2009 Nisan Anneleri

o zaman gelebilen çoğunlukta dimi...güler sende geleceksin değil mi? bu cumartesi forum istanbul

cumartesiyi 18 derece yağmurlu gösteriyor bugünüde yağmurlu gösteriyor ama yok:)) hava güzel yani...
aliye girerse yeri belirler ben hiç gitmedim çünkü idille metro ile gelirim büyük ihtimal

adam demicekmi.. anam bakıyor bakıcı nerden çıktı. diye.. ben çoçuğumu yabancıya bırakmam diye...

ne köthümün bugün....

olumlu bişiler yapmak istiyorsa kabul etmeli

derse desin evliliğini kurtarmak isteyen adam kabul eder.
aynen..

biz de merici bırakıp sadece gitmemiz gereken bi düğün vardı oraya gitmiştik, bazen alışverişe falan gidiyoruz..
sinemeya gitmedik...

biz evliliğimizi hep taptaze tutuyoruz biraz anlatayım............

eşim işten eve gelmeden önce aşk nameleri söyler telefonda bende evde gelmesini sabırla beklerim ......

kapıyı kombinazomla açarım kırmızı olanla neyse mumlarla süslediğim yemek masamıza geçeriz kırmızı şarap eşliğinde fonda slov bir müzik bir yandan kadehlerimizi yudumlayıp gözlerimizi alamayız birbirimizden ...........

sonra gün içindeki streslerden kurtulup dayarım başımı yarimin sinesine uzun uzun bakarız gözlerimizin göz bebeklerine ............

küveti dolduru eşim aromatic yağlar ve köpüklerle günün stresini atatrız küvette ............

sonra loş kırmızı ışıklı yatak odamıza geçeriz birbirimize sarılıp sevgi sözcükleriyle uyutur yarim beni .........

aaaaaaaaaaaa bu arada benim bir bebem vardı tüüüh unutmuşum onu .........

:))))))))))))))))))))) esra ecrini uyandırdım gülerken çok yaşa sen :))) kıskanırız ama olan var olmayan var :))

:)))
süpersiniz esracım bu aradada bebeğe fransız dadınız bakıyo sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…