Melek Tüh be üzüldüm ne planlar kurmuşsunuz,başka bahara artık
)
Sultan geçersin ya,olmazsa büt e kalırsın 1 dersten ,o zaman daha yüksek not alabilirsin tek ders olunca,daha ii çalışırsın.
Hala olcaksın bir kez daha ne güzel.Kerem in pabucu dama atılmamaış olacak ne güzel
)
Ben 13 yaşıma kadar ailede tek kız torundum,çok keyifli bir durumdu,ne zaman bebek haberi alsam acaba kız olur mu diye geçirrdim içimden.Ama büyüyünce kötü oldu aslında,kızkardeşim yok zaten, kız kuzenim de olmadı dertleşecek konuşacak ühühü ühühühüüüü:-(
Müge sen de bir kız bir erkeki buldun,rahat rahat diyorsun,kız erkek farketmez diye
)Allah kavuştursun ,Demir gittikçe daha da etkileniyor belli ki.
Sinem allah sana da kolaylıklar versin,bir sürü aksilik yaşadınız ama eşin yanında olmaması ayrı üzüyordur ,hayırlısı olsun hakkınızda,belki burda daha iyi bir iş çıkar.
Seher sana da geçmiş olsun!
Miray da bu sıra hem geç yatıyor,hem çok uzun sürüyor uykuya dalması,hem de gece uyanıyor ve 1 saat falan yine başında bekletiyor beni.Çok yorucu yanii:-(Bide kendi yatağı dışında bir yerde uyumak istemiyor,ne bizim yatak ne de onun odasında kanepe var orda.Beraber yatsak 1 saat onu beklemek zor gelmez ,ama o yatağında yatarken ben eğilip sırtını pışpışlıyorum.Kafamı yerde halıya koymama bile izin vermiyor,anne gel anne gel.Sanki çok uzaktayım ,elim beşikte yani.Ee eğilirken de belim kopuyor haliyle,bide karanlık oda,benim uykum geliyor onun gelmiyor.Tam artık uyuyor dediğim anda böyle oldu:-((