2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

filizcim yakın olsaydık seve seve gelirdim seninle:))))))))))))

kızlar ben çıkıyorum önce kızlarımı sonrada eşimi iş yerinden alıp eve geçeceğim sonrada üst komşumuz ameliyat olmuş oraya gideceğiz geçmiş olsuna yarın görüşmek dileğiyle herkese iyi akşamlar öptüm sizi ve kuzucuklarınızı

İyi akşamlar canım :KK71: Geçmiş olsun komşuna da :KK71:

selam olsun canlar,,

tubada güzel bi buluşma olmuş, keşke bizde gelebilseydik...

dietten konular acılmış :) cok gülesim geliyor artık diet falan diyince niyeyse:KK9: şu aralar bende epey kilo aldım göbek fırladı! ama cok yiyorum yaaa imkanı yok diet falan yapamam cok zor geliyo şuaralar en iyi yaptığım şey yemek zaten :86:

filizcim tebrik ederim cnm 3,5kilo cok iyi.. karnıbahar,kırmızı biber yemenin hakkını vermişsin işte :)

nuran kız dün pizza bugun makarna nasıl diet bu hahhaha :)

pınarım sende tam gaz dvm maşşlalh.. aman hastane olayına sinir oldum ama cumartesileri genelde cok dolu oluyor hafta ici kayınvaliden götürür artık.

tülaycım bebişinizi gördüm cok tatlı maşllah hatta görünce canım cekti valla...

banucum misafirlerin akşam yemeginemi yoksa gündüz oturmasınamı geliyolar canım ona göre fikir verelim..

bize gelince dün misafirim vardı, dünden yemegimde var boş boş oturuyorum işte...
eşim gelsin markete cıkıcam bekliyorum,
kızlar ya bi kavanoz tarhanam böceklenmiş nasıl oldu anlamadım aynı yerde cam kavonozlarda mısır unu,galete unu,irmik cay duruyor ama tarhana böceklenmiş ayy nasıl sinirim bozuldu anlataam nasıl zor yapmıştık!! cöpe gidecek diye cok üzüldüm.. annem veririm sana diyor ama onda az kalacak bu defa offf yaaa :KK43: defnede bayılıyo tarhanaya.. neyse kısmet değilmiş.. 2-3hafta bile olmadı en son icinden aldıgımda bişi yoktu birden olmuş..
böle işte tarhana krizi var bende...

Nurten'cim selam canım. Ohh keyif gününmüş dinlen bakalım :KK71:

Defne gitmeyecekti canım ya eşimin kontrolü vardı arkasından da ben bel ağrım için muayene olucaktım ama haftaya kaldı artık ne yapalım :44:

Aaa to ztarhana kolay kolay böceklenmez ama nem yapmıştır bi şekilde hayatım ya:44: Benim kaynanam bu sene hamur tarhana yaptı. Kurutmadık. Buzdolabında sakladık iyi oldu. Benimki de bitmek üzee. Defne'de bayılıyor aynen tarhanaya. Kaynanam yapacak heralde bu aralarda yine. Eğer hamur halde sana ulaştırma şansım olursa yapınca veririm canım :KK71:

Bende toparlanayım kızlar. Eşim yolda yetişebilirse alıcak beni. Hava fena soğumuş valla. Hadi ben kaçar :KK71:

selammmm sohpete hazırmıyızzzz :81: :81: :81: :81: :81: :81:

İyi akşamlar kızlar. Eve geldik 1 saat önce. Defdef'le oynaştık bi güzel. Şimdi mamasını içti ayağımda sallıyorum yatak odasında. Dalmak üzere, bende dinlenirim biraz. Buluşma günümüzdü ama kimse gelmicek heralde.

gözünüz ydın canım.Allah analı babalı büyütsün.

