- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim tatlım daha iyileri senin ve bebişinin olsun:)))kaydirigubbakcemile5
Bizde mevlüdü yarı kırkı çıkınca Pınarın dediği gibi gelen gelsin diye yaparız sonra kırkında altın getiren yakın birkaç kişiye gider uçururuz.Bu arada 40 ında gittiğimiz kişi 3-4 çiğ yumurta koyar bebek hediyesi falan.Ben bana gelen 2 arkadaşımla teyzeme falan götürücem bu kadarı bize yeter.Yumurtada hayatı yumurta gibi pürüzsüz bereketli olsun diye.
Ben biberonu yeni doğan aldım boy boylar çünkü.
tülay,civcivcim bebeişleriniz güle güle kullansınlar
Valla bende ilk defa duydum dün araştırırken. Meğersem bu iş yerindeki arkadaşım, teyzem, halam falan çoğu insan Avent almışlar. Netten araştırırken de çok güzel şeyler okudum. Gaz yapmaması için biberonun içinde öze bir sistemi falan varmış. Onlardan alacağım bende canım...
Bende 125-250 ve 360'lık alayım birer tane diyorum. Yedek emziklerini de alırım. Zaten her boy biberonun akış durumu falan farklıymış. Küçük olanlar yavaş akış diye geçiyor. Hani bebişie zarar vermesin diyeççç
şu mevlüt kıyafetine bayıldım :)))))) güle güle giysin kardeşim yavrun
ilgin canım çok güzelelr güle güle kullanın inşallah.sıfır kollu tulumları nerden aldın.
evet pınarcım bende avent alıcam herkes onu öneriyor.
hımmm anladım kızlarr..sagolun..o zaman tabı erken deil alın sımdıden..bızdede kırkı cıkınca oluomuş o mewlut...sonrada 6 ay kınası varmış kızlarda ..6 aylık olunca kına yakılırmış mewlut okunurmus gene...ben onla karıstırdın galıba...yahu bakalım daha nelere ogrencezzz:roflol::roflol:
ILGINCIM canım cok cici kızının kıyafetleriii...gule gule gıysın annesiii
kızlar bişey sormak istiyorum şimdi biz hastane çıkışı falan aldık yaa doğuma giderken tam takım hastane çıkışı setinimi götürücez hepsini giydirmiyorlardır heralde mesela benimki 10lu takım ama sadece iç zıbın normal üstü ve patikli altıeldivenleri önlüğü ve şapkasını koyucam belki bide yarım kollu çıtçıtlı badisinide koyarım bunun gibi 2 tanede daha 5li zıbın takımı var bide onları koyucam yani 3 tane sizce nasıl yapmalıyım gereksiz birşey koymak istemiyorum artık eşyalarını ayırmaya başlıcam yıkayıp çantasını hazırlamaya başlamak isitiyorum yavaş yavaş tabi
kızlar aldığınız cicileri çok beğendim, inşallah sağlıklı sıhatli giydiririz bebişlere..ben kıyafet daha almadım bir tek hastane için aldım şimdilik ama aldıklarınız bana süper fikir verdi..
Ben tersten mi başladım acaba öncelikle ana kucağı ve bebek arabası baktım.
Ama ona da karar veremedim..
Chicco'da ikili takım(hem ana kucağı-hem bebek arabası) 420 tl. idi ama ana kucağı 6,5 kilo imiş ve bebek arabası çok büyüktü.
Mother care'de ikili takım 700 tl. idi çok güzeldi ama çok da pahalı. Değer mi diye düşünüyorum??
Siz ne yaptınız? Bana fikir verirmisiniz?? ikisini bir arada mı almalı? ne yapmalı?
pınarcım çok güzel canım bide beyaz yada tatlı pembe ve beyazla karışık yumuşak bir halı ohh mis gibi olur valla..allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım.
kizlar cicilerinizi güle güle kullaninnn a.s.
pinarcim harika bi secim..inşaAllah biran önce biter :) güle güle kullanin şimdiden :)
Kız Pınar çok güzel valla iyi günlerde kullansın bu arada dün kaçaktın.Dedim Pınar yine alışverişte.Sağolasınız canlarımmmmm a.s.