2009 Nisan Anneleri

ay kizlar bu ne kalablik heveslendim valla ama kaynim gelecek kalkip yemek yapmaliyim
bu arada mubarek muharrem ayiniz hayirli olsun asure geldi simdi bende malzeme aldi yarin yapcam valla ozlemisim bi yedim ki

selamlar...
eşinin ailesinden çeken birini görünce içim daralıyor...kaynanasından çeken çok da kayınpederinden çeken bi benim sanırım.aman olsun hepsi aynı.eşim biraz ondan taraf olsa ben dayanamazdım.bizim aileler neden karışmıyor bişeyimize de eşlerimizin ailesi yakamızı bırakmıyor??? ne kıymetli oğulları varmış...benim kayınpederim hergün 2 defa arar denetlerdi 3g çıktı gözetlemeye de başladı ama geçenlerde dedikoducu kaynıma bu durumdan rahatsız olduğumuzu söledik direk öteceğini bildiğimiz için artık aramıyor :)

selamm kızlar.
geçmişi okudum hemen sormak istiyorum şirvan o topları nerden aldın havuzun içindeki??????????

fotolar şahane kızlar hepsi lokum bunların ya..

valla şirvancım siz gene iyisiniz hergün biyerlerde.
biz valla haftasonu hariç hep evdeyiz.
bi iş çıkışı spora gidiyorum sonra koştur koştur eve.
bizim iş arkadaşlarının kışları gelip gitme huyu yok.

gülşen bu ara annemdeyim diye gezebiliyorum evime gidince görcem anyayı konyayı........

bizde haftsonu dışında hep evdeyiz..allahtan eşim 6-6.30 arası geliyoda uyumadan ela fırsat verdiği kadar görüşüyoruz..mesela ben 2 gece önce çok kötüydüm 9.30 da uyudum eşimde dün kötüydü o erken uyudu..2 gecedir toplasan 10 cümle kurduk yani hem bebeklerin hem de çiftlerin aynı anda iyi hissettikleri gün herşey şahane :)))

en iyisi ben gene
kaynanamin umrunda degilim torunlarini ozluyormus tabiiii oglunuda ama beni umursamaz
seneden seneye 10gun gelir gider o hepsi rehaya dogum yaptimda 2ay sonra geldi 1saatlik yoldan 1alikken evime geldim anne gelde yalniz kalmayim dedim aman 40ini cikarda ole git evine dedi ben ozaman gelirim dedi yaaaa ne bi telefon ne bise iyilesince hizmet gormeye geldi

kızlar bu hafta sonu buluşma yok sanırım önümüzdeki haftada ben yokum yılbaşında antalyaya gidicez bu buluşma ne zaman yaaaavvv

hızlı resimden resim alınca hangi adres kopyalanıyordu kıııızlaaaar hediyemizi koyacam....

ay kizlar bu ne kalablik heveslendim valla ama kaynim gelecek kalkip yemek yapmaliyim
bu arada mubarek muharrem ayiniz hayirli olsun asure geldi simdi bende malzeme aldi yarin yapcam valla ozlemisim bi yedim ki

ben de yapcam şaure.senin muharrem ayın da mübarek olsun.

he he he keşke bizde de olsa ğazı gevşek bi kayın.

güle güle kullanın.pantolaonun farklı renklisi bizde de var.

şivan baran emekliyo mu
bende yürütece bindiriyorum ona binince emeklemesi daha geçikir dediler artık daha az bindirmeye çalışıyorum var mı 1 alaka sence
canım bilmiyorum ama her gören bu emeklemeden yürüyecek diyor...
oturtuğunda sıkılıyor artık..
bende koyuyorum yürütece mutlu oluyor..

şirvan kız baranın oyun parkı süper olmuş bende mi öyle bişey yapsam baranda harika bu arada.

yapcanım en azından oyuncaklar içinde derli toplu oluyor.. ayağının altına gelmiyor..

demekki herkes aynıymış....

konuşma neden bitiyor...
biz ikimizde konuşkanızdır ama artık anlatacak bişey kalmıyor..
dün akşam bana gelmiş ne yazıyon öyle durmadan diyor...
bende ne yapmamı bekliyorusn .. sanki benle konuştuğun var dedim.. sustu .. adam muhattab bile olmadı...

yemedi anacım 2 kaşık zor verdim..
ağlamaya başladı ben yedim gene...

aman benim kayınğeder de öyle.... allahtan şimdi yeni evlenen kaynıma sarmış durumda.. biz biraz rahatladık... ama bu sefrde baranı niye getirmiyorsunuz dyor..
haftanın 2 günü onlardayız zaten.. elinde olsa burda kalın gitmeyin diyecek....
selamm kızlar.
geçmişi okudum hemen sormak istiyorum şirvan o topları nerden aldın havuzun içindeki??????????
pilsan oyun havuz topu diye arattr..canım ..

kızlar bu hafta sonu buluşma yok sanırım önümüzdeki haftada ben yokum yılbaşında antalyaya gidicez bu buluşma ne zaman yaaaavvv

canım bizim doğum günü olayı yılbaşındansonraya kaldı..
bu hafta gelebilirim bilginiz ola.....

hızlı resimden resim alınca hangi adres kopyalanıyordu kıııızlaaaar hediyemizi koyacam....
3.sıradakşnii CANIMM..

güle güle giyinsin güzel kızımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…