Gözünüz aydın Esracım,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Selamlar Kizlar,

Yatmadan bir bakayim dedim. Vasat bir haftasonunun ardindan, bugün biraz renklilik geldi sayilir. Öncelikle, tam burnumuzun dibinde Noel Pazari kurulmus bugün, hemde haftalar öncesinden bilmeme ve kesin giderim dememe ragmen unutmusum:KK5: Sonra, aksamüzeri haftalardir ha acildi ha acilacak diye beklenen, en az 1000 kisilik, adi Cin ama tüm uzakdogu yemeklerini yapan, ilginc bir restauranta gittik. Iki türlü büfesi vardi, cigden bir sürü malzeme koymuslar, istediklerini soslari ve yaglariyla secip, tabagina diziyorsun, ascilara pisirtiyorsun, sonra masana getiriliyor yemek. Birde, hazir pisirilmis degisik menüler vardi. Ben diyette oldugum icin, Budistler gibi beslendim tabi, esim acidi halime ama aslinda hicte fena degildi yediklerimin tadi. Acik büfe oldugu icin, bizimkiler epeyce yediler. Ama sonra acisini ben cektim, bizim Doruk pasa dondurma yemis kasla göz arasi birkac kasik. Ondan sanirim, uyutana kadar canimi cikardi sipa. Ortamda cok güzeldi, sicacik gülümseyen insanlari görmeyi özlemisim, her ne kadar etrafimiz somurtkan ve kibirli Avrupalilarla dolu olsa bile... Bol isikli, bol sohbetli güzel bir aksam gecirdik kisacasi.

Yarinda yine hafta basi, bir sürü isimiz var bu hafta ve en önemlisi artik öykülerimi postalama vaktim geldi. Son düzeltmeleri yapar yollarim Cumartesine kadar sanirim.

Gecmise pek bakamadim ama Esra'nin yegeni olmus, tebrik ederim canim, Allah anali babali büyütsün kuzuyu.

Yarin görüsmek üzere...

esracım kötü olmuş canım ya üzüldüm sizin adınıza

canım antalya dün akşama doğru kapalıydı soğuklar başladı artık

canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın :nazar:

Çok geçmiş olsun canım ya bu aralar tüm kuzular hastaydı zaten. Kısa sürede düzelir inşallah :KK71:

Hadi gözünüz aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzunuzu :KK71:

Selam canım. Ohhh vallahi çok keyifli geçmiş çok sevindim. Sende araba ile gitmişsin süpersin valla. Ay şu salı pazarı gününde bana da haber verinde bende kaçamak yapayım işten takılırım size :KK71:

Selam Filiz'cim. Dün keyifli vakit geçirmişsin bakıyorum da. İyi gelmiş yeni açılan restaurant sana sevindim. Kız açık büfe olan yerde insan rejimde mi olur ayol :KK9:

KIZLAR MERHABALAR HERKES İYİDİR UMARIM.

ben çok yorgunumya bebişimiz normal doğumla dünyaya gelecekti ama son anda kalp atışları yavaşlayınca nabzıda durunca acil sezeryana aldılar.allah korudu kızlar resmen ya kordon kopmuş plesenta yırtılmış.1 dakikada sezeryana aldılar bütün hastane resmen ayağa kalktı ameliyathaneyi boşalttılar ama allahtan bebiş sağsalim dünayay geldi.çok şkerker pamuk gibi bir görseniz alllahım bize bağışladı ama hala hastanede yatıyorlar belki bugün çıkarlar.çok yorgunum o yüzden ya uykusuz yorgun::KK43:( gerçi sağlıkları yerindeya gelir geçer yorgunluk falan.selin bebeği görünce acayip sveindiya alini tutuyor el el kucak kucak diyor.hastaneden giderken bile bebişi götürcem diye ağladı:))

gözün aydın esra

sadol canım yaa hala gecmedi off off

ohh her halinizden anlatısınızdan belli tubada güzel vakit gecirdiginiz ohh imrendim valla

afiyet olsun canım eşin ve doruga sende maşallah iradene hayranım bende bgun basladım diyete bakalım inşallah devam edicem kararlıyım bu sefer

maşallah cok güzel bir hafta sonu

gecmiş olsun canım valla soguk algınlıgı artık bıktırdı beni
kalorifer yanmıs ohhh sıcacık oturn havalar sogudu zaten
ayy menümü valla beraber hazırlayalım benim hem p.be akşam hem cuma gündüz varr

merhabalar canım afiyet olsun
canlarım sağolun aile genişliyor artık yeğenimin fotosuna bakıp duruyorum.
Filizcim valla ilginç bi pazarmış yediklerini ben yiyebilirmiydim düşünüyorum insan onların renkli görünce yiyeceklerini canıdaçeker

Tülay seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hastaneden de bir an önce sağlıkla çıkarlarda mutluluğunuz 2 kat çoğalır.

