Melekkkk Ege ne kadar yakışıklı olmuş öyle maşallah,
bende düşünüyordum güneş gözlüğü alsakmı diye
Alp benimkileri çıkarmamış hiç annem saklamış artık
aaa geçmiş olsun cnm Allah korumuşgünaydın kızlar
bana gün çoktan aydı
ecrin dün gece 11 de yattı çok sevindim erken uyudu diye
erkenimize bakarmısınız gece 11 ama 12 1 den aşağı uyumuyorki
bende kitabımı bitirdim saat 3e kadar.4 de yattım
dedim ecrin uyur 10a kadar
ama 5 de kalktı tamamen uykusunu almış gibi ve saat 9 oldu daha yeni uyutabildim
ödüm patlıyor bugün misafir gelecek diye
biz geçenlerde küçük bi kaza geçirdik tırın biri arkadan vurdu üstümüze çıkacaktı hayvan
ama fazla hasar yok arabamız tamirde biz gidemiyoruz diye kayınpeder gelmek isteyebilir.
ama o kadar uykusuzum ki şimdi bende yatacağm
face e gayet açıklayıcı yazdım uykusuzluğumu kimseyi istemediğimi :) inşallah görürler de arayıp sormazlar bütün cinler tepemde vallahi kim olsa çekemicem
inşallah cnm Allah annesine bağışlasın..slm kızlar
moralim bozuk
arkadaşım hamile demiştim ya
bugün dr.a gitti düşük tehlikesi varmış
10 gün yat demiş ilaç vermiş
demir uyanınca gidip yemek yapıcam kız hiçbişey yapamıyo
evinide bi silip süpürürüm şöyle
bi ark. daha gelicek
inş. kötü bişey olmazda bebiş tutunur
ben söylersem aklına geliyor keremin yada banyoda görünce bizden görünce istiyor ama onunda derdi diş macununu yutmak:)sevgicim ohh gözün aydın sonuçların iyi çıkmış..kiloyuda çok takma diyetini ihmal etme tabi ama bebişin içinde ye ölçülü şekilde..2 çocuk seni incecik yapar kısa zamanda nasıl olsa :))
mügecim Allah kolaylık versin tatlım,birazcık istirahatle düzelir inşallah arkadaşın,üzülme senn
ayy çok mutlu oldum umut 100cc de olsa süt içti..dışardaydık civcivlerimizi işyerine götürdük biraz hava alsınlar diye dönüşte umut arabada uyudu,sıcaktı terlemiş biraz gelince hafif soğuk süt verdim uykunun arasında itiraz etmedi bu defa inş.böyle böyle alışır yine..
çok ezildim sıcak bide basık bi hava var burda..bende kestiriyim birazcık kuzu uyumuşken
kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum bebişlerin dişlerini fırçalıyomusunuz daha doğrusu izin veriyorlarmı?? ben fırçalamaya çalışıyorum hergün bir iki saniye ulaşabildiğim yerlere sürüyorum fırçayı sonra umut alıyo eline üzerindeki macunu emiyo bitince yine istiyo..zarar vermesin diye florürsüz diş macunu aldım 2-4 yaş arası ..diş fırçalamayı macun yemek zannediyo sıpaa
sagol canım ooo biz 2 yazdır kullanıyoruzz
gülşen ege dişlerını günde 7-8-9-10 hiç belli olmuyor fırcalıyor tükürmesi bile güzel yavrumunnnn
bazen saklıyorum
hele el yıkama sayısı günde 20 hop cıkıyor kendi bi bakıyor ellerını sabunluyorrrrrrrrr
MineCim niye vermiyorsun ki yıkamaya ben geçen sene verdim mis gibi oldu
yorma bence kendini o kadar.