok iyi değilim yaa
face e yazmıştım gerçi ama burada da yazayım
melis tahmin ettiğim üzere şeker hastası
vücudu fazla insülin üretiyor ve karaciğerin işlevini tam olarak yerine getirmemesi sonucu
kilo alımı başlıyor.
4 yaşına kadar ilaç tedavisi yok bu dönemde kilo alınması engellenir ve kilo vermesi sağlanırsa
insülin direnci düşebilirmiş ama tabiki hep riskte olacak sonuçta genetik bi hastalık
çok canım sıkkın,bide üstüne benim polikist over sendromuda hiç iyi gitmedi
geçicek canım merak etme baZEN ÖYLE ÜST ÜSTE GELİYOR sabret ...ben inanmaya başladım son zamanlarda üzerimde dolaşan kara bulutların varlığına
geçen gün melisin odasının avizesinin etrafındaki kartonpiyer süs
tavanla beraber düştü aşağıya
ya melis olsaydı altında diye fenalık geçirdim
dün usta buldum geldi yaptı ardından tuz ekmek soğan çevirip melisin kafasından verdim
daha neler yapılır bu kara bahtım kem talihim için
sanki üstümde fil oturuyor o kadar ağırım yani(
geçmiş olsun mügecim.slm kızlar
aayyy sinem geçmiş olsun cnm gerçektende çok talihsiz şeyler yaşadın
Allah beterlerinden korusun
melisin durumu içinde bence kilolarını verince herşey düzelecek merka etme
senin olayına gelince bi soğan kürü vardı cnm onu bi denesene
bnm annemde rahimden polip aldırmıştı kistler vardı onu yaptı ve kayboldu
seehercim sizede çok geçmiş olsun
maşallah kendi kendine uyuyan bebeklere
demir bugün sorun çıkarmadı sarılıp uyuduk işte arada onada geliyolar demeki
babamız pazar günü gelirim artık seçim mitingleri bitiyo tatile giriyoruz dedi
iyi bari dedim ne diyim
gerçi tlfu kapatınca beni ağlama aldı bu aralar böyleyim sinirlerim bozuk sanırım o yüzden
ne güzel melis tuvalet eğitiminde son gaz devam ediyo maşallah
darısı başımıza
bende babası gelince bıraktırmayı düşünüyorum
öğlen uykusunu bnmde bildiğim ilkokula gidene kdr çocuklar uyur
bu arada bnmde sırtım tutuldu demiri kaldırırken ters bi hareket yaptım sanırım
nasıl ağrıyo ütülerim vardı onları yaparken battı hep inş. hemen geçer
az kaldı boşver ye gitsin:)SinemCim çok üzüldüm ya ama mügenin dediği gibi kiloları verince inş.
hiç kalmayacak ama sen şimdi yemesini nasıl engelleyeceksin
diyet yemekler yapman gerek filan Alp ekranda gördüğünü istiyor
ama allahtan evde yok sonra alıcaz deyince duruyor....
MügeCim senin haftalarda çok vardı bende hatta yürürken aşağı düşecek sanıyordum
o derece ağrı vardı ama 2-3 hft sonra geçti bence kendini yormadan dinlen
ben kesin doğururum sanıyordum cnm sorma bende de şeker testi iyi çıkınca
sanki eski formuma döndüm iştahım açıldı resmen ne güzel 2 ayda 2 kilo almıştım :-((
ben bugun aradım şirvaı acmadıııısevgi naber görüşemez olduk
senin kızda aşağıya baskı yapıyo mu bnmki bazen öyle bi dayanıyoki sancı giriyo karnıma masaj yapıyorum yer değştirsin diye :)
aliye ve şirvandan haber alan varmı
uzun zmndır girmediler
slm kızlar
aayyy sinem geçmiş olsun cnm gerçektende çok talihsiz şeyler yaşadın
Allah beterlerinden korusun
melisin durumu içinde bence kilolarını verince herşey düzelecek merka etme
senin olayına gelince bi soğan kürü vardı cnm onu bi denesene
bnm annemde rahimden polip aldırmıştı kistler vardı onu yaptı ve kayboldu
seehercim sizede çok geçmiş olsun
maşallah kendi kendine uyuyan bebeklere
demir bugün sorun çıkarmadı sarılıp uyuduk işte arada onada geliyolar demeki
babamız pazar günü gelirim artık seçim mitingleri bitiyo tatile giriyoruz dedi
iyi bari dedim ne diyim
gerçi tlfu kapatınca beni ağlama aldı bu aralar böyleyim sinirlerim bozuk sanırım o yüzden
ne güzel melis tuvalet eğitiminde son gaz devam ediyo maşallah
darısı başımıza
bende babası gelince bıraktırmayı düşünüyorum
öğlen uykusunu bnmde bildiğim ilkokula gidene kdr çocuklar uyur
bu arada bnmde sırtım tutuldu demiri kaldırırken ters bi hareket yaptım sanırım
nasıl ağrıyo ütülerim vardı onları yaparken battı hep inş. hemen geçer
Melek ,eğer öğlen uyumuyor diye huysuzluk yapmıyorsa akşam da erken yatıp sabah kalkıyorsa sorun yok bence,üzülme erken bıraktı diye.
Miray öğlen uyumayınca huysuzluk yapıyor diye dert ediyorum ben,yoksa bırakıcam uyumasın.
Müge Miray da dün o kadar yazınca beni utandırdı,o da rahat uyudu bu öğlen.ama akşam ne zaman isterse o zaman yatırıcam.
Tabi dün 9 da yatınca gecenin 4 ünde uyandı,ama tam uyanma da değil,bizim yatağa gelmek asla istemiyor,ayak da istemiyor.Kendi yatağında yatacak,ve annesi onu sırtından pıtpıtlayacak.Vee bu 6 ya kadar sürdü.2 saat dikti beni,sonra ben okula giderken, hanım mışıllll mışııılllll uyuyordu
Tek sağlıklı olsunlar da biz de onların başında bekleyelim.Boşuna cennet annelerin ayağı altında değilmiş demek kiiii
Gecenin kaçında ayakta durduğuma değil de en çok,ben ayaktayken eşimin yatakta uyumasına sinir oluyorumHaksız mıyımmmm
Melek ,eğer öğlen uyumuyor diye huysuzluk yapmıyorsa akşam da erken yatıp sabah kalkıyorsa sorun yok bence,üzülme erken bıraktı diye.
Miray öğlen uyumayınca huysuzluk yapıyor diye dert ediyorum ben,yoksa bırakıcam uyumasın.
Müge Miray da dün o kadar yazınca beni utandırdı,o da rahat uyudu bu öğlen.ama akşam ne zaman isterse o zaman yatırıcam.
Tabi dün 9 da yatınca gecenin 4 ünde uyandı,ama tam uyanma da değil,bizim yatağa gelmek asla istemiyor,ayak da istemiyor.Kendi yatağında yatacak,ve annesi onu sırtından pıtpıtlayacak.Vee bu 6 ya kadar sürdü.2 saat dikti beni,sonra ben okula giderken, hanım mışıllll mışııılllll uyuyordu
Tek sağlıklı olsunlar da biz de onların başında bekleyelim.Boşuna cennet annelerin ayağı altında değilmiş demek kiiii
Gecenin kaçında ayakta durduğuma değil de en çok,ben ayaktayken eşimin yatakta uyumasına sinir oluyorumHaksız mıyımmmm