İyi akşamlar canım :KK71: Geçmiş olsun komşuna da :KK71:

Nurten'cim selam canım. Ohh keyif gününmüş dinlen bakalım :KK71:

Defne gitmeyecekti canım ya eşimin kontrolü vardı arkasından da ben bel ağrım için muayene olucaktım ama haftaya kaldı artık ne yapalım :44:

Aaa to ztarhana kolay kolay böceklenmez ama nem yapmıştır bi şekilde hayatım ya:44: Benim kaynanam bu sene hamur tarhana yaptı. Kurutmadık. Buzdolabında sakladık iyi oldu. Benimki de bitmek üzee. Defne'de bayılıyor aynen tarhanaya. Kaynanam yapacak heralde bu aralarda yine. Eğer hamur halde sana ulaştırma şansım olursa yapınca veririm canım :KK71:

heralde pınarcım ya valla bende şok oldum.. hamur tarhanayı hiccc bilmiyorum cnm ya bi kackere durmuştum ama denemedim hic.. cok sagol cnm yemiş kadar olduk :)

nerdesiniz hatunlar???

bende defne'ye mama verip geliyorum

nurancım canım hanzedeye geçmiş olsun canım balla zencefil versen ben duruya yağmura öksürünce veriyorum iyi geliyor canım öksürükten çocuklar uyuyamıyor
seninde misafirin varmış hemde iki gün hadi birlikte hazırlayalım menüyü :)))
selam canım yaa zencefil bal verdim kesmedi basladıgınan beri veriyorum pekmez tarcın veriyorum azcık iyi gibi ama uyuyunca öksürmeye baslıyor gündüz bişi yok gecicek inşallah

menüye gelince ben evde oldugum için yarın lahana sarıcam:KK76:
ç.ba akşamda kıymalı bir böregim var adına atom diyoruz onu sarcam
p.be akşam için etimekli uydurdugum pasta var onu yapcam
fikir olsun sanada canım

Banu'cugum, yakin olsaydik senide götürürdün oraya. Insan ne yiyecegini sasiriyor. Benim gibi "mantar, kirmizi biber, karnibahar" türü seyler alip, pisirtenlere de "deli mi bu" diye bakiyorlar.

Tülay'cigim menün iyiymis. Ama diyette olanlar okumasin böyle menüleri:KK9:

Nuran'cigim, hadi bakalim diyettasim, basaracagina inaniyorum senin. Ama girisi öyle cok sert yapma. Benim birkac önlemim var, gercekten ise yariyor. Kahvaltimi iyi yapiyorum ama ekmegi cok kacirmamaya calisarak. Öglen hafif bir yemek. Porsiyonu kücük tutuyorum. 1 saat sonra, bir elma ya da yogurt bir kase. Aksam üzeri 5-6 sularinda Müsli. Sanirim Cornflakes'le ayni sey. Elma'nin yerine mandalina, üzüm olarakta degisiyor meyve ögünü. Aksam yemegi yok, atistirma yok, cikolata, hamur isi, tatli yok ve kolaylikla veriyorsun kiloyu. Ben sabah tartildim, 3,5 kilo eksilmisim. Insanin morali düzeldikce, daha kamcilaniyor kilo vermeye...
aman yaa basladım diyete güzelce akşama kadar dengeli yedim bol su içtim eşim çiğ köfte getirmiş hadi gelde yeme ilk günün kacamagını yaptım ama bol marul yedim:84:

Merhaba Banu'cum. Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Geçmiş olsun kuzularıma daha iyilerdir inşallah. Valla menü olarak en iyi fikiri Tülay'dan alırsın bence :KK34:

Selam Tülay'cım gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebiş. Allah korumuş valla. Neyseki sağlıkla yanınızda şimdi :KK34:

Sağolasın Filzi'cim evet keyifli oluyor lunaparka gidince.

