Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kizlar bu ne kalablik heveslendim valla ama kaynim gelecek kalkip yemek yapmaliyim
bu arada mubarek muharrem ayiniz hayirli olsun asure geldi simdi bende malzeme aldi yarin yapcam valla ozlemisim bi yedim ki
selamlar...
eşinin ailesinden çeken birini görünce içim daralıyor...kaynanasından çeken çok da kayınpederinden çeken bi benim sanırım.aman olsun hepsi aynı.eşim biraz ondan taraf olsa ben dayanamazdım.bizim aileler neden karışmıyor bişeyimize de eşlerimizin ailesi yakamızı bırakmıyor??? ne kıymetli oğulları varmış...benim kayınpederim hergün 2 defa arar denetlerdi 3g çıktı gözetlemeye de başladı ama geçenlerde dedikoducu kaynıma bu durumdan rahatsız olduğumuzu söledik direk öteceğini bildiğimiz için artık aramıyor :)
http://img35.imageshack.us/img35/8894/dscn0016iq.jpg
işte bızım hedıyemız
canım bilmiyorum ama her gören bu emeklemeden yürüyecek diyor...şivan baran emekliyo mu
bende yürütece bindiriyorum ona binince emeklemesi daha geçikir dediler artık daha az bindirmeye çalışıyorum var mı 1 alaka sence
şirvan kız baranın oyun parkı süper olmuş bende mi öyle bişey yapsam baranda harika bu arada.
pazartesi; idili kayınvalideden al akşam 8 de eve gel....idil 1 de uyuyır babası 12 de:)) bizim hiçççç vakit yok
salı; " " " " "
çarşamba " " " " "
perşembe " " " " "
cuma " " " " "
cumartesi belki bize gelen olur idili sevmeye pazar hep evde....
tablonun vehametine bak Allahım:roflol:..........
herkeşler aynıdır valla şirvanım...napim tuvalete zor gidiyorum
bizim de eşimle aramız süper değil. malum kaynana var bizde. akşam işten dönünce sadece yaseminle ilgileniyorum onlar tv falan izliyorlar. akşamda yasemin uyuduktan sonra bende yatıyorum çoğunlukla. konuşmuyoruz çoğu akşam eşimle. hafta sonu yalnız kalıyoruz sadece.
baran uyandı. .kucağıma aldım kustu..
daha önce hiç kusmamıştı..
sabah ben kahvaltı yaparken ona sade yumurta verdm. parmaklarımla sonrada emzirip yatırdım..
ağırmı geldi. acaba..
şimdide yarım elma. ve kiviyi cam rendede rendeledim..
bakalım yiyecekmi..
selamlar...
eşinin ailesinden çeken birini görünce içim daralıyor...kaynanasından çeken çok da kayınpederinden çeken bi benim sanırım.aman olsun hepsi aynı.eşim biraz ondan taraf olsa ben dayanamazdım.bizim aileler neden karışmıyor bişeyimize de eşlerimizin ailesi yakamızı bırakmıyor??? ne kıymetli oğulları varmış...benim kayınpederim hergün 2 defa arar denetlerdi 3g çıktı gözetlemeye de başladı ama geçenlerde dedikoducu kaynıma bu durumdan rahatsız olduğumuzu söledik direk öteceğini bildiğimiz için artık aramıyor :)
pilsan oyun havuz topu diye arattr..canım ..selamm kızlar.
geçmişi okudum hemen sormak istiyorum şirvan o topları nerden aldın havuzun içindeki??????????
kızlar bu hafta sonu buluşma yok sanırım önümüzdeki haftada ben yokum yılbaşında antalyaya gidicez bu buluşma ne zaman yaaaavvv
3.sıradakşnii CANIMM..hızlı resimden resim alınca hangi adres kopyalanıyordu kıııızlaaaar hediyemizi koyacam....
http://img35.imageshack.us/img35/8894/dscn0016iq.jpg
işte bızım hedıyemız
ben 2010 nisan anaları topiciğine gidiyomÇok üzgünüm çoook :gitme:
hepcinize küstüm bir soru sordum kimcevap vermedi