2009 Nisan Anneleri

slm bayanlar kaç gundur yazamıyorum ecem 3gündür rahatsızdı gülşen aynen anlattığın gibiydi çocuk bambaşka biri oldu ya deliricektim resmen dün gece o ağlıyor ben ağlıyorum komsu aradı aldı ecemi saolsun biraz sakinlemıs bugün babannesine gönderdım orda çok eğlenmıs kaynanm hiç ağlamadı dıyor bu çocukların garezi bizlere galiba:))neyse akşam geldi maşallahh eskiye dönmüş misafirlerim vardı 8 yasında oğlan çocugu abi abi deli oldu oynadı durdu tabi benimde içim rahatladı çok şükür allahım başka drt vermesın onlar hasta olmasın(

sultiş takma kafaya alırsın sen bir dersten bişey olmaz diğer derslerın zaten süper .
mügecim allah kavustursun canım ..
sinemcım sanada geçmiş olsun umarm ıyısındr

sağolun kızlar
canımı neye sıkacağımı bilemiyorum bu aralar
Allah daha beterlerinden korusun
ama eşimi çok özledim kendimi yalnız ve yorgun hissediyorum
bi yanım yarım gibi çok bunaldım
inşallah yakın zamanda döner yoksa 6 ayı yarılamadık bile (

günaydınn..
eceme geçmiş olsun..
ela da haftanın 3 gecesi bizim yatağa zıplıyo..bazen eşim sığamıyo kaçıyo..buna da şükür napalım 2 sene uyumadık bu durumda da olsa uyuyoruz en azından :) gülşen aynen benimde belim ağrıyo bazı sabahlar zor oluyo..ama bende hatırlıyorum ilkokulda bile bazen kaçar annemlerin yanına yatardım..o kadar huzurlu bi durum ki..ela da tatsın istiyorum..bi de sabah kalkıp kollarını açıp ikimize sarılıp bi sıkıyo ki..her gece yatabilir bu hareketle
hayırlı olsun sağlıkla doğsun yeni bebeğiniz sultan..

günaydın kızlar
bana gün çoktan aydı
ecrin dün gece 11 de yattı çok sevindim erken uyudu diye
erkenimize bakarmısınız gece 11 ama 12 1 den aşağı uyumuyorki
bende kitabımı bitirdim saat 3e kadar.4 de yattım
dedim ecrin uyur 10a kadar
ama 5 de kalktı tamamen uykusunu almış gibi ve saat 9 oldu daha yeni uyutabildim
ödüm patlıyor bugün misafir gelecek diye

biz geçenlerde küçük bi kaza geçirdik tırın biri arkadan vurdu üstümüze çıkacaktı hayvan
ama fazla hasar yok arabamız tamirde biz gidemiyoruz diye kayınpeder gelmek isteyebilir.
ama o kadar uykusuzum ki şimdi bende yatacağm

face e gayet açıklayıcı yazdım uykusuzluğumu kimseyi istemediğimi :) inşallah görürler de arayıp sormazlar bütün cinler tepemde vallahi kim olsa çekemicem

gunaydınlar
bı kac gundur gıremedım belım duzeldı sukur ağrı var ama yataktan kalkamamaktan ıyıdır
mugecım allah kavustursun canım demır babası gıdıyo dıye yapıyo sanırım bu huysuzluğu tepkısını oyle gosterıyo
esencım annene gecmıs olsun
sultancım dunku dersın ıcın uzulme verırsın canım bu gunkulerde ıyı gecer ınsallah rahatlarsın abının kızı olucakmıs hayırlısıyla gelsın dunyaaya
tuğba eceme gecmıs olsun
gulşen duzelır umutta ara ara tutuyo bu cocukların sendromu
tuğba allah sanada guc versın uykusuzluk zordur bızde bu ara problemlıyız
melek sende hos geldın canım ohh dınlenmıssındır bu gun ınsan eksıklıgını hıssedıyo tabıkı arada dınlenmek ıstıyo umarım dınlenmıssındır
sınemcım sanada gecmıs olsun o hastalık korkulcak bısı değil canım merak etme tedavısıde var
unuttuklarım varsa af ola aklımda bunlar kaldı okuduklarımdan

