2009 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim EsenCim,
hemen yemeye başladım gene kısmam lazım diyet yapınca 2 ayda 2 kg almış oldum ona sevindim
toplamda 9 kilo aldım inş.11-12 ile kaparım ama zor gibi

olsun sevgi iyisin yine de..

mügecim insallah arkadasının bebeği tutunur..
bi cocuk bi de hamilesin bi de arkadasina yardma gidiyorsun masallah sana walla:nazar:

sevgicim ohh gözün aydın sonuçların iyi çıkmış..kiloyuda çok takma diyetini ihmal etme tabi ama bebişin içinde ye ölçülü şekilde..2 çocuk seni incecik yapar kısa zamanda nasıl olsa :))
mügecim Allah kolaylık versin tatlım,birazcık istirahatle düzelir inşallah arkadaşın,üzülme senn

ayy çok mutlu oldum umut 100cc de olsa süt içti..dışardaydık civcivlerimizi işyerine götürdük biraz hava alsınlar diye dönüşte umut arabada uyudu,sıcaktı terlemiş biraz gelince hafif soğuk süt verdim uykunun arasında itiraz etmedi bu defa inş.böyle böyle alışır yine..

çok ezildim sıcak bide basık bi hava var burda..bende kestiriyim birazcık kuzu uyumuşken

kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum bebişlerin dişlerini fırçalıyomusunuz daha doğrusu izin veriyorlarmı?? ben fırçalamaya çalışıyorum hergün bir iki saniye ulaşabildiğim yerlere sürüyorum fırçayı sonra umut alıyo eline üzerindeki macunu emiyo bitince yine istiyo..zarar vermesin diye florürsüz diş macunu aldım 2-4 yaş arası ..diş fırçalamayı macun yemek zannediyo sıpaa

Saol GülşenCim inş.incelirim kafayı tırlatmayayım da
Ctesi arkd.gitmiştim onun 1,5 yaşında kızı vardı 2.de 3 aylıkdı hiç kucaktan inmek istemiyor
gerçi büyük kızını adada bırakmış arkd.ben küçük olanı kucağıma almıştım sonra annesine
verince nasıl ağladı Alp al onu diye napıcam bilmiyorum, arkd.annesi diyorki kendi kızımdan
biliyorum sana çok acıyorum çok zorlanacaksın deyip durdu kadıncağız

Melekkkk Ege ne kadar yakışıklı olmuş öyle maşallah,
bende düşünüyordum güneş gözlüğü alsakmı diye
Alp benimkileri çıkarmamış hiç annem saklamış artık

olsun kızlar ne yapalımmmmmmm onlar saglıklı olsunlarda gerısı boşşş

sevgi inşallah istedıgın kılola dogurursun cnmm

HERKESE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUMMMMM

müge arkadaşında dinlensin cnm arada gider bakarsın sende 2 canlı bide demır nasıl yapıcan oldugu kadrrrr saglıkla gelsin bebişlerrrr

Melekkkk Ege ne kadar yakışıklı olmuş öyle maşallah,
bende düşünüyordum güneş gözlüğü alsakmı diye
Alp benimkileri çıkarmamış hiç annem saklamış artık

sagol canım ooo biz 2 yazdır kullanıyoruzz

gülşen ege dişlerını günde 7-8-9-10 hiç belli olmuyor fırcalıyor tükürmesi bile güzel yavrumunnnn

bazen saklıyorum

hele el yıkama sayısı günde 20 hop cıkıyor kendi bi bakıyor ellerını sabunluyorrrrrrrrr

Eee anasının oğlu titiz Ege ,
valla bizimki zor fırçalıyo bazen ben fırçalıycam sende istermisin diyorum yok diyor
hoş zaten macun hala kullanmıyoruz, suyun altına tutup dişlerine sürtüyor :-))

biizmkide suyunu emip bırakıyor. bir ara macun almıştım onu yiyordu bende artık macun sürmüyorum bu sefer sadece suyunu emiyor. yine ıslatıyor. yine emiyor. sonra kavga dövüş elinden alıyoruz ....

