2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya en lazım oılan sey aslında o bize :dance: bende 12 haftalık olunca gıdıcem daha cok var bende özledım bebeğimi merak edıom nasıl bişey oldu diye :icecream:

ya işte bu ya. buranın en sevdiğim yanı bu işte. insan bu kadar mı eş değer duygular içinde olur. nasıl bir şey oldu diye merak ediyosun işte, sadece bunu düşünüp cumartesiyi iple çekiyorum:CüvCüv:
 

ben ılk gıttıgımde 5+5 di kıpırtıları vardı ultrasonda 3 gun sonra gel dedı tam 6 haftalık olmustu görduk kalp atıslarını gayet normaldi şükürler olsun Allah sağlıklı sıhhat bebekler nasip etsın hepımıze ınsallah :1hug:
 
benden bugünlük bu kadar kızlar.eve gideyim artık,öylede yorgunumki zaten.iyice bi dinleneyim.bebişim de dinlensin:) kendinize çok dikkat edin, bebişlerinize deee..
 
Hakkaten öyle.Burda seninle aynı durumda olanlarla benzer şeyleri paylaşmak çok güzel:)Peki bu hafta duyabilir miyim kalbini,7.hafta bitiyor.
 
Merhaba aranıza yei katıldım.İdrar testim pozitif çıktı.Yarın doktora gideceğim.Bir aksilik olmazsa son adet günüme göre 28 Mart 2009 bebişimizin geliş tarihi.Allah izin verir inşallah...
 

gözün aydın umudum01...allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi...
 
Merhaba aranıza yei katıldım.İdrar testim pozitif çıktı.Yarın doktora gideceğim.Bir aksilik olmazsa son adet günüme göre 28 Mart 2009 bebişimizin geliş tarihi.Allah izin verir inşallah...

hosgeldin cnm Allah sorunsuz hamılelık nasıp etsın doguma kadar :1hug:
 
Aramıza hoşgeldin canım.Bebişin hayırlı uğurlu olsun.Ne heyecanlısındır şimdi :) Ben de ilk öğrendiğimde elim ayağıma dolanmıştı ama işyerinde kimseye belli etmemek için bastırmıştım duygularımı.Çok sevindim.Ben de 7 haftalık hamileyim,ben de tazeyim yani :)
 
Evet nasıl seviçliyim inşallah bir sorun olmaz da yarın rahat bir nefes alırız doktordan çıkınca.Son adetim 21 hazirandı.Netten baktım 5 hafta 6 gün diyor.Yarın ultrasonda görebilirmiyiz sizce?
 
arkadaşlarrrrrrrrrr süprizzzzz aranızdaa bebek cetvelii hazırlamayıı bilenn varsaa bana yardımcıı olabilirmii lütfennnnn :Saruboceq::Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…