slmlar iyi pazarlar

sultancım alırsın cnm ben sende o yeteneği görüyorum

tuğbacım geçmiş olsun ecemciğe hasta olunca huysuzlaşıyolar

tuğbacım sizede geçmiş olsun Allah beterinden korusun cnm

aahh sinemcim ahhhh gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum ki seninki bnmkinden beter
biz hiç değilse 15 gün de bir bile olsa görüyoruz inş. çabuk geçer

gülşencim oh ne güzel kocişinle başbaşa kalmışsın umutcukta eğlenmiş

sehercim dikkat et kendine

bugün pazar bakalım babam bizi nereye götürücek alıştık her pazar bi yere götürüyo :)

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim
ben bilgisayar ve eğitim bilimi derslerinden en az 45 almazsam bütünlemeye kalacam kesin kalacam berbat geçti
çok yorgunun kaç gündğr geç yat erken kalk
keremde bu ara nasıl şımardı anlatamam her istediğini ağlayarak anlatıyor bunaldım
keremi babanneye postaladım az önce bi duş alıp kafayı vurup yatmak istiyorum ooff of

sultan umarım sonucların istedıgın gibi gelırrrrrrrrrrrrr

kızlar ege aglamış veanemlerde akşam 9 itibarıyle getırdıler kocişle dışarı cıkalım dedık canlı müzik dinlemye gidelim göztepe sahiline dogru olmadııııııı

planlarımız vardıı
saat 6 :30 eve geldi yemekleri beraber hazırladık duş aldı
atıştırdık işte tam hazırlanıp cıkıcaz annem aradı durmuyor aglıyo getırıyoruz
uykusu gelince benı aramış
akşam ordan gelınce film takıp izlicektın sat 2-3 yatarız bugunde 1-2 kalkarız demıştık
allah eksikliklerını göstrmesın ama öle bi güne acım resmennnnnnn

bizde sabah8de ayaktaydık
kahvatı ettık hepbırlıkte oynadık ettık kahvelrımızı içtik
akşam üzeri sahılle gıdıcez gece pazarları acıldımı diye bakalım bi dolaşalım..........

hayalleriniz suya düşmüş melek olsun cnm başka zmn yaparsınız
sende bu kdr üzülmeseydin gittiğine bak çocuk hissetti :)))

sultancım yeniden hala oluyomuşsun
Allah hayırlı evlat versin cnm kız erkek farketmiyo
Allah tamamına erdirsin inş.

merhabalar

ablamdan yazıyorum. ....

Sultancım kötü geçmiş olsa da bakarsın geçer not alırsın.almazsan da üzülme. tek dersi her halükarda verirsin.bebek için de kutluyorum.

Ecem e geçmiş olsun.....

Melekcim üzülme başka bi gün planlarınızdan da güzel bi gün yaşarsınız inşallah...

Sinem Allah kolaylık versin sana da..

herkese iyi pazarlar...

Melek Tüh be üzüldüm ne planlar kurmuşsunuz,başka bahara artık)

Sultan geçersin ya,olmazsa büt e kalırsın 1 dersten ,o zaman daha yüksek not alabilirsin tek ders olunca,daha ii çalışırsın.
Hala olcaksın bir kez daha ne güzel.Kerem in pabucu dama atılmamaış olacak ne güzel)
Ben 13 yaşıma kadar ailede tek kız torundum,çok keyifli bir durumdu,ne zaman bebek haberi alsam acaba kız olur mu diye geçirrdim içimden.Ama büyüyünce kötü oldu aslında,kızkardeşim yok zaten, kız kuzenim de olmadı dertleşecek konuşacak ühühü ühühühüüüü:-(

Müge sen de bir kız bir erkeki buldun,rahat rahat diyorsun,kız erkek farketmez diye )Allah kavuştursun ,Demir gittikçe daha da etkileniyor belli ki.

Sinem allah sana da kolaylıklar versin,bir sürü aksilik yaşadınız ama eşin yanında olmaması ayrı üzüyordur ,hayırlısı olsun hakkınızda,belki burda daha iyi bir iş çıkar.

Seher sana da geçmiş olsun!