günaydın kızlar
bana gün çoktan aydı :KK43:
ecrin dün gece 11 de yattı çok sevindim erken uyudu diye
erkenimize bakarmısınız gece 11 ama 12 1 den aşağı uyumuyorki
bende kitabımı bitirdim saat 3e kadar.4 de yattım
dedim ecrin uyur 10a kadar
ama 5 de kalktı tamamen uykusunu almış gibi ve saat 9 oldu daha yeni uyutabildim
ödüm patlıyor bugün misafir gelecek diye

biz geçenlerde küçük bi kaza geçirdik tırın biri arkadan vurdu üstümüze çıkacaktı hayvan
ama fazla hasar yok arabamız tamirde biz gidemiyoruz diye kayınpeder gelmek isteyebilir.
ama o kadar uykusuzum ki şimdi bende yatacağm

face e gayet açıklayıcı yazdım uykusuzluğumu kimseyi istemediğimi :) inşallah görürler de arayıp sormazlar bütün cinler tepemde vallahi kim olsa çekemicem :KK43:
aaa geçmiş olsun cnm Allah korumuş

slm kızlar
moralim bozuk :KK43:

arkadaşım hamile demiştim ya
bugün dr.a gitti düşük tehlikesi varmış
10 gün yat demiş ilaç vermiş
demir uyanınca gidip yemek yapıcam kız hiçbişey yapamıyo

evinide bi silip süpürürüm şöyle
bi ark. daha gelicek

inş. kötü bişey olmazda bebiş tutunur
inşallah cnm Allah annesine bağışlasın..

sevgicim ohh gözün aydın sonuçların iyi çıkmış..kiloyuda çok takma diyetini ihmal etme tabi ama bebişin içinde ye ölçülü şekilde..2 çocuk seni incecik yapar kısa zamanda nasıl olsa :))
mügecim Allah kolaylık versin tatlım,birazcık istirahatle düzelir inşallah arkadaşın,üzülme senn

ayy çok mutlu oldum umut 100cc de olsa süt içti..dışardaydık civcivlerimizi işyerine götürdük biraz hava alsınlar diye dönüşte umut arabada uyudu,sıcaktı terlemiş biraz gelince hafif soğuk süt verdim uykunun arasında itiraz etmedi bu defa inş.böyle böyle alışır yine..

çok ezildim sıcak bide basık bi hava var burda..bende kestiriyim birazcık kuzu uyumuşken

kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum bebişlerin dişlerini fırçalıyomusunuz daha doğrusu izin veriyorlarmı?? ben fırçalamaya çalışıyorum hergün bir iki saniye ulaşabildiğim yerlere sürüyorum fırçayı sonra umut alıyo eline üzerindeki macunu emiyo bitince yine istiyo..zarar vermesin diye florürsüz diş macunu aldım 2-4 yaş arası ..diş fırçalamayı macun yemek zannediyo sıpaa
ben söylersem aklına geliyor keremin yada banyoda görünce bizden görünce istiyor ama onunda derdi diş macununu yutmak:)
ben fırçalarken o emiyor köpükleri tükür diyorum tükürüyor ama bişey çıkmıyo:)

sagol canım ooo biz 2 yazdır kullanıyoruzz

gülşen ege dişlerını günde 7-8-9-10 hiç belli olmuyor fırcalıyor tükürmesi bile güzel yavrumunnnn

bazen saklıyorum

hele el yıkama sayısı günde 20 hop cıkıyor kendi bi bakıyor ellerını sabunluyorrrrrrrrr

anasının oğlu çocuğuda kendine benzetmiş yaaa:)
gözlük takacağını bilsem bende alıcam

ya kızlar dün sitenin içindeydik markette gitmm gerekiyordu
eşim 100 lira verdi siz parkta oynayın ben alıp geliyim dedim markette aldım cebimde para yok
velhasıl parayı kaybettim 50 metrelik yol site içinde hemen geri döndüm bakındım bulamadım
çıkçak varmış dedik napalım:KK43:

anasının oglumu bılmıyorum ama işşş oyunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sultan dedıgın gibi cıkcak varmış kısa bi mesafe ama kalabalıksa hemen gıttiiiiiii

iyi akşamlar
sağolun kızlar ama burda kimsesi yok
bitek eşi akraba olarak da kimsesi yok
ben bekarlıktan tanıyorum onu

