2009 Nisan Anneleri

birebir kayınvalidense sorunlarınız halledelir gibi geliyor canım...bebeğinede o bakıyor sanırım yanlış değilsem...yani el kesesine cömert olmak kolaydır derler ya sen baksan bebeğine çekirdek aile olsanız hemen evinize gelseniz olmaz mı...başka bir çözüm gelmiyor aklıma

öyelesi bencede daha güzel olur. ama .. birde kötü tarafından düşünmek gerekir...

bir kadının da ayaklarının üstünde durması gerekmezmi...

yaaa bu benim halim ne olacak.. .her olayda hep kötüyü düşünüyorum....
canım moral bozmak istemiyorum.. sadece iyinin kötüsüde var.. herşeyi iyi düşünüp tartmak lazım...

Son düzenleme:
:KK43:( üüzldüm yaa işalah düzelirsiniz tamamen,yorum yapamıyorum sen daha iyi bilirsin çünkü yaşadıklarını sen biliyorsun...ama şunu biliyorum ikinizde hala birbirinizi seviyosanız gururu bi kenara bırakmalısınız..birbirinize söylediğiniz kötü sözleri de..yoksa kimse için evlilik kolay olmaz

ayyy allah korusun

ben bunlara baktım geçen gün ama sanki büyüyünce oturamazlar gibi geldi bana
6-12 ay olanlarıda var kızlar dikkat edin ondan almayın kaç ay kaldıkı şurda

şirvan baranın top havuzuda bere takımıda süperr olmuşş
o bimden alldığınız arabalar onlarmıydı bizede teyzesi almış maxitoys dan
kafa şişiriyo cidden bişkek bişkek..:KK66:)
evet canım bimden aldığım sevimli arabalar....
bakım bu hafta bime neler gelecekmiş...

bimci oldukkkk

sevda çok üzüldüm canım.inşallah en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı.

barancık güle güle kullansın hediyesini.oyun havuzuda süperrrr.bizim salonunda bi farkı yok hersey heryerde

BİM A.Ş.

çamaşır makinesi ve süpürge seti :10.90 tl ..kız çoçuklar için...

müzükli inşaat makineleri :12.90 erkke çoçuklar için..

tabiki ayakları üzerinde durması güzel birşey ama kayınvalidesinden bağımsız olması fikri ancak çocuğuna o bakmazsa mümkün olur gibi geliyor....baştan alalım o zaman bakıcı fikrini sunuyorum...birbirinizi seviyorsanız ne olursa olsun dış etkenleri elemek her zaman mümkün:))

kız çiçek başına bişeymi düştü...
hayırdır.. bugünlerde buralardasın..

havalar soğuk tabiii. evdesin bize takılıyon dimi ..

günaydın arkadaşlar geçmişi okuamaya çalışıyorum.gülfem izin vermiyodu.zorla uyuttum geldim.maşallah ne kalabalığız böyle.

sevdaazra üzme kendini bi anlık öfkeyle bunları söylüyosun..
bi yuva kolaymı kuruluyoki öyle kolay dağılsın..gülşen haklı bencede kaynanayı çıkarın aradan ..bakıcı fikri iyi bencede ..

valla ben alıcam şirvan o çamaır makınasıyla süpürgeyı selene :)

şivan baran emekliyo mu
bende yürütece bindiriyorum ona binince emeklemesi daha geçikir dediler artık daha az bindirmeye çalışıyorum var mı 1 alaka sence

gülercim akşam yatıp sabah kalkan bebişler var zaten ne zamandır cnm :)) acı gerçek bizimkiler onlardan değil :KK70: ben daha önce anlatmıştım ya ela ya kendi kendine uyumasını öğrettim diye o zamanlar gece 2 kez kalkardı sadece ve tamamen asla uyanmazdı şimdi berbat durumdayız biliyosunuz ya yakınıyorum sürekli sizinde başınızı şişirdim :KK43: çünkü hasta oldu dişi ağrıdı başladık yine kucağa artık kucak da kar etmiyo benide itiyo uyutmaya çalışırken bende baktım bööle olmucak aklımı kaçırıyorum başladım bugün yine eğitime allah banada ela ya da kolaylık versin artık bu sefer daha büyük bayyaa zorlucak eminim ama yapacak bişii yok annesi çok inattır :)))

napalım canları sağolsun.

sanırım kocakız olunca akşam yatıp sabah kalkacaklar....zira abimin oğlu 3 yaşını dolduracak hala akşam yatıp sabah kalkmıyor:))

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

selam kızlar .....

daha yeni girebildim aşıdan geldik yusufu uyuttum aylardır yusuf geceleri ömrümü yiyor gece saat 04,28 di en son saate baktığımda ve biz hala uyumamışız sinir geldi ağla ağla öldüm ya benimki gözü kapalı mızıklıyor ve emekliyor uykusunda sabahları ölüm kalkıyor yataktan ben gece yatarken passiflora içiyorum ama nafile benim uykum çok hafiftir çıt sesine uyanırım oğlumda öyle ............

buluşma işi ne alemde bu hafta sonu buluşsak........

