2009 Nisan Anneleri

eğer birbirinizi hala seviyorsanız eşinle konusup bir formül bulabilirsiniz.... bakıcı baksın baska biri baksın... muhakkak bir çözüm bulunur yeterki gerçekten evliliğinizin devamını isteyin..

valla kaynaa problemleri kolay çözülmüyo tamamen öle yuz göz olmucaksın çünkü fazla samımyetten sonrası hep tatsızlık oluyo sen genede bebeğinide düşün canım

arkadaslara katılıyorum.

siz yine iyisinşz biz her akşam evdeyiz şanslıysam bi akşam çıkarız ama arkadaşlarla falan görüşemioruz eskisi gibi ayda 1 ancak

valla şirvancım maşallah her gununuz dolu bence o yuzden bırbırınıze zaman kalmıyo
valla şükür bizde öyle sorun yok cumartesı ve pazarını bana ayırır eşim zaten dışarı gıtme huyuda yoktur pek butun gun benımledır evde bazen sınemaya gıderız yemeğe ben deyınce götürür :) hafta ıçı sadece cuma geç gelıır o da maçı vardır alıştık artık bız sadece maç varsa tv de lıg maçı yada bızım takımın maçı falan o zaman o tv de ben pcde geçer ama selen uyuyana kadar bızde pek muhabbet edıp konuşamayız ama o uyudumu gece bızımdır konuşuruz film izlerizfalan

siz yine iyisinşz biz her akşam evdeyiz şanslıysam bi akşam çıkarız ama arkadaşlarla falan görüşemioruz eskisi gibi ayda 1 ancak

aynen bizde öyleyizz gece uykusuna yatıyo beyfendi 9-10 gibi ..külkedisi gibi 9 olmadan evde olmamız lazımm..yoksa arabamız kabak oluyooo..))))

benim evliliğim çok farklı değil.ama elimden geldiğince canlı tutmaya çabalıyorum.çok zor olmuyor.sabah kahvaltısını mutlaka hazırlarım.evden uğurlarken mutlaka öperim.eve geldiğinde de sıcak bi karşılama hazırlamaya çalışırım.anneler fedakardır derler ya yorgunda olsam onun yorgunluğunu almaya çalışırım.daha evlendiğimizden beri oğuzu kimseye bırakmadım.çıkamadık sinemaya yemeğe.varsın olsun diyorum daha önümüzde .çok yıllar var dimi.bunalıyorum bende çalışmaya alışan biri oalrak bazen.bazı şeyler bizim elimizde azcık fedakarlık

kızlar hızlı resim aldan nasıl resim yükleniyordu yeliz teyzesi yusufa çok güzel hediyeler almış onu gönderecem..........

valla herşey bızım elımızde kızlar az da olsa ben selenıkaynanaya bırakamıyorum malum rahatsız ama dışarı cıkıcaksam anacığım bakıyo sağolsun

şirvan kız baranın oyun parkı süper olmuş bende mi öyle bişey yapsam baranda harika bu arada.

biz bu akşam sinemaya gidiciz avatara geçen hafta testere6 ya gittik orda fragmanı hoşumuza gitti..........

teşekkürler ama bana burdan hata veriyo herhalde bpcde 1 sorun var denemeye devam edeyim

kiz siz 1 bebeyle basladiniz sikayete ben napiyim 2 tane ikiside kucuk ustelik esimde polis haftanin 6gunu calisiyo aksam eve bi geliyo yorgunluktan tukenmis ama bende canli titmaya calisanlardanim elimden geleni yapiyorum
sikilmayim diyede imkanlari zorlayarak temizligimi pasta coregimi yapip en az haftada 3 4 misafir aliyorum arkadaslarimi cagiriyorum

pazartesi; idili kayınvalideden al akşam 8 de eve gel....idil 1 de uyuyır babası 12 de:)) bizim hiçççç vakit yok
salı; " " " " "
çarşamba " " " " "
perşembe " " " " "
cuma " " " " "

cumartesi belki bize gelen olur idili sevmeye pazar hep evde....
tablonun vehametine bak Allahım:roflol:..........
herkeşler aynıdır valla şirvanım...napim tuvalete zor gidiyorum

bizim de eşimle aramız süper değil. malum kaynana var bizde. akşam işten dönünce sadece yaseminle ilgileniyorum onlar tv falan izliyorlar. akşamda yasemin uyuduktan sonra bende yatıyorum çoğunlukla. konuşmuyoruz çoğu akşam eşimle. hafta sonu yalnız kalıyoruz sadece.

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gulshenidil, anilya, chveneburi, cicekcicek, denizela+, ebrartuba, EDAAAA, Esennn, eysan, poseidon80+, roseberry, rosemaryy+, ssengun+, yaSelin, zeyno5
kış bereketi......:))

bu arada en çok gezeni ilan ediyorum: esra

bence hepimiz böyleyiz zaten burda ama insan hergün bu fedakarlığı yapabilecek durumda olmuyo uykusuzluk,yorgunluk,asosyallik,hergün aynı şeyi yapmaktan sıkılmak...bunların hepsi bazı günler delirtiyo insanı..o zaman ben güler yüzle karşılayamıyorum elimden gelen tek şey düzelmeye çalışmak ve susmak oluyo bi de kavga etmeyelim diye..o zaman karşı taraf bişiiler yapsa alttan alsa bile düzelemiyorum bazen sadece 1 saat yanlız kalmak istiyorummmm..o kadar geliyolar yani...

bilmiyorum şuan konuşmuyoruz zaten.kaynana 8 ay önce çok şey yaptı ama şimdi yapmıo gibi gelio ondan sonra çatladı bizim ilişkimiz.bebeğe çok istedi bakmayı yoksa annem bakcakdı.annesinin bakmasıda yaptığım fedakarlıklar arasındaydı aslında.bizim sorumuz atık sadece ikimiz arasında.kızlar ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

baran uyandı. .kucağıma aldım kustu..
daha önce hiç kusmamıştı..
sabah ben kahvaltı yaparken ona sade yumurta verdm. parmaklarımla sonrada emzirip yatırdım..
ağırmı geldi. acaba..

şimdide yarım elma. ve kiviyi cam rendede rendeledim..
bakalım yiyecekmi..

canım üzüldüm bizde çocuk bakmaktan sabır kalmıyor erkeklerimizden biraz anlayış bekliyoruz ama anlamıyorlar her tartışmada bitirmek hoş bişey değil kimi insanlar sinirlenince ağzından çıkanı kulakları duymaz eşinde belki sinir anında söyledi söylediğin gibi ufak tefek şeylerse yuvanı yıkmaya değmez inşallah en kısa zamanda sorun neyse çözülür......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…