Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlarrrrrrrrrr süprizzzzz aranızdaa bebek cetvelii hazırlamayıı bilenn varsaa bana yardımcıı olabilirmii lütfennnnn :Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlarrrrrrrrrr süprizzzzz aranızdaa bebek cetvelii hazırlamayıı bilenn varsaa bana yardımcıı olabilirmii lütfennnnn :Saruboceq::Saruboceq:
kızlaaaar
noldu biliyomusunuz ben geçen gün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktor bana son adet tarihimi tekrar sordu bende 4 haziran dedim ama bebeğin gelişimi 29 mayısı gösteriyor dedi buna göre bebek nerdeyse 9 haftalıkmış çok şaşırdım ama ben eminim 4 haziran olduğuna vallaa hiç bişi anlamadım..size de bööyle bişi oldu mu????
Evet nasıl seviçliyim inşallah bir sorun olmaz da yarın rahat bir nefes alırız doktordan çıkınca.Son adetim 21 hazirandı.Netten baktım 5 hafta 6 gün diyor.Yarın ultrasonda görebilirmiyiz sizce?
kızlaaaar
noldu biliyomusunuz ben geçen gün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktor bana son adet tarihimi tekrar sordu bende 4 haziran dedim ama bebeğin gelişimi 29 mayısı gösteriyor dedi buna göre bebek nerdeyse 9 haftalıkmış çok şaşırdım ama ben eminim 4 haziran olduğuna vallaa hiç bişi anlamadım..size de bööyle bişi oldu mu????
takvimin çok çok güzel olmuş çok beğendim..:hooray:
demek 13.hafta, ayy ne güzel.Darısı başıma.İnşallah ben de görürüm o haftaları :)Sağlığı nasıl?Bir de aslında en önemli sorum; kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?Biz 5 haftalıkken gittiğimizde doktorum daha çok küçük,ilerki haftalarda duyacağız endişelenme" dedi.Ona güveniyorum ama insan ne bileyim sıkıntı yapıyor yine kendine
bende takvimmm istiyorummmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
selam kızlar bende 9 haftalık hamişim.bende bu topik i arıyordum.hepinize merhaba.13.03.2009 çıktı doğum tarihimiz ama 10 gün önce yada sonra yine mart olacak.bende mart doğumluyum.herkese selam.
enel_17 aramıza h.geldin ..ne güzel mart anneleri çoğalıyor:CüvCüv:
HAYATist ve enel17 aramıza hoşgeldiniz,size ve bebişlerinize sağlık diliyorum.Allah tamamına erdirsin.