sen de mi bizdensin offf offff.

slm kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyorum hıc evımız satılıyo yarın ınsallah kaç aylık satılık ılanı vardı bır turlu satılmıyıdu yarın adam kaporayı getırıcek nasıl mutluyum anlatamam allah herkeze hayırlısını versın

hayırlı olsun.

oy maşallah.

ohoo ben okudukça 3-5 sayfa ilerliyo
şirvancım güle güle giysin barancık
demirede onun beyazından aldım

kızlar siz bebişlere büyümix veriyomusunuz
ben bugün elmalı armutlusunu denedim
demir şapır şupur yedii

canımk ben babymix veriyorum ama bi iki defa büyümix de verdim daha severek yedi ama meyveli falan ya vermiyorum.sade yoğüurt yesin.

selam kızlar.bir ara açtım buluşma muhabbeti vardı o ara eşim ve kardeşim geldi yemek bulalık derken sayfada açık kalmış ne çok yazmışsınız hay maşallaahhh...kalabalığı kaçırdım ne yazıkki...bulaşık yıkarken de bardak elimde kırıldı bayaa derin kesildi zonkluyo valla :KK43:

aliyecim ben gelemem sanırım ya hava çok soğudu geçen çıktık bizim burdak deposite avm ye gittik ecrinin kulakları elleri yanakları ısınmak bilmedi suçlu hissettim kendimi valla.hiç evden çıkmayınca çocuk alışmadı ki :KK43:

geçmiş olsun.

geçen gün gelen bugudi54 ün kızcağızı duru yağmur hanım ,,,
ve baran paşa oyun oynarken....

maşallah barana ya.ne güzel havuz o öyle.duru da çok masummuş.

kıslar çk moralim bozuk.eşimle iyice anlaşamaz olduk.biz zaten kızım 1 aylıkdı kaynana yüzünden boşanma aşamasına gelmişdikk neyse sonra eve döndüm falan ama ondan sonra iyiymiş gibi gözüküp aslında berbat giden bi ilişki bizimki.eve dönüşümün tek sebebide kızımdı.ben babamı 8 yaşında kaybettim kızım ailenin ne olduğunu bilsin istedim babasıyla ayrılmasın istedim ama olmuyo artık anladığım kadarıyla.ne yapcam bilmiyorum sürekli her büyük kavgada bitirmek istiosan git dio.o deliler gibi aşık olup evlendiğim adam nerde???
sürekli kavga ediyoruz hep ama hemde olmıcak sebeplerden olay çıkıo.o kadın amacına ulaştı en sonunda ne yapcağımı bilmiyorum.çocuk oyuncağına döndürdü.ben kızımı babasız büyütmek istemiyorum.düşünsenize anne-baba ilişkisini bilmicek,aile ortamını bilmicek.
çok fenayım ne gecem kaldı ne gündüzüm...

çok üzüldüm canım.bazen olabiliyo sürekli kavgalar ama sevgi varsa herşey hallolur.bu kaynanalar nasıl hesabını verecek bu yaptıklarının ya.hiç mi iyi kaynana yok ya.

buluşmaya ben de gelmek istiyorum.şu aniçin uygunum şartlar değişmezse.ben bu arlar çok hasta oluyorum malesef.iyi olursam forum istanbul ok.

valla gerçeği söylemek gerekirse bizde artık eskisi gibi değiliz....
eskiden yanlız vakit geçireceğimiz zaman oluyordu..

şimdi çoçuktan sonra bu imkansiz.. oo kendi kendine takılıyor... eve geldiğinde eskisi gibi muhabbet olmuyor... tv. yada laptop karşısındayız...

dün bana söz verdi bakalım bu hafta başbaşa yemeğe çıkacaktık.. baranıda anneme bırakacaktık...
ama eminin unutmuştur..
tamam dün dışarda yedik ama kaynım ve eltimde vardı yanımızda...
pazar akşamına kadar bekliyeceğim.. bişey demeden hatırlamayacağı için de lafı yapıştıracğım...

pazargünü :arkadaşlar bizdeydi..
pazartesi :kayınvalidemlerdeydik.. 12 gibi geldik.
salı :eltimlerle sonra eve bıraktık. kayınvalimlerde oturduk..
çarşamba : kesin eve geç gelir.. .. (işim var bahanesi) daha belli değil..
perşembe :annemlere gidecez..
cuma : ????
c.tesi :kardeşimlerde yiyenin doğum günü var..
pazar : arkadaşlara takılırız ....

bu haftaki gidişatımız..
ben mi abartıyorum acaba.. bizde öyle sizlerde nasıl ;

lafın kısası.. eskisi gibi olmuyor..... en azından bizde böyle....

sevdaazra üzme kendini bi anlık öfkeyle bunları söylüyosun..
bi yuva kolaymı kuruluyoki öyle kolay dağılsın..gülşen haklı bencede kaynanayı çıkarın aradan ..bakıcı fikri iyi bencede ..

adam demicekmi.. anam bakıyor bakıcı nerden çıktı. diye.. ben çoçuğumu yabancıya bırakmam diye...

ne köthümün bugün....

X