Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlere birer ultrason aletimi alask ne yapsak gamyoncuiremsu
aynen ya en lazım oılan sey aslında o bize :dance: bende 12 haftalık olunca gıdıcem daha cok var bende özledım bebeğimi merak edıom nasıl bişey oldu diye :icecream:
demek 13.hafta, ayy ne güzel.Darısı başıma.İnşallah ben de görürüm o haftaları :)Sağlığı nasıl?Bir de aslında en önemli sorum; kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?Biz 5 haftalıkken gittiğimizde doktorum daha çok küçük,ilerki haftalarda duyacağız endişelenme" dedi.Ona güveniyorum ama insan ne bileyim sıkıntı yapıyor yine kendine
valla bilemiyorum ki:dance: alsak mı ne yapsak CADIARZU arada girer bakarız sırnaşık şey
Hakkaten öyle.Burda seninle aynı durumda olanlarla benzer şeyleri paylaşmak çok güzel:)Peki bu hafta duyabilir miyim kalbini,7.hafta bitiyor.
arkadaşlar dün bebişimi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miniğimi....meleğimi.......kuzucuğumu......gördüm.annesini babasını görünce nasılda heyacanlandı aşkım kalbi nasılda atıyordu oyyyyyy gurban olsun annesi.tam 8 hafta 1 günlüğüz.boyumuz 14mm......1 aydaha folic plus 3 aydan sonra elevit kullacam rabbim izin verirse....arkadaşlar rabbim tatmayanlarada tattırsın kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde hepinizi öpüyorum
Merhaba aranıza yei katıldım.İdrar testim pozitif çıktı.Yarın doktora gideceğim.Bir aksilik olmazsa son adet günüme göre 28 Mart 2009 bebişimizin geliş tarihi.Allah izin verir inşallah...
yaa kızlar takvimimi bi türlü buraya işleyemiyorum
benden bugünlük bu kadar kızlar.eve gideyim artık,öylede yorgunumki zaten.iyice bi dinleneyim.bebişim de dinlensin:) kendinize çok dikkat edin, bebişlerinize deee..
Merhaba kızlar, ben de 2009 mart annesi olacağım kısmetsesositososito şuan 7 haftalık bir miniğim var :roflol:
Merhaba aranıza yei katıldım.İdrar testim pozitif çıktı.Yarın doktora gideceğim.Bir aksilik olmazsa son adet günüme göre 28 Mart 2009 bebişimizin geliş tarihi.Allah izin verir inşallah...