2009 Nisan Anneleri

ben bu cumartesi bursaya gidiyorum yılbaşı haftası olursa buluşma ona gelebilirim ancak.
ben bile özendim baranın oyuncaklarına en iyisi şirvana gidelim :)

ben tanıyorummm
ilk kadıköy buluşmasından nerdeyse kimse kalmadı aktif olarak devam eden.

ben tanıyorummm

evet canım bı ıkımız vardık kız annesı yanlıs hatırlamıyosamkaydirigubbakcemile3 arada takıp edıyorum forumuda baya yenılık var sızde eskılerden pek kımse kalmamıs bebişler olunca pek fırsat olmuyo gercekten

ben bu cumartesi bursaya gidiyorum yılbaşı haftası olursa buluşma ona gelebilirim ancak.
Ben bile özendim baranın oyuncaklarına en iyisi şirvana gidelim :)

gel şekerim ne zaman istersen...

Bütün bebeleri havuza koyarız.....

ben tanıyorummm

bir sen bir ben birde bebeler işte :))))

GÜnaydın...

Baran yÜrÜtecte evde dolanıyor...
GÖrmÜyorum Şuan nerde ne yapıyor..

kız şirvan bizimki geçen açık bulaşık makinasından bıçak çalmış yürüteçle kaçıyodu elinden zor aldım yalnız bırakmamak lazım ya

günaydın kıslarrr
birsürü alıntı yaptım gitmişş internet bi gidip bi geliyoo
esracım yusufa bayıldım maşallah bide yemiyo diye üzülüyodum annesi bak utandırıcak seni
bursa buluşması süper ..dostluğunuz hiç bitmesin inşallah..
heehe eşim suriyeden umuta fes getirmiş bi yakıştıki sıpaya bi ara foto koyarım

bencede kızlar artık yanlız bırakmamak lazım selen çekmeceleri açıyo ne bulursa yere ındırıyo maşallah çok kalabalığız
ssengun+, anilya, chveneburi+, cicekcicek+, denizela+, ebalperen, EDAAAA, Esennn+, gulshenidil+, megul, rosemaryy+, sevdaazra, yaSelin, ŞıRVAN

oley kullanıcı adımı değiştirdim
s_ebru yaSelin oldu

adım ebru değil yani çok karışıyordu. ilk girerken ölesine vermiştim bu kullanıcı adını üstüme yapışıp kalmıştı.
biraz alışmak zor olacak ama idare edin

kıslar çk moralim bozuk.eşimle iyice anlaşamaz olduk.biz zaten kızım 1 aylıkdı kaynana yüzünden boşanma aşamasına gelmişdikk neyse sonra eve döndüm falan ama ondan sonra iyiymiş gibi gözüküp aslında berbat giden bi ilişki bizimki.eve dönüşümün tek sebebide kızımdı.ben babamı 8 yaşında kaybettim kızım ailenin ne olduğunu bilsin istedim babasıyla ayrılmasın istedim ama olmuyo artık anladığım kadarıyla.ne yapcam bilmiyorum sürekli her büyük kavgada bitirmek istiosan git dio.o deliler gibi aşık olup evlendiğim adam nerde???
sürekli kavga ediyoruz hep ama hemde olmıcak sebeplerden olay çıkıo.o kadın amacına ulaştı en sonunda ne yapcağımı bilmiyorum.çocuk oyuncağına döndürdü.ben kızımı babasız büyütmek istemiyorum.düşünsenize anne-baba ilişkisini bilmicek,aile ortamını bilmicek.
çok fenayım ne gecem kaldı ne gündüzüm...

birebir kayınvalidense sorunlarınız halledelir gibi geliyor canım...bebeğinede o bakıyor sanırım yanlış değilsem...yani el kesesine cömert olmak kolaydır derler ya sen baksan bebeğine çekirdek aile olsanız hemen evinize gelseniz olmaz mı...başka bir çözüm gelmiyor aklıma

ne biçim insan yaaaa canım seni çok iyi anlıyorum bende kaynanadan çekmiş biriyim ama hamileyken birbirimize girdik şimdik sadece 2 haftada bi görşüoruz o yüzden evliliğim kurtuldu uzağız.

oturup kavga etmeden konuşsanız veya çaktırmdan soğukkanlılıkla kaynanaı ilişkinizden diskalifiye etsen olmaz mı

valla kaynaa problemleri kolay çözülmüyo tamamen öle yuz göz olmucaksın çünkü fazla samımyetten sonrası hep tatsızlık oluyo sen genede bebeğinide düşün canım

şirvaaannn çok tatlı olmuş yaaaaa maşallaaahhhhhhhh
güle güle giysiinnnn
saol tyezoşşşş...

benim için farketmez ama... bence herkesin geleceği bir gün olsun.. seni ve yaramaz idili görelim...

ne güzel olmuş evin çocuk oyun parkı gibi. heryerde oyuncaklar.

vallla aynen öyle ... bazen salonun ortasında herşey doluyor.. odasına gidiyorum derli toplu.. ,iyiki taşınmışım .. yoksa diğer tarafta bu şekilde olmazdı...

kız şirvan bizimki geçen açık bulaşık makinasından bıçak çalmış yürüteçle kaçıyodu elinden zor aldım yalnız bırakmamak lazım ya

doğru söylüyosun fıstık...

şirvan çok tatlı olmuş havuzunuz... :)

saol canım .. darısı başınıza.. normalde su havuzu ama ben oyuncak koydum..
hem pahalıda değil.14 tl ...

mutfağın kapısınıı kapalı tutuyorum...
bi de bizimki televizyonun dibine gidiyo ben çekiorum o gidiyo püffffffffff
kız benimkide aynııı ..tv manyağı oldu resmen......

canım gerçekten çok zor bir durum... allah hakkınızda hayırlı ne ise o olsun tatlım..
inş.. eşinle üstünüzde dolanan bu karabulut bir önce gider....

ayyy allah korusun

ben bunlara baktım geçen gün ama sanki büyüyünce oturamazlar gibi geldi bana
6-12 ay olanlarıda var kızlar dikkat edin ondan almayın kaç ay kaldıkı şurda

şirvan baranın top havuzuda bere takımıda süperr olmuşş
o bimden alldığınız arabalar onlarmıydı bizede teyzesi almış maxitoys dan
kafa şişiriyo cidden bişkek bişkek..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…