O iradeye birde ben sahip olsam :KK9:

Sağolasın canım sorma fenaydı ya kitlendik kaldık yolda. Valla güzel zamanlarda götürseydin keşke. Bize yakın olduğu için havayı güzel bulunca hemen gidiyoruz. Defne zaten uzaktan görünce çığlık atmaya başlıyor :KK16:

Sağolasın canım :KK71:

Ohh keyif yapmışsın dün ne güzel. Afiyet olsun bende simit karper yiyeceğim şimdi. Nasıl oldu Hanzade'nin öksürüğü :44:
hanzade aynı canım öksürüge uyku arasında devam yarında azalmazsa doktorunu arıcaz caresiz:KK43:

selam canım ben hazırım:KK74:

İyi akşamlar kızlar. Eve geldik 1 saat önce. Defdef'le oynaştık bi güzel. Şimdi mamasını içti ayağımda sallıyorum yatak odasında. Dalmak üzere, bende dinlenirim biraz. Buluşma günümüzdü ama kimse gelmicek heralde.

nerdesiniz hatunlar???

bende defne'ye mama verip geliyorum
haydi gelin artık neden k,mseler yok valla bu işi başlatanlar yok ortada ayıp yahuu
gelinde kitleyelim surayı:KK52:

ayy ben göya ütü yapcaktım pc dede dizi acıcaktım off ya erteledikce ütü dagı büyüyor yardım edinnnn:KK52:

Hazırız canım :KK71:

canlarım sağolun aile genişliyor artık yeğenimin fotosuna bakıp duruyorum.
Filizcim valla ilginç bi pazarmış yediklerini ben yiyebilirmiydim düşünüyorum insan onların renkli görünce yiyeceklerini canıdaçeker

Bize de ekle canım ya görelim kuzuyu :KK71:

heralde pınarcım ya valla bende şok oldum.. hamur tarhanayı hiccc bilmiyorum cnm ya bi kackere durmuştum ama denemedim hic.. cok sagol cnm yemiş kadar olduk :)

Canım hamur daha iyi oluyor bence. Tarhanayı yapıyorsun ya kurutmuyorsun öyle hamur halde kalıyor. Kaşık kaşık kullanıyorsun. Hem buzdolabında iyi duruyor :KK71:

hanzade aynı canım öksürüge uyku arasında devam yarında azalmazsa doktorunu arıcaz caresiz:KK43:

Ara canım boşuna eziyet çekmesin kuzum :KK71:

haydi gelin artık neden k,mseler yok valla bu işi başlatanlar yok ortada ayıp yahuu
gelinde kitleyelim surayı:KK52:

Valla ya kayıp herkes cık cık cık :KK19:

ayy ben göya ütü yapcaktım pc dede dizi acıcaktım off ya erteledikce ütü dagı büyüyor yardım edinnnn:KK52:

Benimde dün akşam yıkadıklarım ütülenecek ama yarın akşam yapıcam. Dün yaptım bir sürü. Bugün izinliyim :KK34:

Bende Defdoş'u indirdim ayağımdan. Az kalsın onu sallarken oturduğum yerde sızacaktım valla :KK9:

Eşime meyve verdim kendim de aldım bi elma size bakıyorum :KK71:

pınar maşallah sen ütü yapıyorsun ayy ben yapmıyorum bana gelen bir abla vardı o yapıyordu şimdi oda yok kaldım dımdızlak:KK60:

herkese selaaammm:) yazılı hazırlıyordum saati kaçırmışım... herkes nasıl

evet ya kimseler yoookk :KK43:
nuran'cım Hanzade'nin öksürüğü için yaptın mı bilmiyorum ama kara turbu kesip içine bal koyup dışarıda 1 gece bekletiyoruz sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar veriyoruz öksürük olunca. senelerce böyle tedavi olduk biz tavsiye ederim

birde onu deneyim bengicim yaa valla antibiyotik vermek istemiyorum hanzade dogdugundan beri 1 kere antibiyotik ya kullandı ya kullanmadı dogal yolla keşke gecse denicem dedigini

Dene canım biz çok faydasını gördük. İnşallah antibiyotik kullanmadan geçer kıyamam :KK43:

selamlarrrrr :KK71:
kızı uyuttum anca geldim eşimin amcası geldi çaydı pastaydı şimdi gittiler çok yorgunum beee,saat 4:30 dan beri ayaktayım heeeeeeee

X