2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarrrrrrrrrr süprizzzzz aranızdaa bebek cetvelii hazırlamayıı bilenn varsaa bana yardımcıı olabilirmii lütfennnnn :Saruboceq::Saruboceq:

ticker.7910.org sitesinden beğendiğin takvimi seçiyosun..altta tarih,saat ayarları falan var onları dolduruyosun..herşey bitince yaptığın takvimi yeni bir sayfada açıp adres satırındakileri,KKdaki detay bilgilerinin en alt satırındaki kilo ve doğum takip çizelgesine kopyalıyosun ve değişiklikleri kaydet diyosun..uamrım karışık anlatmamışımdır:)))
 
kızlaaaar
noldu biliyomusunuz ben geçen gün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktor bana son adet tarihimi tekrar sordu bende 4 haziran dedim ama bebeğin gelişimi 29 mayısı gösteriyor dedi buna göre bebek nerdeyse 9 haftalıkmış çok şaşırdım ama ben eminim 4 haziran olduğuna vallaa hiç bişi anlamadım..size de bööyle bişi oldu mu????
 

üzerine görmüsmü oluyorsun ki bu durumda??CADIARZU
 
selam kızlar bende 9 haftalık hamişim.bende bu topik i arıyordum.hepinize merhaba.13.03.2009 çıktı doğum tarihimiz ama 10 gün önce yada sonra yine mart olacak.bende mart doğumluyum.herkese selam.
 
Evet nasıl seviçliyim inşallah bir sorun olmaz da yarın rahat bir nefes alırız doktordan çıkınca.Son adetim 21 hazirandı.Netten baktım 5 hafta 6 gün diyor.Yarın ultrasonda görebilirmiyiz sizce?

canım benim 9 haftalık ama hala alttan ultrasonla bakılıyor.normal ultrasonda görünmüyor.bununda bebeğe hiçbir sakıncası yokmuş 2 doktora gittim ikiside aynı dedi.
 

benimkide aynı çıktı canım 2 haziranda adetimin son günü ultrasona göre bebek daha önce olmuş çıktı.öyle hesaplıyorlar daha doğrusu cihaz bebeğin cm sine ve kesenin boyutuna göre o şekilde çıkarıyor.
 

canım biz daha kalp atışlarının sesini duymadık ama 6 haftalıkken kalğ atışı var olduğu için olup olmadığını kontrol ettirdik.8 cm bişeydi bebişim ama o kadar güzl kalbi atıyorduki anlatamam sesi yoktu ama çok hızlı atıyordu.içimde yaşadığını o zaman hissettim canım.görmek bile yetti bana.
 
selam kızlar bende 9 haftalık hamişim.bende bu topik i arıyordum.hepinize merhaba.13.03.2009 çıktı doğum tarihimiz ama 10 gün önce yada sonra yine mart olacak.bende mart doğumluyum.herkese selam.

enel_17 aramıza h.geldin ..ne güzel mart anneleri çoğalıyor:CüvCüv:
 
HAYATist ve enel17 aramıza hoşgeldiniz,size ve bebişlerinize sağlık diliyorum.Allah tamamına erdirsin.
 
arkadaşlar bebeğin boyu ultrason kağıdında nerede yazıyor gs 1.25 cm yazıyor o kese boyu mu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…