ist.dayken aynı yatağı paylaştık onunla çok anımız var şimdi bu durumdayken bırakamam
gittim yaptım süpürdük yemeklerinide yaptık Allah razı olsun dedi en önemlisi de bu değil mi
biz arkadaşlar böyle günlerde yanyana oluyoruz biliyorumki bende aynı durumda olsam o da bana yapar

yüzü bembeyazdı kızın hiçbişey yapamıyo mide bulantısından eşide bilmiyo yemek yapmasını fln
annem yoğurt çorbası yapmıştı onu götürdüm nasıl iyi geldi kaç gündür doğru düzgün bişy yememiştim dedi
bide yemeği çok sever inş. biran önce düzelirde yine eskisi gibi yer

biz öğlen ve akşam olmak üzere 2 kere dişlerimizi fırçalıyoruz macunlu
genelde yutuyo ama ben çok az sürüyorum bazen tükürüyo
böyle böyle alışacak

melek maşallah 20 kere el yıkamakda sabır ister ben demire yıkatırken ben suyu kapatıyorum o açıyo
derken ben delleniyorum tabi :))

sultancım gidecek olana çare olmuyo cnm

sevgicim bugün ark.ım yeni doğum yapan bi ark.ı görmüş
aynı eski hali gibiydi diyo 17 kilo almıştı
normal doğumun faydaları hemen vermiş kilolarını çoğuda ödemmiş meğer
ben 7 kilo aldım şimdilik 15 gün kendimi sıkmak istiyorum 7 ayı 7 kiloyla kapamak için

müge bizim kız da aynısını yapıyor dişleri fırçalarken musluğu açıyor elini de hemen altına üstü başı sırılsıklam..

meriç kim el yıkıyorsa benim elim pis deyip elini yıkatıyor:)

günaydın arkadaslar

herkese günaydınlar,
kayrada elini yıkamaya suyla oynamaya bayılıyor,
macun yutuyor diye diş fırçalamaya tam başlamadık eşim biraz daha büyüsün diyor ama fırçayı görürü görmez ağzına alıyor :)))
içimde bir sıkıntı var hayrolur inşallah havalardan olsa gerek
halılarım yıkanacak çok pis oldular kayra döke döke yemek yiyor sağolsun havalar iyi olsa bakonda kendim yıkayacağım ama kötü malesefff halı yıkamayada göndermek istemiyorum offffffffffffff

MineCim niye vermiyorsun ki yıkamaya ben geçen sene verdim mis gibi oldu
yorma bence kendini o kadar.

MineCim niye vermiyorsun ki yıkamaya ben geçen sene verdim mis gibi oldu
yorma bence kendini o kadar.

canım aslında haklısın ama pek güvenmiyorum nasıl yerlerde kurutuyorlar
aslında halı yıkama makinası almayı istiyorum epeydir önerebileceğiniz marka model varmı ???

Canım bende baktım ama çok büyükler halı yıkama makineleri,
Tuğbiş de mi vardı birinde vardı ama yada Aysundu sanırım o da girmiyor
ihlasmı ne demişti sanki....
Valla ben koltukları bile yıkattım, halıyıda yıkıyorlar demirlerin üstünde kurutuyorlar

günaydın kızlarr
mügee ellerine sağlık ne güzel arkadaşlar böyle günler için..

bizde 6 aylıkken almıştık güneş gözlüğü biz takıyoruz o çıkarıyo bugün sabah benimkini takmış babasına gösteriyo..bu yaz bilinçli takar heralde

halı yıkama bencede süper bişi profesyonel firmalarda yapılırsa yoksa toplu yıkayan firmalar varmış kirleri birbirine geçiyomuş halıların ıyy iğrenç ..koltuklarıda yıkattım aynı firmaya yeni alınmış gibi oldu
halı yıkama makinası hiç önermiyorum ihlasınkini bilmem ama bosch vardı bende toplasan 3 kere kullanmışımdır iyi temizlemiyodu lekelerde duruyo zaten motoru yandı gitti..

bizimkininde amacı diş fırçalamak değil macun yemek şu tüpteki çikolatalar gibi eline alıcakmış macunu emicekmiş :)) jokerden florürsüz aldım kızlar yeseler bile pek bi zararı olmaz heralde

sabah sabah 11 kat umut kucağımda çktık biraz eşim aldı biraz ben öldüm hala dizlerim ağrıyo annemlerin asansörü bozulmuş:KK76:

X