2009 Nisan Anneleri

öyelesi bencede daha güzel olur. ama .. birde kötü tarafından düşünmek gerekir...

bir kadının da ayaklarının üstünde durması gerekmezmi...

yaaa bu benim halim ne olacak.. .her olayda hep kötüyü düşünüyorum....
canım moral bozmak istemiyorum.. sadece iyinin kötüsüde var.. herşeyi iyi düşünüp tartmak lazım...

Son düzenleme:
( üüzldüm yaa işalah düzelirsiniz tamamen,yorum yapamıyorum sen daha iyi bilirsin çünkü yaşadıklarını sen biliyorsun...ama şunu biliyorum ikinizde hala birbirinizi seviyosanız gururu bi kenara bırakmalısınız..birbirinize söylediğiniz kötü sözleri de..yoksa kimse için evlilik kolay olmaz

evet canım bimden aldığım sevimli arabalar....
bakım bu hafta bime neler gelecekmiş...

bimci oldukkkk

sevda çok üzüldüm canım.inşallah en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı.

barancık güle güle kullansın hediyesini.oyun havuzuda süperrrr.bizim salonunda bi farkı yok hersey heryerde

BİM A.Ş.

çamaşır makinesi ve süpürge seti :10.90 tl ..kız çoçuklar için...

müzükli inşaat makineleri :12.90 erkke çoçuklar için..

tabiki ayakları üzerinde durması güzel birşey ama kayınvalidesinden bağımsız olması fikri ancak çocuğuna o bakmazsa mümkün olur gibi geliyor....baştan alalım o zaman bakıcı fikrini sunuyorum...birbirinizi seviyorsanız ne olursa olsun dış etkenleri elemek her zaman mümkün:))

kız çiçek başına bişeymi düştü...
hayırdır.. bugünlerde buralardasın..

havalar soğuk tabiii. evdesin bize takılıyon dimi ..

günaydın arkadaşlar geçmişi okuamaya çalışıyorum.gülfem izin vermiyodu.zorla uyuttum geldim.maşallah ne kalabalığız böyle.

sevdaazra üzme kendini bi anlık öfkeyle bunları söylüyosun..
bi yuva kolaymı kuruluyoki öyle kolay dağılsın..gülşen haklı bencede kaynanayı çıkarın aradan ..bakıcı fikri iyi bencede ..

valla ben alıcam şirvan o çamaır makınasıyla süpürgeyı selene :)

şivan baran emekliyo mu
bende yürütece bindiriyorum ona binince emeklemesi daha geçikir dediler artık daha az bindirmeye çalışıyorum var mı 1 alaka sence

napalım canları sağolsun.

sanırım kocakız olunca akşam yatıp sabah kalkacaklar....zira abimin oğlu 3 yaşını dolduracak hala akşam yatıp sabah kalkmıyor:))

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

sen de mi bizdensin offf offff.

hayırlı olsun.

oy maşallah.

canımk ben babymix veriyorum ama bi iki defa büyümix de verdim daha severek yedi ama meyveli falan ya vermiyorum.sade yoğüurt yesin.

geçmiş olsun.

geçen gün gelen bugudi54 ün kızcağızı duru yağmur hanım ,,,
ve baran paşa oyun oynarken....

maşallah barana ya.ne güzel havuz o öyle.duru da çok masummuş.

çok üzüldüm canım.bazen olabiliyo sürekli kavgalar ama sevgi varsa herşey hallolur.bu kaynanalar nasıl hesabını verecek bu yaptıklarının ya.hiç mi iyi kaynana yok ya.

buluşmaya ben de gelmek istiyorum.şu aniçin uygunum şartlar değişmezse.ben bu arlar çok hasta oluyorum malesef.iyi olursam forum istanbul ok.

valla gerçeği söylemek gerekirse bizde artık eskisi gibi değiliz....
eskiden yanlız vakit geçireceğimiz zaman oluyordu..

şimdi çoçuktan sonra bu imkansiz.. oo kendi kendine takılıyor... eve geldiğinde eskisi gibi muhabbet olmuyor... tv. yada laptop karşısındayız...

dün bana söz verdi bakalım bu hafta başbaşa yemeğe çıkacaktık.. baranıda anneme bırakacaktık...
ama eminin unutmuştur..
tamam dün dışarda yedik ama kaynım ve eltimde vardı yanımızda...
pazar akşamına kadar bekliyeceğim.. bişey demeden hatırlamayacağı için de lafı yapıştıracğım...

pazargünü :arkadaşlar bizdeydi..
pazartesi :kayınvalidemlerdeydik.. 12 gibi geldik.
salı :eltimlerle sonra eve bıraktık. kayınvalimlerde oturduk..
çarşamba : kesin eve geç gelir.. .. (işim var bahanesi) daha belli değil..
perşembe :annemlere gidecez..
cuma : ????
c.tesi :kardeşimlerde yiyenin doğum günü var..
pazar : arkadaşlara takılırız ....

bu haftaki gidişatımız..
ben mi abartıyorum acaba.. bizde öyle sizlerde nasıl ;

lafın kısası.. eskisi gibi olmuyor..... en azından bizde böyle....

sevdaazra üzme kendini bi anlık öfkeyle bunları söylüyosun..
bi yuva kolaymı kuruluyoki öyle kolay dağılsın..gülşen haklı bencede kaynanayı çıkarın aradan ..bakıcı fikri iyi bencede ..

adam demicekmi.. anam bakıyor bakıcı nerden çıktı. diye.. ben çoçuğumu yabancıya bırakmam diye...

ne köthümün bugün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…