birebir kayınvalidense sorunlarınız halledelir gibi geliyor canım...bebeğinede o bakıyor sanırım yanlış değilsem...yani el kesesine cömert olmak kolaydır derler ya sen baksan bebeğine çekirdek aile olsanız hemen evinize gelseniz olmaz mı...başka bir çözüm gelmiyor aklıma
evet canım bimden aldığım sevimli arabalar....ayyy allah korusun
ben bunlara baktım geçen gün ama sanki büyüyünce oturamazlar gibi geldi bana
6-12 ay olanlarıda var kızlar dikkat edin ondan almayın kaç ay kaldıkı şurda
şirvan baranın top havuzuda bere takımıda süperr olmuşş
o bimden alldığınız arabalar onlarmıydı bizede teyzesi almış maxitoys dan
kafa şişiriyo cidden bişkek bişkek..)
gülercim akşam yatıp sabah kalkan bebişler var zaten ne zamandır cnm :)) acı gerçek bizimkiler onlardan değilben daha önce anlatmıştım ya ela ya kendi kendine uyumasını öğrettim diye o zamanlar gece 2 kez kalkardı sadece ve tamamen asla uyanmazdı şimdi berbat durumdayız biliyosunuz ya yakınıyorum sürekli sizinde başınızı şişirdim çünkü hasta oldu dişi ağrıdı başladık yine kucağa artık kucak da kar etmiyo benide itiyo uyutmaya çalışırken bende baktım bööle olmucak aklımı kaçırıyorum başladım bugün yine eğitime allah banada ela ya da kolaylık versin artık bu sefer daha büyük bayyaa zorlucak eminim ama yapacak bişii yok annesi çok inattır :)))
sanırım kocakız olunca akşam yatıp sabah kalkacaklar....zira abimin oğlu 3 yaşını dolduracak hala akşam yatıp sabah kalkmıyor:))
selam kızlar .....
daha yeni girebildim aşıdan geldik yusufu uyuttum aylardır yusuf geceleri ömrümü yiyor gece saat 04,28 di en son saate baktığımda ve biz hala uyumamışız sinir geldi ağla ağla öldüm ya benimki gözü kapalı mızıklıyor ve emekliyor uykusunda sabahları ölüm kalkıyor yataktan ben gece yatarken passiflora içiyorum ama nafile benim uykum çok hafiftir çıt sesine uyanırım oğlumda öyle ............
buluşma işi ne alemde bu hafta sonu buluşsak........
slm kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyorum hıc evımız satılıyo yarın ınsallah kaç aylık satılık ılanı vardı bır turlu satılmıyıdu yarın adam kaporayı getırıcek nasıl mutluyum anlatamam allah herkeze hayırlısını versın
ohoo ben okudukça 3-5 sayfa ilerliyo
şirvancım güle güle giysin barancık
demirede onun beyazından aldım
kızlar siz bebişlere büyümix veriyomusunuz
ben bugün elmalı armutlusunu denedim
demir şapır şupur yedii
selam kızlar.bir ara açtım buluşma muhabbeti vardı o ara eşim ve kardeşim geldi yemek bulalık derken sayfada açık kalmış ne çok yazmışsınız hay maşallaahhh...kalabalığı kaçırdım ne yazıkki...bulaşık yıkarken de bardak elimde kırıldı bayaa derin kesildi zonkluyo valla
aliyecim ben gelemem sanırım ya hava çok soğudu geçen çıktık bizim burdak deposite avm ye gittik ecrinin kulakları elleri yanakları ısınmak bilmedi suçlu hissettim kendimi valla.hiç evden çıkmayınca çocuk alışmadı ki
kıslar çk moralim bozuk.eşimle iyice anlaşamaz olduk.biz zaten kızım 1 aylıkdı kaynana yüzünden boşanma aşamasına gelmişdikk neyse sonra eve döndüm falan ama ondan sonra iyiymiş gibi gözüküp aslında berbat giden bi ilişki bizimki.eve dönüşümün tek sebebide kızımdı.ben babamı 8 yaşında kaybettim kızım ailenin ne olduğunu bilsin istedim babasıyla ayrılmasın istedim ama olmuyo artık anladığım kadarıyla.ne yapcam bilmiyorum sürekli her büyük kavgada bitirmek istiosan git dio.o deliler gibi aşık olup evlendiğim adam nerde???
sürekli kavga ediyoruz hep ama hemde olmıcak sebeplerden olay çıkıo.o kadın amacına ulaştı en sonunda ne yapcağımı bilmiyorum.çocuk oyuncağına döndürdü.ben kızımı babasız büyütmek istemiyorum.düşünsenize anne-baba ilişkisini bilmicek,aile ortamını bilmicek.
çok fenayım ne gecem kaldı ne gündüzüm...
benim kaynanam iyi
kız çiçek başına bişeymi düştü...
hayırdır.. bugünlerde buralardasın..
havalar soğuk tabiii. evdesin bize takılıyon dimi ..
sevdaazra üzme kendini bi anlık öfkeyle bunları söylüyosun..
bi yuva kolaymı kuruluyoki öyle kolay dağılsın..gülşen haklı bencede kaynanayı çıkarın aradan ..bakıcı fikri iyi bencede ..