Miray da bu sıra hem geç yatıyor,hem çok uzun sürüyor uykuya dalması,hem de gece uyanıyor ve 1 saat falan yine başında bekletiyor beni.Çok yorucu yanii:-(Bide kendi yatağı dışında bir yerde uyumak istemiyor,ne bizim yatak ne de onun odasında kanepe var orda.Beraber yatsak 1 saat onu beklemek zor gelmez ,ama o yatağında yatarken ben eğilip sırtını pışpışlıyorum.Kafamı yerde halıya koymama bile izin vermiyor,anne gel anne gel.Sanki çok uzaktayım ,elim beşikte yani.Ee eğilirken de belim kopuyor haliyle,bide karanlık oda,benim uykum geliyor onun gelmiyor.Tam artık uyuyor dediğim anda böyle oldu:-((

elifcim ben hiçbir zmn ayırt etmedim Allahtan herzmn hayırlısını diledim sağlıklısını diledim
cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde dr.um sağlıklı diyene kdr kendimi nasıl sıktığımı bir ben bilirim

çooookkk kız isteyipte hayırsız olanlarını çok gördüm o yüzden Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin

sağol elif eğer kalırsam o dersten büt e çalışınca olur inş.
keremde öyle ya uyuyalım mı diyorum hayıy diyor çok geç yatıyor ya

slm güzellerr
bizde bu gece yine babayı attık yataktan umut paşa kuruldu babasının yerine..yazık beli tutulucak adamın koltuk köşelerinde..ve sabah 7.30 gibi ayaktaydık 8 gibi kahvaltısı bitti 9 gibi evden çıktık kahvaltıya gidelim diye biraz boş boş dolaştık umutun çantası evde kalmış döndük onu aldık oyalandık yani o kadar erken çıkmışızki evden daha hiç bi yer açılmamıştı pazar pazar:)))

civcivlerimizi aldık kuzum benim çok mutlu oldu arabada gelirken danımm benimm diye seviyo onları uzaktan..şimdilik durum iyi..sadece başlarına dokunyo parmağıyla seviyo bakalım napıcaz ilerleyen zamanlarda..haa bide akşam tutturdu dalinlerde bizimle banyo yapsın diye dalin reklamındaki gibi suya atlıycaklarını sanıyoo ehe eheee

tuğbacım geçmiş olsun cnm..Allah beterinden korusun,ucuz atlatmışınız kaza çok kötü bişey yaa..ecrin korktumu kuzumm??

Günaydın kızlar....
ctesi günü şeker testi yaptırdım şükür normal çıktı daha gerçi dra göstermedim ama
ref aralıkları iyi çıkmış
açlık 76 ref.70-110 arası
tokluk da 95 ref.140 dan küçük olmalıymış yırttım şükür...

SinemCim allah yardımcın olsun tek başına çocuk büyütmek çok zor noldu senin sonuçlar çıktı mı ??
SultanCım bence alırsın 45 ama olmazsa da büt de tek ders çok rahat verirsin...

Ay kızlar aynen Alp' i anlatmışsınız bizde beraber yatıyoruz gece yatağına alıyorum uyuyunca gece kalkıyor yatağında yanında yatıyorum büyüyebilen beşiği büyüttük gene dalınca tekrar yatağıma geri dönüyorum ama tamamen tutulmuş oluyorum tek taraflı yatmaktan
Bir mızmız sürekli dişine bakıyorum ondan mı diye ama icraat yok daha, birde kızdın mı bana anne küstünmü diyor kızınca gelde kız, bu aralar da bana sardı ikide bir anne ben seni çoook seviyorum gitme sen deyip duruyor....

selam

canım çok geçmiş olsun. kötü düşünmeyelim umarım sorunsuz bi şekilde sonuçlarını alıp kolayca atlatırsın

slm kızlar
moralim bozuk

arkadaşım hamile demiştim ya
bugün dr.a gitti düşük tehlikesi varmış
10 gün yat demiş ilaç vermiş
demir uyanınca gidip yemek yapıcam kız hiçbişey yapamıyo

evinide bi silip süpürürüm şöyle
bi ark. daha gelicek

inş. kötü bişey olmazda bebiş tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…