- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
filizcim yakın olsaydık seve seve gelirdim seninle:))))))))))))
kızlar ben çıkıyorum önce kızlarımı sonrada eşimi iş yerinden alıp eve geçeceğim sonrada üst komşumuz ameliyat olmuş oraya gideceğiz geçmiş olsuna yarın görüşmek dileğiyle herkese iyi akşamlar öptüm sizi ve kuzucuklarınızı
İyi akşamlar canım Geçmiş olsun komşuna da
selam olsun canlar,,
tubada güzel bi buluşma olmuş, keşke bizde gelebilseydik...
dietten konular acılmış :) cok gülesim geliyor artık diet falan diyince niyeyse şu aralar bende epey kilo aldım göbek fırladı! ama cok yiyorum yaaa imkanı yok diet falan yapamam cok zor geliyo şuaralar en iyi yaptığım şey yemek zaten :86:
filizcim tebrik ederim cnm 3,5kilo cok iyi.. karnıbahar,kırmızı biber yemenin hakkını vermişsin işte :)
nuran kız dün pizza bugun makarna nasıl diet bu hahhaha :)
pınarım sende tam gaz dvm maşşlalh.. aman hastane olayına sinir oldum ama cumartesileri genelde cok dolu oluyor hafta ici kayınvaliden götürür artık.
tülaycım bebişinizi gördüm cok tatlı maşllah hatta görünce canım cekti valla...
banucum misafirlerin akşam yemeginemi yoksa gündüz oturmasınamı geliyolar canım ona göre fikir verelim..
bize gelince dün misafirim vardı, dünden yemegimde var boş boş oturuyorum işte...
eşim gelsin markete cıkıcam bekliyorum,
kızlar ya bi kavanoz tarhanam böceklenmiş nasıl oldu anlamadım aynı yerde cam kavonozlarda mısır unu,galete unu,irmik cay duruyor ama tarhana böceklenmiş ayy nasıl sinirim bozuldu anlataam nasıl zor yapmıştık!! cöpe gidecek diye cok üzüldüm.. annem veririm sana diyor ama onda az kalacak bu defa offf yaaa defnede bayılıyo tarhanaya.. neyse kısmet değilmiş.. 2-3hafta bile olmadı en son icinden aldıgımda bişi yoktu birden olmuş..
böle işte tarhana krizi var bende...
Nurten'cim selam canım. Ohh keyif gününmüş dinlen bakalım
Defne gitmeyecekti canım ya eşimin kontrolü vardı arkasından da ben bel ağrım için muayene olucaktım ama haftaya kaldı artık ne yapalım :44:
Aaa to ztarhana kolay kolay böceklenmez ama nem yapmıştır bi şekilde hayatım ya:44: Benim kaynanam bu sene hamur tarhana yaptı. Kurutmadık. Buzdolabında sakladık iyi oldu. Benimki de bitmek üzee. Defne'de bayılıyor aynen tarhanaya. Kaynanam yapacak heralde bu aralarda yine. Eğer hamur halde sana ulaştırma şansım olursa yapınca veririm canım